Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Arkadaşlar,merhaba,tahminim doğru çıktı..Yine ikizlere hamileyim ...
ayy çok sevindim hadi gözün aydın rabbim kucağında güzelce büyütmeyide nasip etsin
benimde koca yapar gibime geliyo zati kaynana 6 ay var 6 ay yok yani eşime güveniyorum umarım beni hüsrana uğratmaz

teşekkürler canım yapmıyorum zaten sagolsunlar pazartesi geldiler cam halı nevarsa temizleyip gittiler Allah razı olsun herkes yardım ediyor bana

Kızlar herkese iyi geceler...Ancak girebildim.Yarın sabah yolculuk var valiz hazırlayıp yatıcam.Ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.Herkesin bayramı mubarek olsun..Rabbim daha nice bayramlara kuzucuklarımızla ailemizle birlikte girmeyi nasip etsin..Bayramın 4.günü dönücez inşallah ...Dua edin canlar yarın ayrıntılıyıda memlekette çektiricez.Kuzucuklarımı bayram üstü bidaha görücem inşallahh...Hepinizi tek tek öpüyorum isim isim saymıyorum.Kendinize bebişlerinize çok iyi bakın..Hayırlı bayramlar.....opuyorumnanaktan :a015:

aaa ne güsel bende acıbademde oturuyommm.. ne kursuna gidiyosun burcin

tatlım ben bursadayım..acıbadem hastanesinde doğum yapıcam..doğuma hazırlık kursları var..oraya gidiyorum..kevsere öyle dedim çünkü yarın doğum yapacak arkadaşın hastanesiyle acıbadem çoookkk yakın...sanırım sen acıbadem semti sandın :))

sağlıkla dünyaya ve evinize geldiler ya..Allah'ım sana da güç versin inşallah ama gerisi boş gibi geliyor şimdi bana..her güçlüğe hazırız biz yeter ki sağlık olsun..kuzucuklarını kokluyorum seni de kocaman öpüyorum..

aay pardon sen bursadayıssın yahu bende istanbuldasın sandımkaydirigubbakcemile2

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

slm kızlar ben geldim gittik geldik doktora Allahıma şükürler olsunki gayet iyi bizim bebişler

maşallaaaaaahhhhhhhhhhhh..çok şükür canım..

canım iyi yolculuklar, iyi bayramlar sana da..inşallah yarın kuzucukların sana çok güzel pozlar verirler..sağlıklı hayırlı haberlerini alırsın inşallah..

günaydın kııızzzzlaaaaaaaaaaaar.... saat 09.00 şu an çekirgeler arkadaşımızda doğuma giriyor.allah yardımcısı olsun inşallah... sağlıkla gelsin bebişleri... rabbim bizede böyle gününde hayırlı doğumlar nasip etsin... bugün arefe herkeste bir koşuşturma bende öyle olurdum temizlik alışveriş v.s. ... bu sene pek kuru geldi bana... bişey yapamadım ya.... ama sabah sabah kızıma ve eşime domuz gribi aşısını vurdurtup geldim.uykularım kaçtı valla.... ikiside insan içinde.çook korkuyorum.....

dünyanın en güzel meleklerine selamlar......
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

ben de saat 8de uyandım..sanki ben doğurcam (Allah korusun) bir heyecan bir heyecan anlatamam..Allah'ım inşallah kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun prenseslerine onu..çok dua ettim arkadaşıma..inşallah görmeye de çalışıcam bugün Kevserle..
bayram bana da aynen öyle geldi, çok mahzunlaştım.. o kalabalık sokaklarda gezip dolaşmadan tadını alamıyor insan..ama napalım sağlık olsun da inşallah bundan sonra miniklerimizle kutlarız bayramları..
domuz gribinden de korkma sakın..dikkatli ve bilinçli bakımla en çok 1 hafta sürüyor..sen kendine dikkat et asıl, ilaç falan kullanamazsın Allah korusun bişey olursa..güzelce dezenfekte et onları da öyle al koynuna..inşallah aşıları şifa olsun..

günaydın kızlar

ben beceremiycem sanırım bu işi ölüyorum ağlarken bıraktım geldim odalarında bebeklerimi dayanamadım ne yapsam fayda etmiyor bende ağladım onlarla sabaha kadar oda fayda etmedi.. yok yok herkes güzel güzel beceriyor bi ben beceremedim..

dur bakalım telaşa kapılma hemen..onlar senin endişeni fark ettikleri için daha çok ağlıyor olabilirler..
önce sen bir sakinleş sonra onları yatıştırmaya çalış..hem daha minnacıklar ve dünyaya ayak uydurmaya çalışıyolar..kolay mı?onların işi daha zor inan bir de sıkıntılarını dllendiremiyorlar..
sakin sakin sakin..tamam mı şekercim?

saolasın buçin cim..... eskişehirde ölen sayısı artıyormuş....çocuklarınız olunca anlarsınız beni... kendimden değil ama çocuğumdan çok korkuyorum.... astım da var yakalanırsa allah korusun çok zor olur...biz normal gripte bile hastanelik oluyoruz.......... allahıma emanet artık aşıyıda çok kararsız kaldım ama vurdurdum.... dedimya eskişehir en çok ölü sayısı olanlar arasındaymış....

Allah şifa versin..benim de kronik alerjik bronşitim vardı..çocukluğum hastanelerde oksijen çadırlarında geçti..çok zordur..ama 5. sınıfı bitirdim kendiliğinden yok oldu çok şükür..
seninkinin de bakarsın biter gider.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim. Çekirgeler bugün yavrularına kavuşacakmış hatta şu saat itibarıyla kavuşmuştur sanırım. Rabbim meleklerini analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah.

Arkadaşlar ya bugün benim kasık ağrım var sanki regl olacakmışım gibi hafif hafif sızlıyor. ılk kez başıma geldiği için endişe ediyorum birde araya bayram tatili girecek geçmezse diye korkuyorum. Ne yapsam acaba?

kızlar günaydın, güzel haberlerim var.. çekirge kızlar doğdu, 15 dk. önce çıktı ameliyattan , herşey yolundaymış, bebekler çok iyiymişmaşallah.. çok konuşup yormak istemedim denizi amasesi çok mutlu geliyordu, ağlaştık bi... akşama gidicem inş.

çok şükür :)))))))
ben bile rahatladım..ayarlayalım da birlikte gideliiimmmmm..

kızım, sağdaki cadı kızım benim, biliyorum çok sıkılıosun orada ama o benim kaburga kemiğim... delikafadulden istesen de oynatamazsın yerinden, alooooo... sana diommm kız cadı :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…