- 27 Şubat 2020
- 1.200
- 2.299
- 63
- Konu Sahibi sevilhanim89
-
Vay arkadaş ne çözümmus. Senin bu yptigini çözecek bisey yokki .Ya bosancan ya eşini boynuzlamaya devam etcen.Teşekkür etmeyi unuttum heyecandanAllah ne muradın varsa versin .herkes dalga geçti ama siz çözüm buldunuz.bu arada bunu asla karşılıksız bırakmayacağım
Tovbe estagfurullahTeşekkür etmeyi unuttum heyecandan ☺Allah ne muradın varsa versin .herkes dalga geçti ama siz çözüm buldunuz.bu arada bunu asla karşılıksız bırakmayacağım
Maşallah,sübhanallah,kun fe yekun ,hamd olsun aminArkadaşlar daha fazla yoruma gerek yok.çözümü buldum çok şükür
Arkadaşlar daha fazla yoruma gerek yok.çözümü buldum çok şükür
Aslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedimYaa biz çatladık burda bize niye söylemediniz
İyi kalpli insanlar hala varmış .umarım sizin de karşınıza çoksaMaşallah,sübhanallah,kun fe yekun ,hamd olsun amin
Bu iyiliği asla unutmuycam,benim amacım da böyle bir çözüm bulmaktı zatenAslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim
Siz çok şükür deyince tutamadım kendimi dua edesim geldiİyi kalpli insanlar hala varmış .umarım sizin de karşınıza çoksa
Gerçekten bu kişiye inandınız mı tebrik ederim sizi. Sorunu olan kişi yorumlarda böyle konuşmzdı bence sizin iyi niyetiniizi kullandıAslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim
Varya tahminimce bu dedi ki çözüm buldum de merak etsinler. Amaç bizi çatlatmak. Yoksa ne çözüm bulacaklar. Patronu mu öldürecekler nedir yani ?Bu iyiliği asla unutmuycam,benim amacım da böyle bir çözüm bulmaktı zaten
Çok komik gerçekten tek yaptığın dalga geçmekti kötü kalplisiniz neyse ki çözümü buldumBize de soylersen kinadigimiz icin basimiza gelince uygulayalim
Rica etsem çözümü özetler misiniz?Aslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim
Ozur dilerim noluurr bana da soylee kotu kalbimle esimi aldatmak istemeemmÇok komik gerçekten tek yaptığın dalga geçmekti kötü kalplisiniz neyse ki çözümü buldum
Ya yapma öyle bi kahkaha attım ki kasıklarım sızladı şu an acı çekiyorumVarya tahminimce bu dedi ki çözüm buldum de merak etsinler. Amaç bizi çatlatmak. Yoksa ne çözüm bulacaklar. Patronu mu öldürecekler nedir yani ?
Aaaa sadece bir kereyse okey.Ben iki yıldır o bürodayım ama sadece bi kez düştüm o hataya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?