Arkadaşlar kayınvalidenize temizlik konusunda ne kadar yardım ediyorsunuz?

aynı evdesiniz galiba ((( hazıra konan emeğin ne olduğunu bilir mi? bilmez. bu yüzden de emek harcayanın emeklerinin kıymeti bilmez, görmez.......... sabır diliyorum.

evet maalesef aynı evdeyiz.ok temızlııgmı yaparım hepsini ona iş yaptırmam kesinlikle fakat bırde yaptııgm seyi begenmemezlığı var.. kendı çok pistir temızlıkle hıç alakası yoktur ama sanki çok iyi anlıyomuş gıbı emır verir.
bide yapıyosun yapıyosun bıızm evde temızlık yapılmıyo ev cok pis demesı ayrı bi alem..

sorun da burada işte! ya hadi ALLAH RAZI OLSUN KIZIM lafını geçtim, en azından kuru bir SAĞOL desin ama........... ne yaptın ki? bu da iş mi? bilmem ne... gönlüne göre olsun inşallah arkadaşım, umarım düzenin değişir de kendi yuvanın kadını olursun diyeceğim ama öyle korktum ki herşeyden; ben ayrı evdeyim de ne oluyor ki........:18::18::18:

en doğrusunu yapıyorsun. bu kadarı yeterli bence bende öyle yapıyrum . fazlsasını yapıncada kıymetin azalıyor. ben anlamıyorum neden öle oluyor ama ne yazıkki öyle...

ben evine gidince elimi hiç birşeye sürmem çayım,yemeğim önüme gelir ........sonrada eşimle çıkar gece geç saatlere kadar gezeriz geldiğimizde uyumuş olurlar zaten .....ayrı şehirlerde yaşıyoruz zaten 3 gün kalıyorum evinde....oda bana geldiğinde aynen hiçbirşeye elini sürmez karşılıklı tavırlarımız yani ikimizde memnunuz bu durumdan onlarda 2 gün kalır dönerler :92:eeeeeeeee böyle olmasını kendi istedi bende onun istediği,anladığı dilden bir gelin oldum şimdi rahatlamıştır heralde

aynen bende hiçbirşeye elimi sürmem.
sadece bulaşığı yıkarım...
bizde farklı şehirlerdeyiz.
gittiğimizde 3-4 gün kalırız
aynı şekilde oda geldiğinde elini bişeye sürmez
ki kendisinide belediye kürekle koymuş herhal.
bi wcye gideceği zaman yerinden kalkar...

Bende pek iş yapmam.yemek hazırlamaya yardım ederim.beraber toplanıp,yıkanır.birde çok çok çay servisi yapmışımdır...ama evliliğimin ilk yıllarında gittiğimde sen yemeği güzel yapıyorsun deyip yemeği bana yıkardı....sonra çocuklar olunca bende biraz kaytardım...şimdide hiç sürmüyorum elimi.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…