Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkudan bu kadar ayrıntı vermişsin ama için rahat olsun anlattığın şekilde bozulma olmaz ayrıca kaşıntın için de doktora git ve daha fazla yorumlara cvp verme canım boşuna canın sıkılırTeşekkürler gitmeye de çok korkuyorum ya sandığım gibiyse diye ama ınş değildir
Çok teşekkürler evet çok korkuyorum en kısa zamanda gidicemde doktora ne diyen hiç bilmiyorumKorkudan bu kadar ayrıntı vermişsin ama için rahat olsun anlattığın şekilde bozulma olmaz ayrıca kaşıntın için de doktora git ve daha fazla yorumlara cvp verme canım boşuna canın sıkılır
+ adiyamanli...Bak baakk doguluyum doktora gidemem izmirde oturuyorum ama nick 34 ah canim yaa kiyamam sana
Canım sigorta varsa muayene ücreti bi 50 kesin veriyon zaten senin sadece muayene olur ama zannetmiyorum kızlıgının bozulduğunu çünkü kızlık oyle uçta falan degil dipte bazıları ilişkide patlatamıyor bile sen nasıl patlatıcan. Adet kanıdır o kızlık olamaz. Ama yinede için rahatlasın diye git doktora paranı biriktir hemen
Bunu buraya açmak istedim çünkü çok acayip içime dert oldu.3 gün önce adetliydim. Vajinaamda genelde kasinti olur bende farkında olmadan parmağım biraz derine gitmiş acıdı çektim. Kan vardı ama adet li olduğum için tam anlayamadım.kesinlikle bir sevgilim bile olmadi.o günden beri sanki biraz zonklama sizlama gibi bişey var ya bundan öncede elimle bozdum sanmıştım ama hayır sanırım ne yapıcam bilmiyorum ailem çok baskıcı doguluyuz doktora da biri öğrenir diye gidemiyorum özele giden varmi hiç muayene ücreti falan ne kadar ilk gece kan gelmesi lazım kesin dogulu olan var mi acaba onlarda ilk gece o kanıni ne yapıyorlar aynadan baktım da zar falan yok gibi yukarda bir et parçası var yanlar boş yani bide ikininca büyük biraz delik çıkıyor ama zar falan gözükmüyor para da yok diktirim izmir de oturuyorum ne yapıcam lütfen yardim Allah rızası için fake duyup durmayın ne zamanım var öyle islere ne boş insanım yardımcı olabilecekler yardım etsin doktora git diyenler evde gidicemde özeleemi gıdım para da yok kaç para alirlar
Öyle deme halk dilinde patlıyormuş. Halk kim yaa biz değil miyiz? Bir kadın dilini düzeltmezse nasıl düzelecekpatlatmak nedir yahu, balon mu bu?
hani yorum yapmayayım yapmayayım dedim ama yok daha neler artık.
Öyle deme halk dilinde patlıyormuş. Halk kim yaa biz değil miyiz? Bir kadın dilini düzeltmezse nasıl düzelecek
Her şeyden önce ilk cinsel eğitimi kızlarına anneler verir. Patlayacak çatlayacak diye mi anlatacağız acaba? Konunun gerçek olduğuna inanmıyorum da cinsel eğitim yanlış verildiği için ya da hiç verilmediği için benzeri konular okuyoruz sürekli.benim bildiğim en pis tabirle "kızlığı bozuldu" derler
yok ben halk değilsem onu da bilmiyorum.
en kötü kısmı bir kadının böyle bir tabir kullanması, çok ama çok üzücü.
Her şeyden önce ilk cinsel eğitimi kızlarına anneler verir. Patlayacak çatlayacak diye mi anlatacağız acaba? Konunun gerçek olduğuna inanmıyorum da cinsel eğitim yanlış verildiği için ya da hiç verilmediği için benzeri konular okuyoruz sürekli.
Aaaaaaaay yangın var diye bagırıcam artık ya ne kadar cok takıldınız Allah Allah polemik yaratmak için başkasını bulun güzellikler zaten karnım agrıyor geberiyorum ugrasamam seviliyorsunuzpatlatmak nedir yahu, balon mu bu?
hani yorum yapmayayım yapmayayım dedim ama yok daha neler artık.
Bilmeyen benkeyfimvekahyası değil bilmeyen sizsiniz o ne biçim tabir patlatmak, hangi halk patlatmak diyor acaba? Kızlık zarı bomba değildir patlamaz, zardır yırtılır.Ona göre davran o zaman sen bilmiyorsan ben napayım cınım
Canım bak şimdi demekki banada söylenen geçmişte buymuş ya niye bu kadar üstelediniz anlamıyorum bana yogunlasacagına konu sahibine yogunlassan diyorum daha makbule gecer. Ya size mi kaldı benim ne söyleyip söylemeyeceğim anlamıyorum ya bilmiyor cahil de gec kendini çok rahatlatmak istiyorsan bu kadar bana yogunlasmayın yapmayın bak yazık o parmaklara o kadar yazıyorsunuz boş beleştenBilmeyen benkeyf
Bilmeyen benkeyfimvekahyası değil bilmeyen sizsiniz o ne biçim tabir patlatmak, hangi halk patlatmak diyor acaba? Kızlık zarı bomba değildir patlamaz, zardır yırtılır.
Yanlış bir tabir olduğunu söylemek istedim. Parmaklarımı düşündüğünüz için ayrıca teşekkür ederimCanım bak şimdi demekki banada söylenen geçmişte buymuş ya niye bu kadar üstelediniz anlamıyorum bana yogunlasacagına konu sahibine yogunlassan diyorum daha makbule gecer. Ya size mi kaldı benim ne söyleyip söylemeyeceğim anlamıyorum ya bilmiyor cahil de gec kendini çok rahatlatmak istiyorsan bu kadar bana yogunlasmayın yapmayın bak yazık o parmaklara o kadar yazıyorsunuz boş beleşten![]()
Haklısın canım kusura bakmayın tamamYanlış bir tabir olduğunu söylemek istedim. Parmaklarımı düşündüğünüz için ayrıca teşekkür ederim
Aaaaaaaay yangın var diye bagırıcam artık ya ne kadar cok takıldınız Allah Allah polemik yaratmak için başkasını bulun güzellikler zaten karnım agrıyor geberiyorum ugrasamam seviliyorsunuz![]()