ne yaptıysam olmuyor bu adam bi türlü evlendiğinin farkında olamıyor.bugün bana gece eve gelmicem arkdaşlarmla olcam dedi evlendğmzden beri aynı şeyleri yapıp duruyor her seferinde ağlıyorm zırlıyorm ypma etme diyorm tmm diyor susyor haklsn diyor yne aynı şeyi yapıyor ya bi erkek karısını evde yalnz bırakıp gece eve glmezmi arkadşlar lütfen söyleyin ben nasıl düzelticem boşanıcam artk bşka çare göremiyorm afedersinz adam evlndğni anca yatkda anlıyor gersi boş ben nasıl olduda göremedim 5 yıl çıktık 20 aylık evliyiz çocuğmz yok olmuyor hep ben uğraşıyorm bi kere bile doktra gttmedi bnlede gelmedi hep geçiştiriyor tmm diyip yapmıyor yetti ben dayanamıyorm geçen ay ailesne şikeyet ettm kulağnı çektiler tmm düzeldi dedim bugün bna söyledğine bakın yoruldum diyor ya naptında yoruldun diyorm ben senı haketmiyorm diyor bi çocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı ben kmseye anlatamıyorm aileme söyleyemem babam bni üzdüğünü duysa döver onu ona kötü gözle baksnlar kötü bilsinler istemiyorm çok seviyorlar dmatlarnı ama bnm ne çketğmi bilmioyorlar ailesini tekrar arıym dicem ama ne dğişcek ki adam çok değer verdği ailesni bile tanımıyor sadece arkdşlarm diyor bşkada bişi yok bni aldatıyormu bilmiyorm yoruldum artık tek başıma taşıyorm bu yükü kimseye anltmağmdan buraya yazıyorm biraz dha birktrrsem kendme bişi yapıcm korkuyorm.lütfen bana bi akıl verin yardım edin lütfen........
neden hala ailem eşimi kötü bilmesin derdindesiniz eşiniz iyi bir eş değil sizi düşünmüyor bencilce davranıyor sizse hala onu iyi tanıtmaya çalışıyorsunuz akşam geç gelmek biryere kadar kabul edilebilirde hiç gelmemek ne demek madem evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacaktı evlenmeseydi ozaman bence bu adamdan çocuk filan yapmayın böyle bir adamı çocuğun eve bağlayacağını zannetmiyorum güzel bir dersi hakediyor bence onu kötü bilmesinler derdine düşeceğinize sizi kaybetme korkusu verin birazne yaptıysam olmuyor bu adam bi türlü evlendiğinin farkında olamıyor.bugün bana gece eve gelmicem arkdaşlarmla olcam dedi evlendğmzden beri aynı şeyleri yapıp duruyor her seferinde ağlıyorm zırlıyorm ypma etme diyorm tmm diyor susyor haklsn diyor yne aynı şeyi yapıyor ya bi erkek karısını evde yalnz bırakıp gece eve glmezmi arkadşlar lütfen söyleyin ben nasıl düzelticem boşanıcam artk bşka çare göremiyorm afedersinz adam evlndğni anca yatkda anlıyor gersi boş ben nasıl olduda göremedim 5 yıl çıktık 20 aylık evliyiz çocuğmz yok olmuyor hep ben uğraşıyorm bi kere bile doktra gttmedi bnlede gelmedi hep geçiştiriyor tmm diyip yapmıyor yetti ben dayanamıyorm geçen ay ailesne şikeyet ettm kulağnı çektiler tmm düzeldi dedim bugün bna söyledğine bakın yoruldum diyor ya naptında yoruldun diyorm ben senı haketmiyorm diyor bi çocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı ben kmseye anlatamıyorm aileme söyleyemem babam bni üzdüğünü duysa döver onu ona kötü gözle baksnlar kötü bilsinler istemiyorm çok seviyorlar dmatlarnı ama bnm ne çketğmi bilmioyorlar ailesini tekrar arıym dicem ama ne dğişcek ki adam çok değer verdği ailesni bile tanımıyor sadece arkdşlarm diyor bşkada bişi yok bni aldatıyormu bilmiyorm yoruldum artık tek başıma taşıyorm bu yükü kimseye anltmağmdan buraya yazıyorm biraz dha birktrrsem kendme bişi yapıcm korkuyorm.lütfen bana bi akıl verin yardım edin lütfen........
sabrımın artık saonlarındayım canımsana Allah'dan bol bol sabır diliyorum. bu erkekler her boyutta farklı yakıyor canımızı inan.
benimki hepp evdedir arkadaşlarıyla takılmaz, bi annesine uğrar gelir ama. bazen hiç sohbet dahi etmeyiz ya uyur
ya da banyo da..kendini çok sever beni de seviyomuş ama çok yoruluyormuş hep bahaneler hep. eminim bi çok taktiği denedin sende..
ufak tefek gözüken şeyler yakıyor canımızı..eskiler gibi dizimi kırıp kocamdır deyip oturamıyoruzda..onlar zamane damatlarıysa bizde zamane gelinleriyiz..
ne yazıkki bükemiyoruz adamlar odunlaşmış
bazen çıktğnda geç geliyor 12den sonra mesela bi kerede kvga etmştk sbha kadr hç glmedi bugünde hç glmicekmiş bnle bilerek kvga etti ve gelmicem dedi önceden planlamştı o kdar bllydki kaç kere çalşıyorm dıyıp o gün için çlşmadğını öğrendm.Gece tamamen mi gelmiyor, yoksa çok geç saattemi geliyor ve bunu sık mı tekrarlıyor?
onda kaybetme korkusu yok bencil ve umursamaz bni kaybetse kahrolsa bile blli etmez ve asla kazanmak için çalşmaz şimdi boşnma davası açsam kabul eder kndi yoluna gider.neden hala ailem eşimi kötü bilmesin derdindesiniz eşiniz iyi bir eş değil sizi düşünmüyor bencilce davranıyor sizse hala onu iyi tanıtmaya çalışıyorsunuz akşam geç gelmek biryere kadar kabul edilebilirde hiç gelmemek ne demek madem evliliğin sorumluluğunu kaldıramayacaktı evlenmeseydi ozaman bence bu adamdan çocuk filan yapmayın böyle bir adamı çocuğun eve bağlayacağını zannetmiyorum güzel bir dersi hakediyor bence onu kötü bilmesinler derdine düşeceğinize sizi kaybetme korkusu verin biraz
Bence cocuk olmamasinda da var bir hayır zorlama. Doguma da yoruldum sen git der valla. Cocuk yapayim duzelir dusuncesi en buyuk yanlis zaten sakin daha kötü oluyor yipranan yine kadin yine kadin. Bosanmak hemen dile getirelecek bisey değil belki ama duzelmiyor ve hep basa donuyorsa cok cekersin olan da sana olur.
sabrımın artık saonlarındayım canım
bazen çıktğnda geç geliyor 12den sonra mesela bi kerede kvga etmştk sbha kadr hç glmedi bugünde hç glmicekmiş bnle bilerek kvga etti ve gelmicem dedi önceden planlamştı o kdar bllydki kaç kere çalşıyorm dıyıp o gün için çlşmadğını öğrendm.
onda kaybetme korkusu yok bencil ve umursamaz bni kaybetse kahrolsa bile blli etmez ve asla kazanmak için çalşmaz şimdi boşnma davası açsam kabul eder kndi yoluna gider.
daha yeni evli sayılırsınız 20 ay nedirki canım eşin çok arkadaş düşkünü anlaşılan ama sana bir şey söyliyim çocuğu kurtuluş olarak görme çocuk evliliği kurtarmıyor eşinin düzelmesi çok az bir ihtimalbi örnek vereyim erkadaşımın eşide seninki gibiydi çocuklarıda olmadı ama arkadaşım çocuk olursa eve bağlanır belki dedi tüp bebk yaptılar bitane kızları oldu amaaa eşi hiç değişmedi evle hiç ilgilenmedi maalesef boşandılar sonunda keşke hiç çocuk yapmasaydılar tabi herkes aynı olmaz ama eşini sen tanırsin en iyi ama gece bırakması hiç hoş değil
Sende gitsen evden terketmek gibi değil de onun yaprigi gibi yapsan hic haber vermeden
Eve dönünce arasa sende canim sklyr evde bende evde kalmamaya karar verdim askim biraz takilacagim boyle desen..
Erkekler kendine aynisi yapipmadan empati kuramiyorlar.. Sabri tasana kadar yap sonra da bak nasip oluyormuş sen oyleysen bende boyleyim De
ne yaptıysam olmuyor bu adam bi türlü evlendiğinin farkında olamıyor.bugün bana gece eve gelmicem arkdaşlarmla olcam dedi evlendğmzden beri aynı şeyleri yapıp duruyor her seferinde ağlıyorm zırlıyorm ypma etme diyorm tmm diyor susyor haklsn diyor yne aynı şeyi yapıyor ya bi erkek karısını evde yalnz bırakıp gece eve glmezmi arkadşlar lütfen söyleyin ben nasıl düzelticem boşanıcam artk bşka çare göremiyorm afedersinz adam evlndğni anca yatkda anlıyor gersi boş ben nasıl olduda göremedim 5 yıl çıktık 20 aylık evliyiz çocuğmz yok olmuyor hep ben uğraşıyorm bi kere bile doktra gttmedi bnlede gelmedi hep geçiştiriyor tmm diyip yapmıyor yetti ben dayanamıyorm geçen ay ailesne şikeyet ettm kulağnı çektiler tmm düzeldi dedim bugün bna söyledğine bakın yoruldum diyor ya naptında yoruldun diyorm ben senı haketmiyorm diyor bi çocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı ben kmseye anlatamıyorm aileme söyleyemem babam bni üzdüğünü duysa döver onu ona kötü gözle baksnlar kötü bilsinler istemiyorm çok seviyorlar dmatlarnı ama bnm ne çketğmi bilmioyorlar ailesini tekrar arıym dicem ama ne dğişcek ki adam çok değer verdği ailesni bile tanımıyor sadece arkdşlarm diyor bşkada bişi yok bni aldatıyormu bilmiyorm yoruldum artık tek başıma taşıyorm bu yükü kimseye anltmağmdan buraya yazıyorm biraz dha birktrrsem kendme bişi yapıcm korkuyorm.lütfen bana bi akıl verin yardım edin lütfen........
kendim ettim kendim buldum derler ya o hesap bn çocğu ailem kurtulsn mutlu olurz dye yapmk istemiyorm ki bn çocğu kndm için anne olmak için istiyorm çnkü bn bi dha asla evlanmem köpk gbi seviyorm bu adamı ve çocğm olcksada bu admdan olsn isityorm
bilmiyorm blkide bşkası var güvenmiyorm ypsa hç şaşrmam inanki.Canım çocuk sakın düşünme bu adamdan şimdilik evli bir erkek keyfi için dışarlardamı kalırmış ne biliyorsun arkadaşlarınla takıldığını
ben seni haketmiyorum?bu cümle hep aynı şeyi söyler bana ''ben seni istemiyorum''bilmiyorum ama bende böyle bir iz bıraktı..(onun istediğinin tersini yap bence..boşama bir süre..olaylar onun gibi umrunda olmasın.. Sende keyfine bak..biliyorum zor birşey için kan ağlıyor ama onu dize getirmen için bir şans..sen ağladıkca onun gözünde kendine güveni olmayan basit kadın imajı çiziyorsun..dik dur güçlü bir kadın olduğunu tavrınla belli et..hoş giyin ama o umrunda olmasın..bir süre dayanır eğer daha vahim birşey yoksa..hiç birşey için ısrar etme daha cok uzaklaştırırsın..rahat tavrın onu işkillendirecektir.
canım benim sevgisizlik ilgisizlik ne kötü şey...çok da sevdiğin halde kıymetinin bilinmemesi..hep bi umutla sadece onun yanında olabilmek..
bir müsibet bin nasihatten iyiidr derlerya sanırım bazılarının, ilahi adeletle sınanıp kafalarına dank etmesi lazım..[/
cnm o kdar güzl tanmladn ki bni bazen öyle ii oluyo ki aramz şükrediyorm allhm iiki verdin bu adamı diyorm ama 2 gün bile sürmüyor tekrar bşa dönüyorm hep aynı şeyleri kısr döngü gbi yaşıyorm ve hep aynı hatalrı yapıorm ynede ders almıyorm...
bilmiyorm blkide bşkası var güvenmiyorm ypsa hç şaşrmam inanki.
işte ben umurumda değilmiş gbi yapamıyorm denedm olmuyor kndi kndime söz veriyorm ağlama değmez umursma şu adama onun yptğnı yap bncil ol ama yok yok yok yapamıyorummmm çok çabuk ağlrm bn tutamam kndmi napym bnm yardlşm böyle değiştremıyorm kndmi değişemıyorm
bilmiyorm blkide bşkası var güvenmiyorm ypsa hç şaşrmam inanki.
Işte ben umurumda değilmiş gbi yapamıyorm denedm olmuyor kndi kndime söz veriyorm ağlama değmez umursma şu adama onun yptğnı yap bncil ol ama yok yok yok yapamıyorummmm çok çabuk ağlrm bn tutamam kndmi napym bnm yardlşm böyle değiştremıyorm kndmi değişemıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?