dirimim günaydıın.. ay kıyamam yaa demek uyuyamadın uff çok kötü oluyo insan sarhoş gibi . bende diyorum bi günde osla hiç uyanmadan deliksiz uyusam diye..hadi bakalım az kaldı sen büyütüyon artık uyanmazlar şu dişler filan bitsinde inşallah..
mehemtim yaptı şimdi ama ne yapıştı doldurmuş zor temizledim zeytinyağı içirdim dün . fitili yapamasaydı 1 saat daha deniycektim. ama agribim öyle içliki bağıra bağıra ağlamıyor bile dudaklarını büzüyor sadece. ahmet onun yerinede ağlıyor zaten . telefonda filan konuşturdum dayısıyla teyzesiyle onlara biraz nazlandı nazlanırkende yaptı ç.ok şükür. ay ne büyük dertmiş yapamamaları. mamada yemedi ama. baktım şimdi bendede vardı o durum ondan kaynaklanıyormuş.
güzel bi cuamrtesi olsun herkes için canım çok güzel şeyler yemek istiyor ama yapacak adam yok. acıktım acıktııım cokacimcoook
aayyyyyyyy dırıımm cok pıssınnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaaaa...............neyse valla sabah sabah guldurdun benı...........azcık moral oldu..........................herkes ıyı baksın kendıne................ınş saglıkla eve gelseler buyuselerde yazın buluşsak..............ınşşşşşşşş
dirimim sen halledersin yine eski düzenine dönersin gülelr gibi bakarsın kuzularına şimdi diş sorunları seni böyle yordu. paşalar gibi büyütürsüns en kuzularını tek başınada
zuzu79 canım sakın gözün korkmasın haa yapıyorlar yapamıyorlar diye :) her zmana böyle olmuyor daha miniğiz ya ondan böyle. sende tam güzle haftalardaısn hadi bakalım hayırlısıyla kucağıan alırsın inşallah şekerim.
muallimcimde gelmiş oh misss ela dila seda nın annesiydi dimisen şimdi enerji topla canım az kaldı uykusuz gecelerine seninde :)
meraba kızlar nihayet gelebildim bende aranıza artık çok yoruluyorum çalışmakta zor 0luyo bazen 29 uncu haftadayım ayaklarım çok şişiyo sürekli ayakta olmaktan izne ayrılmak istiyorum ama yıl sonu işler yoğun sizler kaçıncı haftada izne ayrıldınız bugun konrol var bakalım dr ne diyecek hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
çok yoruluyo kuzucuklarm zuzu akşam eve zor atıyorum kendimi şu yılı bi kapatıyımda düşünüyorum ayrılmayı ne kadar izin kullanııyo
oh ohhh sabah sabah senin ayzdığını okuyunca kendime geldim canım. haleye gülümsedim maşallah yavruma . yesin yesin yapsın yarasın kuzumaa :) bizim henüz o yaptığı şey çıkamdı ama sorma hümeyracım bizimde çişimiz daha doğrusu ahmetimin çişi tepesine çıkıyor anlamıyorum. sorun bende olsa niye mehmetinki çıkmıyo . kıyafet değiştirmekten helak oldum günde 5 kereyi geçiyor tabi yıka kurut oooo :sinifsinif: asıl önemlisi üşütücek diye korkuyorum . bizde sizin uyanık olduğunuz saatelrde ayaktaydık mehemtim kabız olmuş 2. günümüz bugün yapamıyor garibim ağlamaya çekinip nazlanıyor ama ahmet onun yerine ağlıyor ona ne oluyosaa :) uyudunuz siz şimdi sanırım galibaa yaani dur bende gidip uyuyum ama benim kurabiyeler uyanıcak şimdi -tatlicadiarzu-
Allah yardımcın olsun canım çabucak geçer 1 ay hayırlısıyla inşallah ..
herkese günaydınnnn
dırımcım kolay gelsin ben kurke bile yaşamış gibi oldum yoruldum sanki.............tüm annelerimize tabi ayrıca kolay gelsin...
hymarry cim nikin adına ne kadar yakınıs bende acaba ne demek demiştim....
bebeklerin sayısı artınca kiminki mıcıyo kimin ki mıcamıyo valla karıstı ayolllll.....pamuksekeri seninkilerden biri galiba zorlanıyodu hymarrynin kinin cok tayikliydi ayyyyyy kafam karıstı...neyse yapamayan kuularıma kolay gelsinnn cok yapanlarınki normale dönsün umarımmm .. ben yerim yerim hepsinin popolarını ısırırım...
allah kolaylık versin tekrar
meraba kızlar nihayet gelebildim bende aranıza artık çok yoruluyorum çalışmakta zor 0luyo bazen 29 uncu haftadayım ayaklarım çok şişiyo sürekli ayakta olmaktan izne ayrılmak istiyorum ama yıl sonu işler yoğun sizler kaçıncı haftada izne ayrıldınız bugun konrol var bakalım dr ne diyecek hepinizi ayrı ayrı öpüyorummmmmmmmmmmmmmm
ayy muallim aplaa gülmene çok mutlu oldum vallaaaaa.....
sen gülll ben haleyiii ısırırım moklu mokluu
evet büyüsün benim terası çökerteceğizz
ama kızlara sahip çıkın benim ikidene oğulcanım varrr
size bişey söyleyimmi alişin uykusu geldimi eeee nini diyo hahaha komik velett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?