Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ayy işallah canım ya bugün babamız yatağımızı getirdi üzerine kıyafetleri felan koydum ayy baktımda şöyle gelsenizde sevsek dedim zaman yaklaştıkça daha hızlı geçsin istiyorum bazen ama bazende iyice tadını çıkarayım diyorum

ya aklıma bişey takıldı bugün bebeklerim çok az oynadı kızlar sizce bu neden olmuş olabilir evdeysim hiç dışarı çıkmadım gayette sakin bi gün geçirdim fikri olan varmııı

canım oda olacak inşallah şimdi güzel güzel tadını çıkar dediğin gibi. dinlen bol bol :) inanki içindeykende süper bişey özlüyorum şimdi ben o kıpırtıları. onlarla konuş sohbet et seni anlarlar..

az oynaması yine iyi benimkiler bazen oynamazdı içeri doğru dönmüşlerdir. hastanedeyken başıma gelmişti tedirgin oldum ultrasona koydualr sırtını dönmüştü meleklerim o yüzden hissetmemiştim. hatta bi kaç kerede nst de kalp atışlarını bulamamıştık öyle korkmuştumki koştuk ultrasona yine meğersem soldaki sağdakinin tepesine çıkmış :) yani şekil değiştirdikçe oluyor böyle benim bildiğim kadarıyla.

demüü yawww yapmıyosanız işi bırakın ihtiyacı olanlar yapsınn

özgeciö naber canım kuzucuklar nasılll

saol canım...sen nasılsın...maşallah haftan ilerlemiş iyiyce...dikkat et artık yorma kendini...kuuzcukları bugun gormeye gıdecez inş iyi haberlerle gerı donerım...sızlere yazarım kuuzlarım daha iyi...rabbim hepimizin yüzüne baksın allahın izniyle butun bebklere sag salim annelerin kucaklarına gelsinler....

günaydın göbişi ve bebişleri güzel anneler,

kızlar bu sabah radyoda dinledim bu ssk varkı yargıya taşınıp dava açılıyormuş inşallah kabul edilmez:dance:

Günaydın kızlar ...

Şeyma88 arkadsım bana msj atmıs şimdi hastaneye yatırmışlar. Bebkler erken gelmek istemiş rahım agzı acılmıs birazdan ameliyata giricekmiş rahmini dikmek için 1 ay hastanede yatması gerekiyomuş sizden cok dua bekliyor ...
RAbbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşaALLAH....

allah yardımcısı olsun medinecigim seyma arkadasımızın...allah şifa versin......benıdme rahım acılmıstı 25 haftamda serkulajla anca 30 haftaya kadar dayanabıldım...sureklı dr gozetimi altında ..rabbım yardımcııs olsun.....

Özge amin canım gercekten zor RAbbim herkesin yardımcısı olsun ..
Sag saglım dünyaya geldiler ya yeter öyle degil mi bebişlerin nasıl seni cok üzüyolar mı
Bizede nasip olur inş

allah yardımcısı olsun üzüldüm şimdi,dualarımız onunla inşallah tez zamanda herşey yoluna girer,:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar bende evdeyim bugün işe gitmedim saat ikide ayrıntılı usg ye giricem bakalım benimkilerin kilosu ne olmuş :))))

merhaba arkadaslar, sabah kasıgımdan aşağı rahime doğru hafif bir ağrı hissediyorum ve cok hafif kahverengi lekelenmem oldu.. bir sorun varmıdır sizce..

sağol medinecim haber verdiğin için.... şeyma sanırım daha 24 ü tamamlamamıştı bile.... allah yardımcısı olsun inşallah..

kızlar sağ göğsümün alt kısmında kaburga kemiğim yaklaşık 3 haftadır ağrıyor,16+2 deyim daha,sizlerede böyle ağrılar oldumu daha ufak değilmi bebişlerim baskı yaparlarmı bu haftalarda,ben işyerinde masa başında oturmaktanmı diye düşünüyorum ama normalmi bu ağrı ??

merhaba arkadaslar, sabah kasıgımdan aşağı rahime doğru hafif bir ağrı hissediyorum ve cok hafif kahverengi lekelenmem oldu.. bir sorun varmıdır sizce..

benimde erken haftalarda kanam problemim omustu.... uzanıyosudur zaten ama dr uu bi ara istersen canım icin daha cok rahat eder emin ol...........

benimde ilk defa bi kac gündür belim ağrıyo......artık olcak herhalde bu haftadan sonra.. bazende benimde rahmmde bi rahatsızllık olmuyo değil ama bebekler büyüdüğü ici sanırım ......

Herkese hayırlı günler hanımlar.Nasılsınız?Herkes iyimi,herşey yolundamı?ŞEYMACIM çok geçmiş olsun.ama sakın merak etme bu işlemi olan çok ikiz annesi var.ikiz hamileliği her zaman süpriz şeylerle karşılaştırıyor bizleri,ama onlar iyi olsun sağlıklı olsunda herşeye dayanıcağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…