• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kocamla problemim var

Tamamennn saçmalıkkk bencillik bu !!!!
Düğün borcunuzu ozaman siz ödemeyin mecbur musunuz ödemeye dimi ama..
Şimdi moda oldu erkek tarafında düğün yaptım diyorlarr gerile gerile ama borcu ödüyen sizsiniz...
Siz haklısınız, babanızın hakkı war o parada we annenizde olması gerekir..
O paraya kadar düştü mü beyfendi..
Şu para çok lanet bişi işte .. Bi anda insanın huzurunu karıştırabiliyor..
Konuşmazsa konuşmasın, sizin içiniz rahat olsun, huzurunuzu kaçıran o..
Elbet anlar hatasınıı..

keşke hiç bahsetmeseydiniz çeyiz paranızdan diyecem ama bir yandan da iyi olmuş gerçek yüzünü görmüşsünüz, eşinizin de annesi var keşke biraz empati yapabilse, kocanız babanız olmayınca meydanı boş buldu galiba babanız olsa emin olun bu kadar rahat git falan diyemez, zaten bundan sonra bırak sözünü dinlemeyi saygı duyacak haliniz kalmayacak, Allah yardımcınız olsun.

2. kadın olmayı kabul etmek hem kendini hem de çocuklarını zor durumda bırakmayı baştan kabul etmek demek ve ben böyle bir kadına kızarım
konu 2.kadın olmak değil ki, kaldı ki 2.kadın değilmiş annesi.

işte öyle devleti kandırmaya girişirseniz, bizimde kul hakkımıza girerseniz, şimdi Allah böyle paragöz koca verir başınıza, sıkıntıya sokar sizi. başta üzülmüştüm ama zerre üzülmüyorum şimdi. :41: :47:

vallahi karı kocanın ortak malıdır o ev. adam iflas etmiş, türlü türlü borcu varmış. devlet alsa çatır çatır yerdim hiç de kul hakkı olmazdı. bunun kaçak elektrik su kullanmaktan hiçbir farkı yok. o zaman ölmüş babasının maaşını almak için yalandan boşananların da bahaneleri aynı. ee o benim babam sonuçta, maaşını almak benim hakkım. bunun için bekar olmam gerekiyorsa devletini kandırabilirim. bu kul hakkına girmez hıhhh. girmez öyle mi?
haram olsun böyle yapan herkese, son zerresine kadar.

ha bir de bana sen olsan napardın demişsin? ben o durumda kalsam, kocam iflas etse çok üzülür ama yanında olurdum, ev elden giderse de gitsin derdim. sonuçta iflas etmeyip para kazansaydı da malımız birdi bu şekilde de bir derdim. ha olurda kocam ev elden gitmesin diye bana boşanmayı teklif ederse de, boşanırdım, bir daha dünya gözüyle yüzünü görmemek kaydı ile !!!!!! :ssz:

yazık evliliğin bitecek, nerden nereye.. Allah nasıl ve de ne ağır çıkarmış yenen kul haklarını; vallahi helal. hem annen maaşı alamamış hem şimdi çeyiz parasını alamayacak. yahut kızı boşanacak. vah vah diyecem ama siz devleti soyarken vah vah dediniz mi yoook, eh o zaman :ssz:

Allah rızası için siz nasıl insansınız ya? kul hakkının peşine böyle evden düşeceğimize konaklardan, gemilerden düşseydik. elinize almışsınız boruyu oradan öttürüp duruyorsunuz, hiç kara gün görmemişsiniz sanırım. hiç düşmemişsiniz, Allah ta düşürmesin ama tavrınız çok çirkin. öyle ahkam kesmek düşmez size de bize de. Allah ile onların arasında bu yaşananlar. haram olsun filan diyorsunuz bir de Allah size kalp açıklığı versin. gönlünüz kararmış sizin. yazık konu sahibi ne derdinde, siz ordan atıp tutuyorsunuz. yazıktır, günahtır. haaa bu arada devlet soyuldu soyulacağı kadar bir eve mi kaldı? bir de Allah'ı, büyüklüğünü, kudretini en az sizin kadar biliyoruz, merak etmeyin.

Kardesim allahini seversen syle bn kotu bseymi dedim kul hakkimi bu bn derdimi pylastim karsilastigim muameleye bak

bence sende gayet farkındasın herşeyin. ev ilk başta annenin yahut babanın farketmez. evlenince ortak mülk sayılmıyor mu? hayatı bölüşüyorlar da borç oldumu onda mı ayrılıyorlar? o zaman ne güzel valla, hepimiz böyle yapalım. diyelim evlenmeden kocamın evi mi var. evlendikten sonra borca girdi ev elden mi gidecek, anaaaaaaaaaammmmm hemmmennn boşanak evi üstüme yapak ki devlet avcunu yalasın.
diyelim babam öldü maaşı bana mı kaldı, o zaman resmi nikah kıymayak be kocam; sen nassa kocamsın benim gözümde. bi yandan evli gibi yaşıyak bi yandan da babamın maaşını alam. ohhh devlet keriz nasulsa, hem çalıp çırpmayan mı var ayoooll. bi biz mi yapıyoz sanki hehe.

valla ne güzel istanbul be

Bnde anlamadim cnm gzelce anlatiyom bayan anpamiyo. Bi derdim vardi onu unuttum pelusla ugrasion
Sakin ol arkadaşım,maalesef bazı konular da bu tip durumlar olabiliyor.
Ben KİB ledim zaten hanımefendiyi.

konu 2.kadın olmak değil ki, kaldı ki 2.kadın değilmiş annesi.

Allah rızası için siz nasıl insansınız ya? kul hakkının peşine böyle evden düşeceğimize konaklardan, gemilerden düşseydik. elinize almışsınız boruyu oradan öttürüp duruyorsunuz, hiç kara gün görmemişsiniz sanırım. hiç düşmemişsiniz, Allah ta düşürmesin ama tavrınız çok çirkin. öyle ahkam kesmek düşmez size de bize de. Allah ile onların arasında bu yaşananlar. haram olsun filan diyorsunuz bir de Allah size kalp açıklığı versin. gönlünüz kararmış sizin. yazık konu sahibi ne derdinde, siz ordan atıp tutuyorsunuz. yazıktır, günahtır. haaa bu arada devlet soyuldu soyulacağı kadar bir eve mi kaldı? bir de Allah'ı, büyüklüğünü, kudretini en az sizin kadar biliyoruz, merak etmeyin.

Sen onlara takılma canım ağzı olan konuşuyor..bosver cevap bile yazma..herkes yasamadan bilemez kimsenn acısını mutluluğunu..

evet bir insan nasıl sinir edilir
buda uygulaması :ssz:

Allah rızası için siz nasıl insansınız ya? kul hakkının peşine böyle evden düşeceğimize konaklardan, gemilerden düşseydik. elinize almışsınız boruyu oradan öttürüp duruyorsunuz, hiç kara gün görmemişsiniz sanırım. hiç düşmemişsiniz, Allah ta düşürmesin ama tavrınız çok çirkin. öyle ahkam kesmek düşmez size de bize de. Allah ile onların arasında bu yaşananlar. haram olsun filan diyorsunuz bir de Allah size kalp açıklığı versin. gönlünüz kararmış sizin. yazık konu sahibi ne derdinde, siz ordan atıp tutuyorsunuz. yazıktır, günahtır. haaa bu arada devlet soyuldu soyulacağı kadar bir eve mi kaldı? bir de Allah'ı, büyüklüğünü, kudretini en az sizin kadar biliyoruz, merak etmeyin.[/QUOTE]

işte devleti size göre kim soymuşsa ki bence bu tip insanlar en büyük soyanlar; işte onlarda aynı mantıkla soyuyo. amaaan devleti soyan soyuyo ben niye eksik kalayım hem bikaç yüz bin liranın devlete ne zararı olacak? amaaan devleti soyanlar soyuyo, ben şurdan iki tarihi eser kaçırmışım nolacak, devletin malı deniz nasılsa. eh bizim millette kendi çapında işini yürütüyor işte, fazla olsa fazla da yürütecek de; yok işte napsınlar ablası :52:
bi evden nolacak be, vur kazmayı beline :27:

Erkek olarak hiç utanmadan sıkılmadan yüzüde kızarmadan nasıl söylüyor bunu
düşünüyorum , ben kadın halimle haliyle daha ağzım boş olur utanırım bunu söylemeye

Eşinizin yaptığı terbiyesizlik

bence sende gayet farkındasın herşeyin. ev ilk başta annenin yahut babanın farketmez. evlenince ortak mülk sayılmıyor mu? hayatı bölüşüyorlar da borç oldumu onda mı ayrılıyorlar? o zaman ne güzel valla, hepimiz böyle yapalım. diyelim evlenmeden kocamın evi mi var. evlendikten sonra borca girdi ev elden mi gidecek, anaaaaaaaaaammmmm hemmmennn boşanak evi üstüme yapak ki devlet avcunu yalasın.
diyelim babam öldü maaşı bana mı kaldı, o zaman resmi nikah kıymayak be kocam; sen nassa kocamsın benim gözümde. bi yandan evli gibi yaşıyak bi yandan da babamın maaşını alam. ohhh devlet keriz nasulsa, hem çalıp çırpmayan mı var ayoooll. bi biz mi yapıyoz sanki hehe.

Evet istanbul guzeldir.size haddinizi asmamanizi syledim. Her basimiza gelen olaydan kndimizi srumlu tutacaksak sizin neden bacaginiz yandi . Siz kimin hakkini yediniz. Ya lutfen bu ne sacmaliktir ya.konuma cevp yzmk zrunda hssetmeyin kndinizi mumkunse yzmayin

Başımıza her gelen yiye yiye bitiremedi bizi 2 krş devletten kaçırmışlarmış falan filan bu şeye benzedi baklava çalan çocuklar 10 yıl hapis isteniyor trilyonları götürenler rüşvet çete her b.ku yapanlar 2güne çıkıyor heyy maşallah :51:

anneanneden kalan ev kocayla ortak mal olmuyor.
evlenmeden önce alınanlar da gayet ortak olmuyor.
neden hak yemek oluyormuş?
ne kadar abartıp bir de iyice üstüne gitmişsiniz konu sahibinin ya
ne kadar ağır sözler

çok üzüldüm durumunuza ve eşiniz kesinlikle haksız,, sonuçta o çalışıyor ve para kazanıyor annenizin imkanı yok,, annenin hakkı hiç bir zaman ödenmez..

anneanneden kalan ev kocayla ortak mal olmuyor.
evlenmeden önce alınanlar da gayet ortak olmuyor.
neden hak yemek oluyormuş?
ne kadar abartıp bir de iyice üstüne gitmişsiniz konu sahibinin ya
ne kadar ağır sözler

Ya o kdr cok uzuldm ki ya yok byle bseyyy

Arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(
çeyiz parası da neyin nesi. bilmiyordum böyle bir şeyin olduğunu. Başka bir adı mı var da sen çeyiz parası dedin ki? Yoksa her evlenenin çeyizi mi oluyormuş?
Neyse eşini bu kkoda şiddetle kınadım. Tavrını korumaya bak sen. Çok saygısızca ve terbiyesizce davranmış.

Back
X