• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaslar kocamla problemim var

Esin haksiz tabikide kendi hakki olmayan biseyj ne yuzle isteyebilir ki annen su durumda daha zor halde on sene bakmis bide babacigina. Ne hakla hem suclu oldugu halde senle konusmuyor. Yuva yıkmak cok kolay ama sen biraz bekle bakalim ortamin yumusamasini ve sen ilk adimi bekle bence. O gelsin konussun. Hakli olan sensin o degil. Bi kere utanmasi lazim o parayi isterken. Inanmiyorum su erkeklere ya pesssss.. cok sinirlendim

Esin haksiz tabikide kendi hakki olmayan biseyj ne yuzle isteyebilir ki annen su durumda daha zor halde on sene bakmis bide babacigina. Ne hakla hem suclu oldugu halde senle konusmuyor. Yuva yıkmak cok kolay ama sen biraz bekle bakalim ortamin yumusamasini ve sen ilk adimi bekle bence. O gelsin konussun. Hakli olan sensin o degil. Bi kere utanmasi lazim o parayi isterken. Inanmiyorum su erkeklere ya pesssss.. cok sinirlendim

Beklicem bnde bklim nolck

Eşin haksız tabi ki,hiç bir hakkı olmadığı halde annenin durumunu bile bile o paraya göz dikmesi vicdansızlık.

Bu adamdan çocuk sahibi olmak için iyi düşünün.

canım ben olsam parayı anneme verirdim çünkü para annenin hakkı eşine söyle bu parayı giyemem diyebelki eşinde pişman olmuştur inşallah olur Allah kolaylık eşinin kalbine sıcaklık merhamet versin acaba söylemeseydinmi haberi olmasaydı keşke biliyorum her koşulda haksız ama ne bileyim işte yeni evlisin ya çok üzüldüm ihtiyacımı var acaba para sıkıntısındanmı yapıyo ne bileyim okuyunca çok üzüldüm annene

arkadaslar evleneli alti ay oldu ve evlilikten drt ay once babami kaybettim. Ve babam son on senedr cok hastaydi ben calistim annem babama bakti hastanelerde kaldi sandalyenin ustunde yatarak bekledi. Mecazi anlamda dgil on sene boyunca annemle babam bir ay ancak evde drmuslardir geri kalan zamanlar hastanede yatiyrdu babam annemde yaninda sandelyenin ustunde yatarak bekledi. Babam oldukten sonra evlendim ve ceyiz parasi verdi devlet bana. Annrmin maddi durumu yoktu. Bnde evlebince annem yalniz kaldi bnde ceyiz parasini anneme verdim. Yarisini vermislerdi ceyiz parasinin. Diger yarisi icin de dilekce verdim oda gelcek ve ben onuda anneme vericem. Evlenmeden once de esim planimin bu oldugunu biliyprdu. Ve hic birsey demiyordu . Ta ki dune kadar. Konusma arasinda o paranin bes bin tlsini bana vereceksin dedi. Ve ben o bnm degil annemin hakki sen byle olacagini biliyrdun senin elin ayagin tutuyo bi sekilde hayatini devqm ettirebilirsin ama annem annem zorlanir . Dedim. Ama o bna bnm sozumu dinlemeyen kariyla isim olmaz ananin evine gider onla yasarsin bundan sonra dedi bnde olmus babamdan kaln paraya kqdr dusup anneme vermemi istemiyorsan parayi bnmde senin gibi birie isim olmaz dedim. Ve kavgq patladi iki gundr ne kpnusypruz ne goz goze geliyoruz. Kardeslerm ben cok kirildim ama dsardan bqkildiginda hqklimiyim haksizmiyim nolur yardim edin ben mi adim atmaliyim omu. { ayrica annemle babamin nikahi yoktu annem o yuzden maas alamiyo.} :-(

bitanem bende çeyiz parası aldım yakınlarımda..hemen örnekleme yapıyorum.benmde annemin maddi durumu iyi değildi.eşimle bunu konuşmadım bile.başvurdum sonra posta kutusuna ziraatten şu kadar paranızı çekin diye yazı gelmiş.eşim bunu görünce borcumuz var ve o senin hakkın neden annene veriyorsunki nunda evlatları var çalışsınlar sanane dedi.eğer bir tek kelime daha edersen bu yüzüğü suratına yersin dedim.ve tabiki şok olmuştum çünkü benm annem o yoklukta o kadar beslesin büyütsün hiçbi hakkı olmayan adam (kocam) parayı istesin benden.yemin ediyorum eğer sen gibi bi duruma düşseydim kesinlikle boşanmayı bile düşünürdüm..sadece tepkimi belirttim sakın sen böyle yapma lütfen :49: Sabırlı ve sakin ol haklısın sonuna kadar.vermeyeceksin o parayı beş kuruş hakkı yok o parada.istediği kadar surat yapsın eninde sonunda gelip konuşacak.geldiğindede anlat ona güzelce durumu..

canım ben olsam parayı anneme verirdim çünkü para annenin hakkı eşine söyle bu parayı giyemem diyebelki eşinde pişman olmuştur inşallah olur Allah kolaylık eşinin kalbine sıcaklık merhamet versin acaba söylemeseydinmi haberi olmasaydı keşke biliyorum her koşulda haksız ama ne bileyim işte yeni evlisin ya çok üzüldüm ihtiyacımı var acaba para sıkıntısındanmı yapıyo ne bileyim okuyunca çok üzüldüm annene

Beklicem bnde bklim nolck

Hmde nasil uzucu

bitanem bende çeyiz parası aldım yakınlarımda..hemen örnekleme yapıyorum.benmde annemin maddi durumu iyi değildi.eşimle bunu konuşmadım bile.başvurdum sonra posta kutusuna ziraatten şu kadar paranızı çekin diye yazı gelmiş.eşim bunu görünce borcumuz var ve o senin hakkın neden annene veriyorsunki nunda evlatları var çalışsınlar sanane dedi.eğer bir tek kelime daha edersen bu yüzüğü suratına yersin dedim.ve tabiki şok olmuştum çünkü benm annem o yoklukta o kadar beslesin büyütsün hiçbi hakkı olmayan adam (kocam) parayı istesin benden.yemin ediyorum eğer sen gibi bi duruma düşseydim kesinlikle boşanmayı bile düşünürdüm..sadece tepkimi belirttim sakın sen böyle yapma lütfen :49: Sabırlı ve sakin ol haklısın sonuna kadar.vermeyeceksin o parayı beş kuruş hakkı yok o parada.istediği kadar surat yapsın eninde sonunda gelip konuşacak.geldiğindede anlat ona güzelce durumu..

Cok zor bi drum ya bk sen yasamissin cok uzucu

cok zor bi drum ya bk sen yasamissin cok uzucu

evet tatlım bak yenide evlisin eşinin senin üzerinde tam baskı yapma dönemleri dikkatli ol çok şükür eşim bana baskı yapamıyor.sende dikkatli ol.

evet tatlım bak yenide evlisin eşinin senin üzerinde tam baskı yapma dönemleri dikkatli ol çok şükür eşim bana baskı yapamıyor.sende dikkatli ol.

Tabi tmm ben bosaniyorum demiyrum zaten. Taviz vermicem paarayida anneme vericem bu kadar basit anlayis gstermesini bekliyorum zmna ihtiyac var galiba

eşinizden tiksindim tabiri caizse.
adamın derdine bak...
dediğini yapın ve anneninizin evine gidin,
böyle bir adamla ömür geçirilmez.
bu olmasada başka bir olayda da aynı kafayla yaklaşacak tipte belli...
çıkar ilişkisine dökmüş olayı.

Tabi tmm ben bosaniyorum demiyrum zaten. Taviz vermicem paarayida anneme vericem bu kadar basit anlayis gstermesini bekliyorum zmna ihtiyac var galiba

evliliğin oturması en erken 1,5 yıl en geç 5 sene..o yüzden ileri eline verme çok fazla.para annenin hakkı unutma :)

konu sahibi zengin değil sonuçta......aç açıkta kalmak denen durumlarda vatan millet sakarya muhabbetleri biraz anlamsız

Son düzenleme:
kızlar konu sahibi neden banlanmış :26:
bu konu için mi?
birisi bana özetler mi durumu?

Eşine daha önce iki bin lira verilmiş bu paradan..

Beş bin lira vereceksin demesi o yetmemiş belli ki..Ya da iki.bini veren az zzorlarsam bes bin de veriri diye düşünmus..

Eşine mesaj at ya da mektup yaz yaptiginin ayip olduğunu hayal.kirikligina ugradigini hele emrivaki.konusmasinin incittigini.. Aynisi kendi annesi yaşasa sen boyle yapsan neler hissedeceğini yaz ve o adim atana kadar bekle..

Ve bu konuyu kapamasini iste çünkü çok çirkin 5bin için sana CIK.git.dememeli

ecelik peki neden eşin hakkı olmayan yani kendi kazancı olmayan paraya göz dikti ki.. kendi ailesi evlenirkençok destek oldu da şimdi ailesi tatladı da onun intikamı mı?

Ya hatasini anlayip gelecek yada bu drumu kabullebecek. O para annemin yapcak bsey yok

sonuna kadar haklısın..Tek kuruş hakkının olmadığı bir para için sana annenin yanına git diyen adamın valizini hazırla koy kapının önüne..Hadsize bak sen.

Yine de konuşmanın bir yolunu mu arasanız. Para gelmeden böyleyse para gelince neler olur bilemedim. Parayı ihtiyacı varsa verebileceğinizi ama borç harç birşey yok da sırf annenize gitmesin diye istiyorsa buna izin vermeyeceğinizi güzel bir dille söyleyin. Sonuçta anne baba candır evlat her daim bakmak zorunda.

çeyiz parası babanın emekli olmasından ötürü anladığım kadarıyla..
yani eşinin tek kuruş emeğinin hakkının olmadığı bir para. zaten en başında annene verecğini söylemişsin neden istiyor ki
annenin durumu olsa zatn sen versende almaz eminim.. bence haklısın verme canım eşinin ne hakkı varki o parada medet umuyor

KESİNLİKLE HAKLISIN
RESTİNİ ÇEKMİSSİN ZATEN ASLA GERİ ADIM ATMA

EŞİNİN DÜŞÜNMESİ LAZIM HATTA EKSTRa DESTEK OLMANIZ LAZIM

çok üzüldüm.. annen şimdi nasıl geçiniyor. para bitince ne olacak... nasıl geçinecek.

aslında evlenmedende konuşmuşsun. neden böle birşey yaptı ki eşin....

Çok haklısın
Eşine de daha önce söylemişsin zaten
O para da onun lkuruş kadar hakkı yok ve söylediği sözler çok çirkin

ben de aynen katılıyorum. özellikle para meselelerinde hele de böyle sert bir tepki hiç doğru olmamış bence. daha 6 aylık evlilikte bu ne hırs?...

Arkaslar esim dun gldi ve cok zor drumda olduginu ailesinin de destek olmadigi icin cok bunldigini ve psikolojik olrk kotu oldugunu yptinin son derece ynlis ve crkin birsey oldugunu pisman pldugunu. Bi daha boyle brsey olmayacagini syledi ve ozr diledi. Ayrica dediki brclarimiz hfiflediginde annme yrdim etmeyi teklif etti:-):-):-):-)

arkaslar esim dun gldi ve cok zor drumda olduginu ailesinin de destek olmadigi icin cok bunldigini ve psikolojik olrk kotu oldugunu yptinin son derece ynlis ve crkin birsey oldugunu pisman pldugunu. Bi daha boyle brsey olmayacagini syledi ve ozr diledi. Ayrica dediki brclarimiz hfiflediginde annme yrdim etmeyi teklif etti:-):-):-):-)

sevindim adına umarım eşin samimidir

ay iyi hadi sevindim. adamda bunalmış demekki. inş. borçlarınız bittiğinde annene yardım edebilirsiniz...

Eh hadi bakalım Allah bir daha böyle durumda bırakmasın ... Şuan tavır koyman ilerde pek çok şey için sana fayda sağlayacak. Yine de kırmayın incitmeyin birbirinizi zor günleri başka atlatamazsınız aksi halde. Sen bitti diye düşünme bir fırsatını bulduğunda tekrar konuş bu konuyu eni konu.

Back
X