canım benimm gözünüzü korkutalımki güzellikleri yaşayınca dahada anlamlı gelsin dimi :) ama cidden öyle süper bişeyki zaman geçtikçe dahada güzelleşiyor. ilk başlarda lohusalık sendromu yüzünden insan anlayamıyormuş. büyüdükçe yüüzne güldükçe ömre bedel diyor insan. sanki hep varlarmış gibi hayatında sanki dünyanın en muhteşem varlıkalrıymış gibi geliyor. her şey okadar güzel ve anlamlı oluyorki anlatamam.. ama işte deiğim gibi ilk bir ay yorgunluk gelen giden ağrın sızın yüzünden insana ağır geliyor ağlama nöbetleri ateş nöbetleri yüzündne tadını çıkaramıyorsun. bak ahzırlıklı olup etrafını tam donanımlı sana yardımcı olacak kişilerle donatırsan sanırım daha kolay aşarsın..
canım hastane çantasına amam koymaya gerek yok ben özel hastanede olmamama rağmen mama verdiler hastanden biberonuda verdiler hatta. her seferde kendileri sterilize ettiler. ilk süt gelmiyor ama yinede emzir aklında olsun o ilk gelen bi kaç damlada olsa . dul aldıktan sonra sütün gelmeye başlıyor . bi arkadaşım doğumdan önce göğüslerine masaj yapmış ve hemen doğum sonrası sütü eglemye başlamış bi araştır istersen canım.
emzirme konusuna gelince ben şimdi ikisini birden emzirmeye başladım bi kırkınız çıksın denersin sende inşallah çok zevkli bişey :)
yanis eni çok güzel şeyler bekliyor cananım sadece ilk haftalarda az zorlanacaksın ama sonrasında yendien doğmuş gibi olacaksın meleklerinle inşallah tatlım :)
ayy işallah canım ya bugün babamız yatağımızı getirdi üzerine kıyafetleri felan koydum ayy baktımda şöyle gelsenizde sevsek dedim zaman yaklaştıkça daha hızlı geçsin istiyorum bazen ama bazende iyice tadını çıkarayım diyorum
ya aklıma bişey takıldı bugün bebeklerim çok az oynadı kızlar sizce bu neden olmuş olabilir evdeysim hiç dışarı çıkmadım gayette sakin bi gün geçirdim fikri olan varmııı
demüü yawww yapmıyosanız işi bırakın ihtiyacı olanlar yapsınn
özgeciö naber canım kuzucuklar nasılll
Günaydın kızlar ...
Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....
selam kızlar bende evdeyim bugün işe gitmedim saat ikide ayrıntılı usg ye giricem bakalım benimkilerin kilosu ne olmuş :))))
merhaba arkadaslar, sabah kasıgımdan aşağı rahime doğru hafif bir ağrı hissediyorum ve cok hafif kahverengi lekelenmem oldu.. bir sorun varmıdır sizce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?