Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru birde ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ailem destek vermiyorBu tip kadınlardan tiksiniyorum. Muhtemelen kendisi de şiddet görmüş geçmişinde, şimdi de sizin görmemenizi kendi gördükleri üzerinden haksızlık sayıyor leş bilinçaltı ile.
Bana da "oğlum sana bir kere bile vuramadı" demişti, boşadım sonra. Oh.
Kadın hem kocasından hem oğlundan şiddet gören bir tipti.
Siz nasıl yok aldınız acabaÇok doğru birde ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ailem destek vermiyor
Kendi aileniz yokmu,neden böyle bir düşncedesiniz.Çok doğru birde ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ailem destek vermiyor
Kaç kere bu konuda derdim var dedim ama bu sefer gerçekten herşeyi koparan bir lafti bu çünkü eş kişisi anacı bir erkek ve evustundeyim evi yöneten kişi eşin annesi.
size burada kaç kişi kaç gündür açtığınız konulara kadın sığınma evine gidin diye yazıyor zaten ama sizde icraat yok ne bekliyorsunuz elinizden tutup biz mi götürelim tamam karar aldıysanız uygulayın artıkÇok doğru birde ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ailem destek vermiyor
kendi ailesi boşanmasını istemiyorKendi aileniz yokmu,neden böyle bir düşncedesiniz.
EvetArtik neyin karari? Kadin siginma evine gitmeyi mi? Hazirlandiniz mi?
Bence deYakında bu kv kocanı karateye de yazdırır.![]()
Artik neyin karari? Kadin siginma evine gitmeyi mi? Hazirlandiniz mi?
Bunun icin nasil bir hazirlik yaptiniz mesela? Psikolojik olarak mi hazirlik yaptiniz? Siginma evini aradiniz gelin mi dediler?
Bende bunu sorucaktim.