Arkadaşlar lütfen acill bakin

Ben o haftalardayken ne kadardı bilmiyorum ama belirli bir zamana kadar mm ile veriliyor bebeğin boyu
Bilgileri güncellemeyi deneyin
Birde benim kullandığım bir uygulama var telefonda onu deneyin adı : happy Mom

O yüklü canm bende kullanıyorum hatta opr banu çiftçi de var çok güzel program. Boyları 2 Program da aynı uyuyor haftasina göre ama bu sitede mm olarak bende şaşırdım görünce :)

Canım sigorta varsa muayene ücreti bi 50 kesin veriyon zaten senin sadece muayene olur ama zannetmiyorum kızlıgının bozulduğunu çünkü kızlık oyle uçta falan degil dipte bazıları ilişkide patlatamıyor bile sen nasıl patlatıcan. Adet kanıdır o kızlık olamaz. Ama yinede için rahatlasın diye git doktora paranı biriktir hemen
Patlayan bi şey olduğunu da öğrendik tam oldu

Patlayan bi şey olduğunu da öğrendik tam oldu
Halk dilinde öyle deniliyor niye bu kadar kötü yorum yaptınız anlamadım kız kac yasında biliyor mu bilmiyor mu hemen bilmeden niye yargılıyorsunuz belki daha -14 15 yaslarında ve bunu bilmiyor bilgilendirmek yerine full saydırmışsınız artı bazıları da fake konu yazmış fake demek yasak degil miydi

Halk dilinde öyle deniliyor niye bu kadar kötü yorum yaptınız anlamadım kız kac yasında biliyor mu bilmiyor mu hemen bilmeden niye yargılıyorsunuz belki daha -14 15 yaslarında ve bunu bilmiyor bilgilendirmek yerine full saydırmışsınız artı bazıları da fake konu yazmış fake demek yasak degil miydi
Ben de halkım

Canım sigorta varsa muayene ücreti bi 50 kesin veriyon zaten senin sadece muayene olur ama zannetmiyorum kızlıgının bozulduğunu çünkü kızlık oyle uçta falan degil dipte bazıları ilişkide patlatamıyor bile sen nasıl patlatıcan. Adet kanıdır o kızlık olamaz. Ama yinede için rahatlasın diye git doktora paranı biriktir hemen
Teşekkürler gitmeye de çok korkuyorum ya sandığım gibiyse diye ama ınş değildir

Hayır saten adetlisin hadi o iğrençliği yaptın varsayalımda kızlık zarından geldiğini nerden çıkardın kanın zaten adetli değilmiydin eee kan normal eline gelmesi ıyyy midem bulandı
İkincisi aynadan bakmak nedirya bakınca hiç görülürmü saçma
Üçe gelirsek sen kendin iğrençleştiriyosun zaten hayır neden doğuyuda kendine alet ediyosun anlamadım.
Ayrıca çok korkuyosan doğulu alırım foyam ortaya çıkar diye alma doğulu alma
Bak çözüldü iş doğulu almazsın paran yoksada diktirmez sin olur biter
Ayrıca fakesin ve çok mide bulandırıcı yazdıkların

Hayır saten adetlisin hadi o iğrençliği yaptın varsayalımda kızlık zarından geldiğini nerden çıkardın kanın zaten adetli değilmiydin eee kan normal eline gelmesi ıyyy midem bulandı
İkincisi aynadan bakmak nedirya bakınca hiç görülürmü saçma
Üçe gelirsek sen kendin iğrençleştiriyosun zaten hayır neden doğuyuda kendine alet ediyosun anlamadım.
Ayrıca çok korkuyosan doğulu alırım foyam ortaya çıkar diye alma doğulu alma
Bak çözüldü iş doğulu almazsın paran yoksada diktirmez sin olur biter
Ayrıca fakesin ve çok mide bulandırıcı yazdıkların

O yüklü canm bende kullanıyorum hatta opr banu çiftçi de var çok güzel program. Boyları 2 Program da aynı uyuyor haftasina göre ama bu sitede mm olarak bende şaşırdım görünce :)
Evet yanlışlık var bilgi bölümünde 5-6 cm yazıyor en altta 41 mm yazıyor askında bu hafta bitiminde 5 cm ye ulaşacak demek istiyor da olabilir fark 8mm çünkü bilgiler arasında

Back
X