arkadaşlar lütfen bana yardım edin kocamla problemim var.....

baktım cnm cvp yazdım bi o konuda anlaşıyorz allhtan

ee bırakın sizin sahipsiz olmadığınızı anlasın. . Madem babanız arkanızda, ona bu kadar güçsüz olduğunuzu gostermeyin.. neden hala o bilmesi , bu bilmesin kötü olduğunu diye düşünüyorsunuz ki..Eşiniz sizi bunun binde biri kadar bile düşünmüyor belli ki.. sizde bencil olun canım biraz.. tabii bu dediklerim hala aynı evde yaşamayı surdurecekseniz geçerli. .

Bir de anlamadığım siz boşanmak isterseniz sevinecek adam, işine gelecek olan adam neden boşanmak istemesen ki..?

anım ben sonuca çok güzel ulaşacağına eminim ...izlerken anlayacaksın konuşurken neeri kaçırdığını ... ve o da merak etmeyi öğreneek senin ne düşündüğünü sonra bi bakacakın konuşan taraf o ...seninle hereyini paylaşan bir adam gelecek rahatlayacak ve kendini sorgulanmadığını yargışlanmadığını hissettiği için çooook rahat olacak ve çorap söküğü gibi olacak ...sen akıllı bir kadınsın emek verdiğin belli bi de buna emek ver olur mu? sevgiyle kal ve ltfen burdan yaz eminim aşkınız eskisi gibi kıpır kıpır olacak...

ben ailem üzülmesin kahrolmasın istiyorum canım bencillik benim doğmda yok sevdklermi kndimden önce düşünürüm ben.kendi ailesne söyledğime bile pişman olmştum
adama bni boşa diyorum boşamıyor napim.

sağol canım inşallah güzel şeyler yazarım.

akşam eve geleceğim merak etme kendini üzme demiş ama ben öncesnde ağldğmı söylemiştim adam benimle kedinin fareyle oynadğı gbi oynuyor önce üzüyor sonra yazdğına bakın bu kadar tutarsız duygusuz bi adam dha gördnzmü hayatnzda?

işten çıkacam birazdan kuzenıme gtcem söylemicemde arasada açmicam akşmda hçbişi yokmuş sanki hç ağlamamış gbi davranayım diyorum

Yani siz daha eğitimli olduğunuzu ve daha çok kazandığınızı söylemişsiniz ya, peki paranın idaresi kimdedir? Eğer paranızı da eşiniz idare ediyorsa, boşanmaması çok normal tabi, harcamalarını kontrol ediyor musunuz, dışasrıda geçirdiği gecelerde, nerelerde ne kadar para harcıyor? Sizin paranızı başka kadınlarla yiyor olmasın bir de. Genelde erkekler eğitim ya da maddi anlamda aşağı oldukları kadınlarla olmayı kendilerine yediremez, komplex yapar kendilerince hınçlarını aldatarak çıkarırlar.

Azminize hayran kaldım bu arada, ben beni sevmeyen, umursamayan bir adama, "ama ben onu seviyorum" diyerek böyle katlanmayı, evliliği sürdürmek uğruna bu hale gelmeyi kendime yediremezdim.

evli değilim ama eski nişanlımda benzer bişeylerle karşılaşmıştım. hiç sevmedigim bi arkadşaı vardı sürekli onunla beraberdi, adamda da her türlü pislik vardı zaten. bi gidiyolardı saatlerce ortalıkta yoklar. arıyorum açmıyor, mesaj atıyorum geç cevap veriyor vs. ama ne kavgalar ettik gırtlak gırtlaga geldigimizi hatırlıyorum yani ama yine de beni ağlarken de olsa bırakıp gidiyordu. bigün dedim ki " ben gözümde seni fazla büyütmüşüm, benm tanıdıgım insan o adam türü kişileri yakınına almazdı, sen bana tercih ediyorsun. devam et böyle. " o gün hemen döndü arkadaşının yanından. bir daha bi süre görüşmediler, sonra yine gitmeye başladı. her seferinde, " ben bu konuda diyecegimi dedim, iyi eglenceler " dedim. ama belki 10 kere 15 kere hep bu cevabı verdim, üzülsem de çatlasam da asla ona belli etmedim. gece eve geç döndüğünde msj atıyodu, ben uyumuş numarası yapıp cevap vermiyordum. böyle böyle derken benim ondan uzaklastıgımı düşünmeye başladı. önemsenmedigini düşünmeye başladı derken, o adamla götüşmeyi kesti

yani demem o ki, biz gözyasını en büyük silah olarak görüyruz ama erkekler öle düşünmüyor. adamlar tam tersine aglayan bagıran kadından daha fazla uzaklaşıyorlar biçok arkadaş da demiş, bi süre sana ben bu gece geç gelecem yada gelmeyecem dediginde, sadece peki de. aglasan da gel burda bizlere anlat, ama ona aslaa bunu söyleme sen şuan zannediyorsun ki sen öyle yaparsan iyice gitmeye başlar. inan bana sana deger veriyorsa seni seviyorsa öyle olmaz senin en büyük silahın onu önemsememen o bunu fark ettigi zaman kendiliginden kesecek bu gece gezmelerini ama sabret arkadaşım, ne hissediyorasan hisset ona belli etme. ona gitme deme, gidiyor diye aglama bagırma. bu mevzuyu önemsemiyor gibi görün biraz da o düşünsün neden böyle oldu diye kendiliginden çözülecek zaten bu konu biraz sabır bakalım

Hanımefendi "ben ondan çok kazanıyorum" demiş, eşinin maddi kaygıları olduğu için boşanmak istemiyor olması muhtemel.

laleaslan;
karşılıklı konuşma hvasına girdik farkındayım üzüntünü ta içimde hissetiğimi bilmeni isterim. duygusuz değil sadece anlaşılmaya ihtiyacı olan bir adam gör biraz öyle bak...ayrıca eşinin ailesi içindeki arkadaş ortamı içindeki konumu ne onu değerlendir. bir yerlerde bir açık var arkadaşım sen bul onu ve eğitilmeye ihiyacı olan bir çocuk gibi yaklaş bak göreceksin dengeler nasıl değişecek hele birde ne düşündüğünü hissettirme belli etme biraz kapat kendini ona bak bak tadından yenmez yorulsun birazcık yahuu. sen öyle sevmişn ki adamı maşallah hep de sev sevil inşallah .. kendini de aciz gösterme bir daha ağlasan dahi söyleme tamam mı ? Erkekler çok güçlü kadınlarla irlikte olmayı ister fakat bunun zorluğu karşısında ezilirler o yüzden güücünüğ çatır çatır yüzüne vurmadan tatlı sert oyna oyunu güç bağırmakve sürekli anlatmakla konuşmakla olmaz zaten güç sessizce perde arkasından kukayı oynatan ipleri tutandadır. ne demek istediğimi anladın sen hadi daha nice güzel haberler bekliyoruz senden...

Rabbim yar & yardımcın olsun canım benim.. anlıyorum seni ... bence sakin ol ve sevgililik döneminizdeki gibi davran aşkım seni çok özledim bugece seni cok mutlu etmek istiyorum tarzında cümleler kur mesajlar at o işteyken ..sakın ama sakın kızma sinirini belli etme bu aralar ailesine de söyleme bosver sen hemen bi aile terapistine git tek basına önce.. onunla paylaş bunları emin ol terapist sana yol gösterecektir. ve bol bol namaz kıl dualar et Rabbim görüyor gayri meşru bir istediğimiz olmadığını sen gayet tabi bir sey istiyorsun "mutlu olmak".. dua et canım benim..
Önce elinden geleni fazlasını yap ailelere söylemen bir sey değiştirmez inan sadece baskı kurarlar eşine bu da hiç hoş olmaz daha da uzaklaşır mecburiyetten yanında olur.. Sen Kocana olduğundan farklı olduğunu bambaşka bir Kadın olduğunu ne kadar güçlü olduğunu ilişkinizi tazeleyebileceğiniz göster ona..ve düşünsün bu kadında bir şey var ne kadar değişti desin içinden..merak uyandırsan ilgisini çekip kendine çekersin canım benden bu kadar ama mutlaka dene dediklerimi en son aşamada aileleri ve boşanmayı sok devreye[/QUOTE]

sağol canım amin aileler konusunda haklısın bnde öyle düşünüyorum zaten kndi ailesne söyledm bişey değişmedi o çok sevdği ailesnin üzülmesini bile umursamadı ben artık dha sakin olcam bu adamı belkide ben kaçırıyorum parlıyorum hemen herşey ağzmdan dökülüyor hemende ağlıyorm o da bni nasl yıkacğnnı üzceğini biliyor söyledklerni yapıcam cnm teşekkrler

daha evlendiğinin farkına varamamış adamdan çocuk yapmayı düşünmek yapacağınız en büyük hata olur. çocuğu olunca eve bağlanacak sanıyorsanız yanılıyorsunuz ne kadar isterseniz isteyin şu an çocuk yapmamalısınız evliliğiniz henüz oturmamış

çok sağol canım inanki şuan buraya yazdğm için çok mutluyum tek başıma yetemedğm ve hatalrm oldğu apaçık ortada bazı şeyler değişmeli bunun farkna vardım vardırdınız

sağol canım amin aileler konusunda haklısın bnde öyle düşünüyorum zaten kndi ailesne söyledm bişey değişmedi o çok sevdği ailesnin üzülmesini bile umursamadı ben artık dha sakin olcam bu adamı belkide ben kaçırıyorum parlıyorum hemen herşey ağzmdan dökülüyor hemende ağlıyorm o da bni nasl yıkacğnnı üzceğini biliyor söyledklerni yapıcam cnm teşekkrler[/QUOTE]

Evet canım umursamaz cool takıl. . içinde fırtınalar kopsa da gel bize anlat.. özelden yaz fark etmez kendi adıma konuşuyorum her an her derdini dinleyip ;elimden geldiğince ortak olmaya, paylaşmaya hazırım... umursama hiç sende gez toz arkadaşlarınla birlikte ol. ben dışarı cıkıcam dediğinde kocan " tamam hayatım zaten bende arkadaşlarımla olmayı planlıyordum hava alıcam öptüm" gibilerinden konuş bakalım tavrı nasıl olucak ?

Hanımefendi "ben ondan çok kazanıyorum" demiş, eşinin maddi kaygıları olduğu için boşanmak istemiyor olması muhtemel.

Hım olabilir belki.. Ne bileyim arkadaşı kırmak istemiyorum ama böyle bir evlilik, böyle bir hayat yaşamak istemezdim. Ve elimden geldiğince çıkar yollarını bulup çıkmaya çalışırdım.. Kendi hayatım, kendi mutluluğum kimseden daha önemli ve değerli olmamalı. Ben ne kadar iyi olursam cevremde ki insanlara da o kadar iyi enerji verebilirim. O yüzden herkesten önce kendini düşünmeli bence arkadaşımız..

Hayat senin hayatın arkadaşım önce sen kendini mutlu etmeye bak sonra ailen, çevren vs düşünürsünüz.. Tabii nacizane kendi fikrim ve zikrim bu. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bence takip et nereye gidiyormuş kimmiş bu arkadaşları gör hadı erkek erkeğe içmeye muhabbete gıdılır de 12 den sonrada dönülür tüm gece nerede uyuyor ne yıyıp ıcıyor kımle takılıyor bılıyor musun ? Belki aldatıyordur bilemezsin. Araban varsa daha kolay olur yoksa taksıyle takıp et hiç olmadı bir günlüğüne araba kırala ehlıyetın varsa bır gunlugune sende evde olmayacagını akrabanda kalacagını söyle gece sabah işe gidince çık takıbe aksama kadar takıp et işe gidiyor mu iş çıkısı kımle bulusuyor hepsını öğrenırsın bır gunde Allah yardımcın olsun

Canim hayırlı si ben esimden bosandim benimde cocugum yok ıykide olmadı evlendigimizin ilk zamanları benimde eşim eve geç gelirdi 2 lerde 4 lerde bi arkadaş grubu vardı ama sağlam insanlar değillerdi alkol uyusturucu ne ararsan eşim top oynicam muhabbete gidicem diye onlara giderdi kavga ederdik eve almazdim eve bile gelmezdi gelse bile alkollü ve uyusmus vaziyette gelirdi yani uyuşturucu kullanırdi zaten çok sigara icerdi kullandığı uyuşturucu esrardi ama en tehlikelisinden yani eğer eve geç geliyorsa dışarı çıkmak için bahane ariyorsa uyusuk ve alkolluyse iyice bi gozlemle çocuk yapma ben 3 sene çıktım anlamadım evlendikten sonra şok oldum nolur dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…