- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi sevilhanim89
-
Aslında bu konu bireysel.Sorunu olan insana çözümü yazdım.İşimle alakalı.Mesleki bilgi de verdim.Ana sayfada afişe etmek istemedim
@Haletiruhiyesiharap rica ediyorum çözümü hiçbirine söylemeyin onunla da dalga geçerler çünkü
Merakınızı gidermeye çalışıyorum pardonYa yapma öyle bi kahkaha attım ki kasıklarım sızladı şu an acı çekiyorumgüldüğüme bakma ciddi ciddi sızlıyor
Size yorum yapmayın dediğimi hatırlıyorum.insanları nicklerine göre yargılıyorsunuz sanırım .Yani bilgi veren ablamızında haleti ruhiyesi harapmış acaba nasıl ikna etti bu adını anmak istemediğim şahsı
Niye söylesin kocasını aldatan aplalara derim uygularlar aşk olsun@Haletiruhiyesiharap rica ediyorum çözümü hiçbirine söylemeyin onunla da dalga geçerler çünkü
Nedenmiş?@Haletiruhiyesiharap rica ediyorum çözümü hiçbirine söylemeyin onunla da dalga geçerler çünkü
Sanırım sizde aldattınız çözümü çok merak ettiğinize göreNiye söylesin kocasını aldatan aplalara derim uygularlar aşk olsun
Bu apla benim yorum yapmamı neden istemiyorMerakınızı gidermeye çalışıyorum pardon
Mesleğinde öncü bir insan ben söylemiycwm ama sizin onun hakkındaki düşünceniz zerre kadar umrunda olmaz sanıyorumNedenmiş?
Mesleğiyle alakalı bi çözüm önermiş neden dalga geçelim?
Böyle çok karışık bi konuyu tek mesajla çözebilen birinin önerisini herkes merak etti
Ha bu ricamızı reddederse cidden haletir uhiyenin fake üyelik alıp konu açtığını düşünüp kiblicem
Yok yanlış anladın karakterlerine göreSize yorum yapmayın dediğimi hatırlıyorum.insanları nicklerine göre yargılıyorsunuz sanırım .
Kişi kendinden bilir işi apla bu yorumu çok görmüyorum sanaSanırım sizde aldattınız çözümü çok merak ettiğinize göre
Kahkaha emojisi sizde otomatik sanırım her cümlenin sonunda varBu apla benim yorum yapmamı neden istemiyor
Tamam ablacım saol güldün eğlendin rahat bırakKişi kendinden bilir işi apla bu yorumu çok görmüyorum sana
Sen benim mesleğimi bilmiyosun bile ben de patronum ama çalışanlarla yatmıyorumMesleğinde öncü bir insan ben söylemiycwm ama sizin onun hakkındaki düşünceniz zerre kadar umrunda olmaz sanıyorum
Ah be sevimm pot kırdın..Mesleğinde öncü bir insan ben söylemiycwm ama sizin onun hakkındaki düşünceniz zerre kadar umrunda olmaz sanıyorum
Daha yeni üye olmuşsunuz nerden biliyorsunuz mesleğinde öncü biri oldugunu ki?Mesleğinde öncü bir insan ben söylemiycwm ama sizin onun hakkındaki düşünceniz zerre kadar umrunda olmaz sanıyorum
Senaryosuna inanmadigimiz için olsa gerek benide uyardı yorum yapmayın diyeBu apla benim yorum yapmamı neden istemiyor
Gözümden yaşlar geldi gülmekten abla yanlış emoji atmıyorum ki bak sayemizde derdini unuttun bize bi teşekkür borçlusunKahkaha emojisi sizde otomatik sanırım her cümlenin sonunda var
Hmm.Mesleğinde öncü bir insan ben söylemiycwm ama sizin onun hakkındaki düşünceniz zerre kadar umrunda olmaz sanıyorum
Aaa süper aferin sana .huzur ver artık çözümü buldum umursamamSen benim mesleğimi bilmiyosun bile ben de patronum ama çalışanlarla yatmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?