ay seninki en azında kızına gidiyomuş yardıma bizimki ona da gitmiyo. kızı kaza geçirdi ayağına dikiş attılar en az 1 hafta yatmalısın dediler ayak olduğu için dikiş zor tutuyormuş yük ayaklara bindiğinden birde ufak çocuğu var. kadın yakında oturduğu halde gidip bakmadı kızına görümcem 9 yaşındaki oğluyla aç aç oturdular. ben işten erken çıkıp görümceme gittim yemeğini yaptım kahvaltıya görümceme gittim temizlikte yaptım ayağının üstüne basamıyor diye. anasıda akşam güya yardıma geliyo geldiğinde zaten yemek hazırlanmış oluyodu yiyip kalkıyodu. kocasıda evde bekler hanımı gelsinde yemek yesin diye
bi tuhaf kadın düşüncesiz ve anlayışsız...
hakedene yapacaksın yoksa hiiiç yaptığın verdiğin emeğin bi hayrı olmuyo
Daha ne yapacaksın ki?
Ne kadar az yaparsan kıymetin o kadar çok oluyor malesef.
ah ah kızlar çok şanslısınız. ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum sabah çıkıyorum onlara akşam iniyorum evime en çok onun evi kullanılıyor temizliğinide hep ben yapıyorum a dan z ye. sadece akşam da kullanıyor olsak benim eviminde temizliğe ihtiyaacı oluyor. aşağı yukarı aşağı yukarı bitiyorum valla . hepsi benim aptallığım:44:. gelin geldiğim ilk günler görümcelerim vardı tatildelerdi kayınvalidemde ortak yaptık herşeyi kaynanam kilolu eğilemiyo dizleri ağrıyo dolanamıyor . ama işine gelen zamanlarda gezmeyi iyi biliyor. her neyse onlar dağılınca mecbur ben yaptım temizliği yapmasam ev pis. orda yiyip içiyoruz rahat edemiyorum. ama iki ev çok zor oluyo. şu an hamileyim bebeğim olunca nasıl yapcam bilmiyorum.benden önce her işe ayrı temizlikçisi geliyormuş. şimdi ben varım ya çağırmıyor. paraya kıyamıyor. çok canımı sıkıyor bu konu kızlar zaten en çok kaynanan topiklerine yazdım dertlerimi.
Neden hamile halinle kendine böyle işkence yapıosunki?Berabr yemek zorundamısınız?Kaç yıllık ewlisiniz??
Eger eşiniz böyle bi şart koşmuyosa bence yeme olaylarını yavaş yavaş azaltın ve ewinizde yemege başlayın.Görümceleriniz de yakınsa temizlik yapılacagı zaman beraber yapın herşeyi.Şuan hemilesiniz ve şımartılıcak dönemdesiniz.
Hamile halimle kendimi çok yordugum için o kadar pişman oldumki sonradann onun için yazıyorum şuan.Degeri oldumu hayır.Oturmaya gittiğimiz yerlerde şuan hamile oldugu için yapamıyo bile dediler.Kaldıki ben yerleri viledayla bile değil ellerimle siliyodum karnımdaki bebekle.
Ama sonradan dank etti akıllandım..
ah ah kızlar çok şanslısınız. ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum sabah çıkıyorum onlara akşam iniyorum evime en çok onun evi kullanılıyor temizliğinide hep ben yapıyorum a dan z ye. sadece akşam da kullanıyor olsak benim eviminde temizliğe ihtiyaacı oluyor. aşağı yukarı aşağı yukarı bitiyorum valla . hepsi benim aptallığım:44:. gelin geldiğim ilk günler görümcelerim vardı tatildelerdi kayınvalidemde ortak yaptık herşeyi kaynanam kilolu eğilemiyo dizleri ağrıyo dolanamıyor . ama işine gelen zamanlarda gezmeyi iyi biliyor. her neyse onlar dağılınca mecbur ben yaptım temizliği yapmasam ev pis. orda yiyip içiyoruz rahat edemiyorum. ama iki ev çok zor oluyo. şu an hamileyim bebeğim olunca nasıl yapcam bilmiyorum.benden önce her işe ayrı temizlikçisi geliyormuş. şimdi ben varım ya çağırmıyor. paraya kıyamıyor. çok canımı sıkıyor bu konu kızlar zaten en çok kaynanan topiklerine yazdım dertlerimi.
9 aylık evliyiz canım. geldiğimde düzen bu şekildeydi iki ay görümcelerimde vardı normalde uzaklar başka şehirde onlar varken mecbur yukarda yendi. sonra aşağıda yemek suçluluk gibi geldi . altlı üstlüyüz ama ara kapımız var dublex gibi yani. iki katlı olduğu için ve benim normalde girişim ters yöndeydi o yüzden ara kapı açmışlar düğünden önce ayrı evimiz var ama biriz işte. dublex gibi dedim ya. yemekleri kayınvalidem yapıyo ve yemeklerimiz hiç benzemiyo yöre farkı var mecbur o yapıyo . eşim işi nedeniyle geçde gelebiliyo sık sık yalnız aşağıda bırakmıyorlar beni. velhasıl istesekte ayrılamıyoruz ki arıyolar. ayrı mıyız bir miyiz anlamadım gitti ama mecbur yapıyorum tüm işleri ben yapmazssam kalıyo gelen giden oluyo ayıp oluyo hem yukarıda onlarda da yaşadığımız için ister istemez içime sinmiyo yapıyorum ama ne yalan söyliyim usandım. hamilelik desen rahat geçiyor ama çabuk yoruluyorum kaynanam buna naz diyo nazlanıyosun diyo. sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?