• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kocamla problemim var

arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. Bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(

eşinin maddi durumu nasıl?

Konu diyorum konuuuu
Konuya dönüyor musunuz?

Bu bosanip evi üstüne alma konusu seni niye bu kadar cildirtti ayiltti bayiltti anlamadim?

Gidin helal haram ahlak dersinizi başka yerde verin.. Siz kimsiniz ki burada ahlak dersi veriyorsunuz...

Hic sakinmadan haram olsun lafii kullanip birde edebiyat okuma... Zira helal haramdan sakinan agzindan cikanlari tartar..

Saygisizliginla küçülme daha fazla...

ben ahlak dersi vermedim. yapılanın devleti soyma olduğunu söyledim, ki apaçık öyle. ve de haram olsun hakkım dedim. evet haram olsun, son damlasına kadar.

evet Allah o kadar maaşı uygun görmüş, çok şükür Rabbime :16:

annesinin şimdi gül gibi geliri olacaktı nikahlı kocasının maaşı gibi. ama katakülli işlerine girdikleri için öyle eski bir evle kalakaldı ortada, yazık.

not: kocamdan değil bir külüstür ev için boşanmak; dünyanın malını üstüme yapacak olsalar nikahımı vermem. hele yalandan hiç vermem.

Yok Allah da sana böyle koca vermiş bilmem ne,ne biçim laflar bunlar? Konu sahibi bu yüzünü de bilse evlenmezdi herhalde.Öyle bir duruma düşmeyegör,boşanıyor musun boşanmıyor musun o zaman görürsün.Kadın bir eli balda bir eli yağda yaşamıyor kardeş.O ev ona önemlidir tabii.Maaş alsa da kesilecekti demiş konu sahibi.Okumuyor musun?Zaten sen bu kafa yapısıyla o maaştan yukarı çıkamazsın. :ssz: Cumburlop yorum yapmayın.

Konu diyorum konuuuu
Konuya dönüyor musunuz?

konu sahibine yorum yapıyorum, soruma cevap vermiyor. başkasının sorusuna da cevap vermiyor. ne yapacaksın ısrar ederse parayı almakda diyorum, boşanacak mısın? benim yorumuma cevap vermesini istemiyorsan da hiç olmaz sa başkalarına cevap versin.

Arkadaslar bastada syledim ya severek evlendik brak kavgayi trtsmadik bile. Byle degildi annmi severdi maddi olrk yrdim edemesede manevi olarak yanindaydi iste bilmiom hyrlisi

Yine de konuşmanın bir yolunu mu arasanız. Para gelmeden böyleyse para gelince neler olur bilemedim. Parayı ihtiyacı varsa verebileceğinizi ama borç harç birşey yok da sırf annenize gitmesin diye istiyorsa buna izin vermeyeceğinizi güzel bir dille söyleyin. Sonuçta anne baba candır evlat her daim bakmak zorunda.

konu sahibine yorum yapıyorum, soruma cevap vermiyor. başkasının sorusuna da cevap vermiyor. ne yapacaksın ısrar ederse parayı almakda diyorum, boşanacak mısın? benim yorumuma cevap vermesini istemiyorsan da hiç olmaz sa başkalarına cevap versin.

Vermicm tabiki cnm o prayi o annemin hkki. Qyrica pqra icin bna gt kelimesini syledi bsey bklemem o kisiden

Maasi gzel ama dugun brcundan dolayi bocaladi braz

Eşine daha önce iki bin lira verilmiş bu paradan..

Beş bin lira vereceksin demesi o yetmemiş belli ki..Ya da iki.bini veren az zzorlarsam bes bin de veriri diye düşünmus..

Eşine mesaj at ya da mektup yaz yaptiginin ayip olduğunu hayal.kirikligina ugradigini hele emrivaki.konusmasinin incittigini.. Aynisi kendi annesi yaşasa sen boyle yapsan neler hissedeceğini yaz ve o adim atana kadar bekle..

Ve bu konuyu kapamasini iste çünkü çok çirkin 5bin için sana CIK.git.dememeli

Yine de konuşmanın bir yolunu mu arasanız. Para gelmeden böyleyse para gelince neler olur bilemedim. Parayı ihtiyacı varsa verebileceğinizi ama borç harç birşey yok da sırf annenize gitmesin diye istiyorsa buna izin vermeyeceğinizi güzel bir dille söyleyin. Sonuçta anne baba candır evlat her daim bakmak zorunda.

Aynen cnm onun ailesi olsa gozumu bile kirpmam ondan once veririm

Evet konuya devam ediyorsunuz değil mi? Üyelerin yorumlarını alıntılayıp konuyla alakasız yorumlar yapmaya devam ederseniz gri sayısı artar.
Konu diyorum hala haram helal vs bahsediliyor.

Eşine daha önce iki bin lira verilmiş bu paradan..

Beş bin lira vereceksin demesi o yetmemiş belli ki..Ya da iki.bini veren az zzorlarsam bes bin de veriri diye düşünmus..

Eşine mesaj at ya da mektup yaz yaptiginin ayip olduğunu hayal.kirikligina ugradigini hele emrivaki.konusmasinin incittigini.. Aynisi kendi annesi yaşasa sen boyle yapsan neler hissedeceğini yaz ve o adim atana kadar bekle..

Ve bu konuyu kapamasini iste çünkü çok çirkin 5bin için sana CIK.git.dememeli

Konusmuyrum ama mektup isi kafa yatti. Aslinda

Evet konuya devam ediyorsunuz değil mi? Üyelerin yorumlarını alıntılayıp konuyla alakasız yorumlar yapmaya devam ederseniz gri sayısı artar.
Konu diyorum hala haram helal vs bahsediliyor.

Bn yazmiom cnm artik o byn pelus yaziyrsa bilmiyorum. Knuya devm

Bn yazmiom cnm artik o byn pelus yaziyrsa bilmiyorum. Knuya devm

ecelik peki neden eşin hakkı olmayan yani kendi kazancı olmayan paraya göz dikti ki.. kendi ailesi evlenirkençok destek oldu da şimdi ailesi tatladı da onun intikamı mı?

ecelik peki neden eşin hakkı olmayan yani kendi kazancı olmayan paraya göz dikti ki.. kendi ailesi evlenirkençok destek oldu da şimdi ailesi tatladı da onun intikamı mı?

Kardesim ailesi hic birsey yapmadi hala yapmiyor ailesi ayri bi provlm zaten evlilikte intikam alacagi bi drum yok ortada dengesz iste

sonuna kadar haklısın..Tek kuruş hakkının olmadığı bir para için sana annenin yanına git diyen adamın valizini hazırla koy kapının önüne..Hadsize bak sen.

Kardesim ailesi hic birsey yapmadi hala yapmiyor ailesi ayri bi provlm zaten evlilikte intikam alacagi bi drum yok ortada dengesz iste

O halde neyin derdinde? ne kadar çirkin bir durum içindesin.
Hakkı olmayan bir de rahmetli babanın parası.
eşinin bu mantalitede olması çok üzücü.

Back
X