- 24 Mayıs 2016
- 2.575
- 3.585
- 63
- 32
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Surekli saatlercw yatana kadar sinir bozucu bence
Boyle denerim bi sure o zamanSizde oturun birlikte izleyin ne güzel işte. Kötü birsey gibi şikayet etmişsiniz ama iyi yanından baksanız sıkıntı yapmazdınız. Adam evinde vakit geçiriyor sizde patlatın mısırınızı alın çekirdeği eşlik edin keyifli hale getirin. Biz eşimle bazen 2-3 film seyrediyoruz peşpeşe :) onun için bana hiç anormal gelmedi.
Izlemiyo gormedim yada siliyosa bilmiyorum bazen soylerim oyle seyler sakib bakma izlemem diyo oyle seyler ama given olmaz erkeklere bilmiyorum iste filmkolikkkk bildiginuz
keşke film izlese eşimEsiniz ne kada4 film izliyo? Esim cok izliyo yabancu filmler eve gelir neti acar izler cok kiziyorum sabah uyaninxa acar izler bi sure sinir oluyorum vazgecmiyo bende izlerim ama o abartiyo
Neden oyle dedinizKeşke ben de oturup izleyebilsem
Yapmaz isi ev supurur bazeb camasir asnaz mutfagi toplardi birakti sevmiyo mutfak islerini zorlayamamöncelikle öyle şeyler izleme ha diyerek kaba tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek doğru değil bu bir.
ikincisi adam bunu seviyor belli ki otur sen de izle hem kontrol etmiş olursun hem de birlikte aktivite olur.
ara sıra da ona iş üret işte çamaşırı assın, yemekten sonra mutfağı toplasın vs.
Iste yabancu dizide izilyo film de izliyo seksenleri izlerduk beraber oda bittikeşke film izlese eşim
her gece dizi izliyor
Hem film dizi ne farki varkeşke film izlese eşim
her gece dizi izliyor
Esimde çok izler 4 filmi ustuste vizleyerek DVD yıl bozmuslugu var kendininEsiniz ne kada4 film izliyo? Esim cok izliyo yabancu filmler eve gelir neti acar izler cok kiziyorum sabah uyaninxa acar izler bi sure sinir oluyorum vazgecmiyo bende izlerim ama o abartiyo
Çok sever deyip yatar uyurdum izlemezdin benEsimde çok izler 4 filmi ustuste vizleyerek DVD yıl bozmuslugu var kendinin
Çok sever deyip yardım ben izlemeyi sevmem çünkü
Sonra bi gün ne göreyim meğer uremeyle ilgili filmlerde izlemeye başlamış
2 saat oturup sıkılmadan film izleyebilen insanlara özeniyorum. Dün bi filme başladım ıkına sıkıla yarım saat izledim. Ben ancak nişanlımla izleyebiliyorum. Yanımda biri varken rahatsız etmemek için filme odaklıyorum kendimi.Neden oyle dediniz
denk gelmedum gelirsem kotu olurEsimde çok izler 4 filmi ustuste vizleyerek DVD yıl bozmuslugu var kendinin
Çok sever deyip yardım ben izlemeyi sevmem çünkü
Sonra bi gün ne göreyim meğer uremeyle ilgili filmlerde izlemeye başlamış
Filmi bi yerinden yakalayabiliyosun ama yerli diziler çok sıkıcıHem film dizi ne farki var
Bende yıllarca denk gelmedim bı gün pat diye çıktı karşımadenk gelmedum gelirsem kotu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?