- 19 Mart 2020
- 35
- 53
- 3
- 36
- Konu Sahibi sevilhanim89
-
Ben iki yıldır o bürodayım ama sadece bi kez düştüm o hatayaBız olsak ofiste patronla goz göze geldıgımız an şakkkanadak sevısmezdık.
Sanki erotık film cekıyoruz
Adım Sevil değil
Gece canı sıkılmıs olabilir bizimde sıkılıyor.Aslinda epey eglenceli birine benziyor ama neden bizi kandirmaya çalışıyor ki
Ben iki yıldır o bürodayım ama sadece bi kez düştüm o hataya
Ben sen olamam Allah korusun daSiz olsanız söyler miydiniz eşinize?
Gece canı sıkılmıs olabilir bizimde sıkılıyor.
Coldekı vaha gibi
Ya ben bu kadar severken başkasına gönlü kayan adamın nesiyle uğraşıcam şerefimle boşar dünyayı turlarım çocuğumla maddi gücüm var rahatım yerinde onunla mı uğraşıcam çocuğumla hayatın tadını çıkarırız kendimi parçalayamam benim için kendini paralamayan kişiyeSende çok kadir inanır çıktın he
Bigün beni aldatacak olursan git kendini ölmesi garanti bi yerden at beni uğraştırma demen gerek
Aslında sana hanım demeye çalışmıyor nickin sevilhanim bi bak istersenAdım Sevil değil
İşten ayrılıcam psikoloğa da gidicem İstanbul da taraflarında tanıdığınız güvenilir bir psikolog var mı ?Ben sen olamam Allah korusun da
En azından işten kesinlikle çıkmalısın
Hemen yarın
Aldatılmış ve bunu öğrense ayrılır kesin
Ama bi psikoloğa git sonrasında
Sen o işte kalmaya devam ettikçe hergün lağıma girmiş kadar olacaksın tercih senin
Vay be 2 yılda 1 kez baya uzun bir rekorBen iki yıldır o bürodayım ama sadece bi kez düştüm o hataya
Sana inanmıyorumİşten ayrılıcam psikoloğa da gidicem İstanbul da taraflarında tanıdığınız güvenilir bir psikolog var mı ?
Sen bi işten çık cidden tüm günümü sana psikolog araştırarak geçircemİşten ayrılıcam psikoloğa da gidicem İstanbul da taraflarında tanıdığınız güvenilir bir psikolog var mı ?
Haletiruhiyesiharap hanım bende merak ettimBu olayın tek bir çözümü var.Eğer yazdığımı harfi harfine uygularsanız vicdan azabından kurtulursunuz.Özelden yazdım bakın isterseniz
Yaa kahkaha attım sen çok yaşaVay be 2 yılda 1 kez baya uzun bir rekor
+1Haletiruhiyesiharap hanım bende merak ettim
Vay be 2 yılda 1 kez baya uzun bir rekor
Rica ediyorum bana yorum yapmayın sizAdın başka bişey de dersem banlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?