Arkadaslar kaynanadan eşini niye dövmuyorsun lafini duydum artık kararlıyım.

Dila11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
131
33
18
Kaç kere bu konuda derdim var dedim ama bu sefer gerçekten herşeyi koparan bir lafti bu çünkü eş kişisi anacı bir erkek ve evustundeyim evi yöneten kişi eşin annesi.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama kvnizin bu lafından sonra eşiniz annesini desteklediyse yapılacak şey bellidir zaten.
Ayrıca kvniz size bu kadar düşmanken hala aynı ortamda olmanızı da anlayamadım. Aynı binada olmak birarada olmayı gerektirmez

Bu tip kadınlardan tiksiniyorum. Muhtemelen kendisi de şiddet görmüş geçmişinde, şimdi de sizin görmemenizi kendi gördükleri üzerinden haksızlık sayıyor leş bilinçaltı ile.
Bana da "oğlum sana bir kere bile vuramadı" demişti, boşadım sonra. Oh.
Kadın hem kocasından hem oğlundan şiddet gören bir tipti.

Bu tip kadınlardan tiksiniyorum. Muhtemelen kendisi de şiddet görmüş geçmişinde, şimdi de sizin görmemenizi kendi gördükleri üzerinden haksızlık sayıyor leş bilinçaltı ile.
Bana da "oğlum sana bir kere bile vuramadı" demişti, boşadım sonra. Oh.
Kadın hem kocasından hem oğlundan şiddet gören bir tipti.
Çok doğru birde ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ailem destek vermiyor

Kaç kere bu konuda derdim var dedim ama bu sefer gerçekten herşeyi koparan bir lafti bu çünkü eş kişisi anacı bir erkek ve evustundeyim evi yöneten kişi eşin annesi.

Günlerdir konu açıyorsunuz konularınızi gördüm, yasadiklariniza gerçekten üzüldüm ama hiç yorum yapmamıştım.

Çalış tavsiyesi verildi eşim izin vermez dediniz, boşanmama babam razı olmaz dediniz. Buradan tam olarak nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz? Ben eşinizden ve ailenizden değer görmediğiniz için dikkat çekmeye çalıştığınızı düşünmeye başladım.

Dertleşmek ve her gün konu açmak sizin derdinize bir çare olmaz. Keşke olsa ama sizin amacınız bu değil. Size sabah akşam yazsak günün sonunda siz kendi hayatınıza devam edeceksiniz, bizler kendi hayatımıza devam edeceğiz.

Psikolojik destek arıyorsanız bizler bu konunun uzmanı değiliz. En fazla dinleriz ve tavsiyeler veririz. Siz yine bir adım atmazsiniz ve oturduğunuz yerden dert anlatırsınız.

Lütfen öncelikle psikolojik destek alın ve sonrasında oturup nasıl bir yol izleyeceğinize karar verin. İntihar konuları açıp insanların size acıyıp uzulmeleri sizin için bir çözüm olmaz. Çözüm sizde. Onca tavsiyeden sonra gelmiş artık kararlıyım diyorsunuz. Bunca zaman kararlı değilmişsinz demek ki, o zaman açtığınız konularla yeterince dikkat cekmissinizdir. Elinize ne geçti? Hala kararlıyım diye konu açtığınızda göre demek ki elde var sıfır. Demek ki artık bir yerden başlamanız lazım.

Çok doğru birde ben kadın sığınma evine gitmek istiyorum ailem destek vermiyor
size burada kaç kişi kaç gündür açtığınız konulara kadın sığınma evine gidin diye yazıyor zaten ama sizde icraat yok ne bekliyorsunuz elinizden tutup biz mi götürelim tamam karar aldıysanız uygulayın artık
konu aç şikayet et evde otur kaynana ne dedi dinle şeklinde ilerliyor hayatınız

O kaynananı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı

Bende bunu sorucaktim.

Eyleme gecmeyeceginin hepimiz farkindayiz zaten ama burada birbirimizi kandirmanin geregi yok diye dusunuyorum.

Sahsi fikrim zaten bu psikoloji ile eyme gecmemesi yonunde. Cunku saglam bir psikolojisi yok. Once bunun icin adimlar atip bu yonde kendini iyilestirmeye odaklanmali. Zira bu psikoloji ile muhtemelen bir sure sonra evine donecektir. O zaman bu kadar atraksiyonun bir anlami kalmaz.

Back
X