ıns. lalecım (özelden yazdm mesajımda bak ) kavga zıtlaşmak hıc bırseyı değştrmez dedğm gbı savasan ınsanlar sevısemez. cınsel anlamda ıyı olmanız avantaj, mutlu olup bunu yakalayamayan kısılere gore. bunu fırsata cevır derim
babam döverde boşa mı der sanki adama düzel der bi daha üzme der örneklerni görmedimmi sanki ailemde. sevginin noldğnu çok ii biliyorm alışkanlık diyorsan alışkanlık delilik diyosan delilik ben bu adamı seviyorum
ben ona zaten boşa diyorum ama yapmıyor.
ben aynen dediklerni yapıyorm canım haklısın belkide bnden kaynaklı bu tavrları doğru ben ondan dha eğitmliym ama o benden dha kültürlü ben ondan dha çok kazanıyorm ve mesleğim iyi. biz bi tek cinsel anlamda anlaşıyorz canım bi tek o zamanlar mutluyuz.
apıcam inşlh snrlndğimde bu yazdklrnzı hatrlıcam sakin olmya çalşıycam
ee bırakın sizin sahipsiz olmadığınızı anlasın. . Madem babanız arkanızda, ona bu kadar güçsüz olduğunuzu gostermeyin.. neden hala o bilmesi , bu bilmesin kötü olduğunu diye düşünüyorsunuz ki..Eşiniz sizi bunun binde biri kadar bile düşünmüyor belli ki.. sizde bencil olun canım biraz.. tabii bu dediklerim hala aynı evde yaşamayı surdurecekseniz geçerli. .
Bir de anlamadığım siz boşanmak isterseniz sevinecek adam, işine gelecek olan adam neden boşanmak istemesen ki..?
anım ben sonuca çok güzel ulaşacağına eminim ...izlerken anlayacaksın konuşurken neeri kaçırdığını ... ve o da merak etmeyi öğreneek senin ne düşündüğünü sonra bi bakacakın konuşan taraf o ...seninle hereyini paylaşan bir adam gelecek rahatlayacak ve kendini sorgulanmadığını yargışlanmadığını hissettiği için çooook rahat olacak ve çorap söküğü gibi olacak ...sen akıllı bir kadınsın emek verdiğin belli bi de buna emek ver olur mu? sevgiyle kal ve ltfen burdan yaz eminim aşkınız eskisi gibi kıpır kıpır olacak...
ne yaptıysam olmuyor bu adam bi türlü evlendiğinin farkında olamıyor.bugün bana gece eve gelmicem arkdaşlarmla olcam dedi evlendğmzden beri aynı şeyleri yapıp duruyor her seferinde ağlıyorm zırlıyorm ypma etme diyorm tmm diyor susyor haklsn diyor yne aynı şeyi yapıyor ya bi erkek karısını evde yalnz bırakıp gece eve glmezmi arkadşlar lütfen söyleyin ben nasıl düzelticem boşanıcam artk bşka çare göremiyorm afedersinz adam evlndğni anca yatkda anlıyor gersi boş ben nasıl olduda göremedim 5 yıl çıktık 20 aylık evliyiz çocuğmz yok olmuyor hep ben uğraşıyorm bi kere bile doktra gttmedi bnlede gelmedi hep geçiştiriyor tmm diyip yapmıyor yetti ben dayanamıyorm geçen ay ailesne şikeyet ettm kulağnı çektiler tmm düzeldi dedim bugün bna söyledğine bakın yoruldum diyor ya naptında yoruldun diyorm ben senı haketmiyorm diyor bi çocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı ben kmseye anlatamıyorm aileme söyleyemem babam bni üzdüğünü duysa döver onu ona kötü gözle baksnlar kötü bilsinler istemiyorm çok seviyorlar dmatlarnı ama bnm ne çketğmi bilmioyorlar ailesini tekrar arıym dicem ama ne dğişcek ki adam çok değer verdği ailesni bile tanımıyor sadece arkdşlarm diyor bşkada bişi yok bni aldatıyormu bilmiyorm yoruldum artık tek başıma taşıyorm bu yükü kimseye anltmağmdan buraya yazıyorm biraz dha birktrrsem kendme bişi yapıcm korkuyorm.lütfen bana bi akıl verin yardım edin lütfen........[/QUOTA
Rabbim yar & yardımcın olsun canım benim..anlıyorum seni ... bence sakin ol ve sevgililik döneminizdeki gibi davran aşkım seni çok özledim bugece seni cok mutlu etmek istiyorum tarzında cümleler kur mesajlar at o işteyken ..sakın ama sakın kızma sinirini belli etme bu aralar ailesine de söyleme bosver sen hemen bi aile terapistine git tek basına önce.. onunla paylaş bunları emin ol terapist sana yol gösterecektir. ve bol bol namaz kıl dualar et Rabbim görüyor gayri meşru bir istediğimiz olmadığını sen gayet tabi bir sey istiyorsun "mutlu olmak".. dua et canım benim..
Önce elinden geleni fazlasını yap ailelere söylemen bir sey değiştirmez inan sadece baskı kurarlar eşine bu da hiç hoş olmaz daha da uzaklaşır mecburiyetten yanında olur.. Sen Kocana olduğundan farklı olduğunu bambaşka bir Kadın olduğunu ne kadar güçlü olduğunu ilişkinizi tazeleyebileceğiniz göster ona..ve düşünsün bu kadında bir şey var ne kadar değişti desin içinden..merak uyandırsan ilgisini çekip kendine çekersin canım benden bu kadar ama mutlaka dene dediklerimi en son aşamada aileleri ve boşanmayı sok devreye
akşam eve geleceğim merak etme kendini üzme demiş ama ben öncesnde ağldğmı söylemiştim adam benimle kedinin fareyle oynadğı gbi oynuyor önce üzüyor sonra yazdğına bakın bu kadar tutarsız duygusuz bi adam dha gördnzmü hayatnzda?
ee bırakın sizin sahipsiz olmadığınızı anlasın. . Madem babanız arkanızda, ona bu kadar güçsüz olduğunuzu gostermeyin.. neden hala o bilmesi , bu bilmesin kötü olduğunu diye düşünüyorsunuz ki..Eşiniz sizi bunun binde biri kadar bile düşünmüyor belli ki.. sizde bencil olun canım biraz.. tabii bu dediklerim hala aynı evde yaşamayı surdurecekseniz geçerli. .
Bir de anlamadığım siz boşanmak isterseniz sevinecek adam, işine gelecek olan adam neden boşanmak istemesen ki..?
akşam eve geleceğim merak etme kendini üzme demiş ama ben öncesnde ağldğmı söylemiştim adam benimle kedinin fareyle oynadğı gbi oynuyor önce üzüyor sonra yazdğına bakın bu kadar tutarsız duygusuz bi adam dha gördnzmü hayatnzda?
ne yaptıysam olmuyor bu adam bi türlü evlendiğinin farkında olamıyor.bugün bana gece eve gelmicem arkdaşlarmla olcam dedi evlendğmzden beri aynı şeyleri yapıp duruyor her seferinde ağlıyorm zırlıyorm ypma etme diyorm tmm diyor susyor haklsn diyor yne aynı şeyi yapıyor ya bi erkek karısını evde yalnz bırakıp gece eve glmezmi arkadşlar lütfen söyleyin ben nasıl düzelticem boşanıcam artk bşka çare göremiyorm afedersinz adam evlndğni anca yatkda anlıyor gersi boş ben nasıl olduda göremedim 5 yıl çıktık 20 aylık evliyiz çocuğmz yok olmuyor hep ben uğraşıyorm bi kere bile doktra gttmedi bnlede gelmedi hep geçiştiriyor tmm diyip yapmıyor yetti ben dayanamıyorm geçen ay ailesne şikeyet ettm kulağnı çektiler tmm düzeldi dedim bugün bna söyledğine bakın yoruldum diyor ya naptında yoruldun diyorm ben senı haketmiyorm diyor bi çocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı ben kmseye anlatamıyorm aileme söyleyemem babam bni üzdüğünü duysa döver onu ona kötü gözle baksnlar kötü bilsinler istemiyorm çok seviyorlar dmatlarnı ama bnm ne çketğmi bilmioyorlar ailesini tekrar arıym dicem ama ne dğişcek ki adam çok değer verdği ailesni bile tanımıyor sadece arkdşlarm diyor bşkada bişi yok bni aldatıyormu bilmiyorm yoruldum artık tek başıma taşıyorm bu yükü kimseye anltmağmdan buraya yazıyorm biraz dha birktrrsem kendme bişi yapıcm korkuyorm.lütfen bana bi akıl verin yardım edin lütfen........
Hanımefendi "ben ondan çok kazanıyorum" demiş, eşinin maddi kaygıları olduğu için boşanmak istemiyor olması muhtemel.
laleaslan;
karşılıklı konuşma hvasına girdik farkındayım üzüntünü ta içimde hissetiğimi bilmeni isterim. duygusuz değil sadece anlaşılmaya ihtiyacı olan bir adam gör biraz öyle bak...ayrıca eşinin ailesi içindeki arkadaş ortamı içindeki konumu ne onu değerlendir. bir yerlerde bir açık var arkadaşım sen bul onu ve eğitilmeye ihiyacı olan bir çocuk gibi yaklaş bak göreceksin dengeler nasıl değişecek hele birde ne düşündüğünü hissettirme belli etme biraz kapat kendini ona bak bak tadından yenmez yorulsun birazcık yahuu. sen öyle sevmişn ki adamı maşallah hep de sev sevil inşallah .. kendini de aciz gösterme bir daha ağlasan dahi söyleme tamam mı ? Erkekler çok güçlü kadınlarla irlikte olmayı ister fakat bunun zorluğu karşısında ezilirler o yüzden güücünüğ çatır çatır yüzüne vurmadan tatlı sert oyna oyunu güç bağırmakve sürekli anlatmakla konuşmakla olmaz zaten güç sessizce perde arkasından kukayı oynatan ipleri tutandadır. ne demek istediğimi anladın sen hadi daha nice güzel haberler bekliyoruz senden...
Rabbim yar & yardımcın olsun canım benim..anlıyorum seni ... bence sakin ol ve sevgililik döneminizdeki gibi davran aşkım seni çok özledim bugece seni cok mutlu etmek istiyorum tarzında cümleler kur mesajlar at o işteyken ..sakın ama sakın kızma sinirini belli etme bu aralar ailesine de söyleme bosver sen hemen bi aile terapistine git tek basına önce.. onunla paylaş bunları emin ol terapist sana yol gösterecektir. ve bol bol namaz kıl dualar et Rabbim görüyor gayri meşru bir istediğimiz olmadığını sen gayet tabi bir sey istiyorsun "mutlu olmak".. dua et canım benim..
Önce elinden geleni fazlasını yap ailelere söylemen bir sey değiştirmez inan sadece baskı kurarlar eşine bu da hiç hoş olmaz daha da uzaklaşır mecburiyetten yanında olur.. Sen Kocana olduğundan farklı olduğunu bambaşka bir Kadın olduğunu ne kadar güçlü olduğunu ilişkinizi tazeleyebileceğiniz göster ona..ve düşünsün bu kadında bir şey var ne kadar değişti desin içinden..merak uyandırsan ilgisini çekip kendine çekersin canım benden bu kadar ama mutlaka dene dediklerimi en son aşamada aileleri ve boşanmayı sok devreye
Hanımefendi "ben ondan çok kazanıyorum" demiş, eşinin maddi kaygıları olduğu için boşanmak istemiyor olması muhtemel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?