Arkadaşlar lütfen akıl verin😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür etmeyi unuttum heyecandan Allah ne muradın varsa versin .herkes dalga geçti ama siz çözüm buldunuz.bu arada bunu asla karşılıksız bırakmayacağım
Vay arkadaş ne çözümmus. Senin bu yptigini çözecek bisey yokki .Ya bosancan ya eşini boynuzlamaya devam etcen.

Troll olduğunun hepimiz farkındayız ama burdaki arkadaşların yorumu öyle komikti ki çıkamadım topikten

Aslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim
Gerçekten bu kişiye inandınız mı tebrik ederim sizi. Sorunu olan kişi yorumlarda böyle konuşmzdı bence sizin iyi niyetiniizi kullandı

Aslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim
Rica etsem çözümü özetler misiniz?
Aynı durumu yaşayıp konu açmaya utanan kişiler de okur çözüm bulur hem
Aşırıı faydalı olur

Varya tahminimce bu dedi ki çözüm buldum de merak etsinler. Amaç bizi çatlatmak. Yoksa ne çözüm bulacaklar. Patronu mu öldürecekler nedir yani ?
Ya yapma öyle bi kahkaha attım ki kasıklarım sızladı şu an acı çekiyorum güldüğüme bakma ciddi ciddi sızlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…