Arkadaslar ilk bulusmada nasıl davranmalı? nasıl gıyınsem?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
bu hafta sonu yenı bırıyle bulusucam :) garip bir heyecan var nedense yani soyle resımlerınden bıle elektırık aldım.. arkadaşımın tandıgı çocuk .. cıddı bır bırlıktelık arıyormuş ben yüzük attım sımdı gerçekten cok dıkkat etmem lazım onu nasıl tanıyalırım? nasıl gıyınsem ? nasıl davransam:)? bu arada aılesı memleketındeymıs bana egede yasamısın dedı kendısı egelı bende neden olmasın dedım yeterkı ortada sevgı ve saygı olsun dedım:)?

Kendi bulusmami hatirladim bir an :))) ben kot bi etek ve askili bu bluz giymistim havalar sicakti fon cektirmistim falan filan... Evde dene bul sana en yakisan kiyaafeti canm:)

Normalde nasıl giyiniosan öyle giyin
Saçın başın makyajın daha özenli olsun
Daha tanımadan neden Ege'de yaşarım dedin ?
Iş ciddiye binince nasıl düzelticem bu durumu diye karalar bağlıycaksın

Ben pantolon gömlek giymiştim saçlarımı da dalgalı yapmistim. Hala ilk gün gibi hatırlıyorum :)

Olduğun gibi davran, doğal ol
stilin nasılsa öyle giyin

yaslariniz kac

aynı yerdemi yaşıyacaksın ailesiyle canım

kendısı suan ıstanbulda yasıyor ama ılerde muglaya yerlesecekmıs bılmıyorum aslında ailelerden uzak oturmak ıstıyorum ılk nısanım aıleler yüzünden bıttı ama o muglaya gerı dönmek ıstıyormus

Kendin ol yeter bence bi karaktere bürünmene gerek yok

anladım tatlım daha çok başındayken bunu düşün derim ve zaten sen tecrübe edinmişsin bu konuda

Normalde nasıl giyiniosan öyle giyin
Saçın başın makyajın daha özenli olsun
Daha tanımadan neden Ege'de yaşarım dedin ?
Iş ciddiye binince nasıl düzelticem bu durumu diye karalar bağlıycaksın

ben üniversteyı muglada okudum ya yapabılırım dıye duşundum ama sonra pişman oldum bunu soyledıgıme :\

kendin gibi davran , doğal ol ama günlük halinle de gitme tabi saçlar çok önemli ... boya kutusuna çarpmış gibi makyajla gitme sade bir makyaj yap , çokta özenme bence bazende bakıyosun sen özenmişsin karşı taraf kot pantolon özenmeden gelebiliyor. ben rahat giyinip gitmiştim oda öyle gelmişti : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…