Arkadaslar konu film

Sizde oturun birlikte izleyin ne güzel işte. Kötü birsey gibi şikayet etmişsiniz ama iyi yanından baksanız sıkıntı yapmazdınız. Adam evinde vakit geçiriyor sizde patlatın mısırınızı alın çekirdeği eşlik edin keyifli hale getirin. Biz eşimle bazen 2-3 film seyrediyoruz peşpeşe :) onun için bana hiç anormal gelmedi.

Boyle denerim bi sure o zaman

Izlemiyo gormedim yada siliyosa bilmiyorum bazen soylerim oyle seyler sakib bakma izlemem diyo oyle seyler ama given olmaz erkeklere bilmiyorum iste filmkolikkkk bildiginuz

öncelikle öyle şeyler izleme ha diyerek kaba tabirle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek doğru değil bu bir.
ikincisi adam bunu seviyor belli ki otur sen de izle hem kontrol etmiş olursun hem de birlikte aktivite olur.
ara sıra da ona iş üret işte çamaşırı assın, yemekten sonra mutfağı toplasın vs.

Yapmaz isi ev supurur bazeb camasir asnaz mutfagi toplardi birakti sevmiyo mutfak islerini zorlayamam

Esiniz ne kada4 film izliyo? Esim cok izliyo yabancu filmler eve gelir neti acar izler cok kiziyorum sabah uyaninxa acar izler bi sure sinir oluyorum vazgecmiyo bende izlerim ama o abartiyo
Esimde çok izler 4 filmi ustuste vizleyerek DVD yıl bozmuslugu var kendinin

Çok sever deyip yardım ben izlemeyi sevmem çünkü

Sonra bi gün ne göreyim meğer uremeyle ilgili filmlerde izlemeye başlamış

Çok sever deyip yatar uyurdum izlemezdin ben

denk gelmedum gelirsem kotu olur

Eşimle biz de film izlemeye bayılırız. Günde 2 film izlediğimiz olur.
Tatilde film izleme fırsatımız olmamıştı eve gelince ilk işimiz film izlemek oldu.
Eşine eşlik et, çay yap mısır patlat keyfini çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…