- 14 Mart 2013
- 7.857
- 3.916
- 448
Bence suan bu sorunla çocuk yapmaa kardeşim çünkü evliliğin oturmamis iyice değerlendir derim arkadaşlarının hanimlariyla görüş benceÇocuk olmamasının belki de bi sebebi vardır canım ne dersin?
sağol canım amin aileler konusunda haklısın bnde öyle düşünüyorum zaten kndi ailesne söyledm bişey değişmedi o çok sevdği ailesnin üzülmesini bile umursamadı ben artık dha sakin olcam bu adamı belkide ben kaçırıyorum parlıyorum hemen herşey ağzmdan dökülüyor hemende ağlıyorm o da bni nasl yıkacğnnı üzceğini biliyor söyledklerni yapıcam cnm teşekkrler
Cok sagol arkdsm vakit ayrp yazmissin ben bencil insnlrn sadece kendi dunyalarnda mutlu olabldgni dusunuyorm iiki bencil degilim oyle insnlari sevmiyorm ve.kmsenin bni sevmemesni istemezdmHım olabilir belki.. Ne bileyim arkadaşı kırmak istemiyorum ama böyle bir evlilik, böyle bir hayat yaşamak istemezdim. Ve elimden geldiğince çıkar yollarını bulup çıkmaya çalışırdım.. Kendi hayatım, kendi mutluluğum kimseden daha önemli ve değerli olmamalı. Ben ne kadar iyi olursam cevremde ki insanlara da o kadar iyi enerji verebilirim. O yüzden herkesten önce kendini düşünmeli bence arkadaşımız..
Hayat senin hayatın arkadaşım önce sen kendini mutlu etmeye bak sonra ailen, çevren vs düşünürsünüz.. Tabii nacizane kendi fikrim ve zikrim bu. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Bence takip et nereye gidiyormuş kimmiş bu arkadaşları gör hadı erkek erkeğe içmeye muhabbete gıdılır de 12 den sonrada dönülür tüm gece nerede uyuyor ne yıyıp ıcıyor kımle takılıyor bılıyor musun ? Belki aldatıyordur bilemezsin. Araban varsa daha kolay olur yoksa taksıyle takıp et hiç olmadı bir günlüğüne araba kırala ehlıyetın varsa bır gunlugune sende evde olmayacagını akrabanda kalacagını söyle gece sabah işe gidince çık takıbe aksama kadar takıp et işe gidiyor mu iş çıkısı kımle bulusuyor hepsını öğrenırsın bır gunde Allah yardımcın olsun
Canim hayırlı si ben esimden bosandim benimde cocugum yok ıykide olmadı evlendigimizin ilk zamanları benimde eşim eve geç gelirdi 2 lerde 4 lerde bi arkadaş grubu vardı ama sağlam insanlar değillerdi alkol uyusturucu ne ararsan eşim top oynicam muhabbete gidicem diye onlara giderdi kavga ederdik eve almazdim eve bile gelmezdi gelse bile alkollü ve uyusmus vaziyette gelirdi yani uyuşturucu kullanırdi zaten çok sigara icerdi kullandığı uyuşturucu esrardi ama en tehlikelisinden yani eğer eve geç geliyorsa dışarı çıkmak için bahane ariyorsa uyusuk ve alkolluyse iyice bi gozlemle çocuk yapma ben 3 sene çıktım anlamadım evlendikten sonra şok oldum nolur dikkatli ol
Çocuk olmamasının belki de bi sebebi vardır canım ne dersin?
Bence suan bu sorunla çocuk yapmaa kardeşim çünkü evliliğin oturmamis iyice değerlendir derim arkadaşlarının hanimlariyla görüş bence
Al bir tane daha Stockholm sendromlu ..
İnsan kendisine acı çektiren kişiyi hala nasıl sever hayret vallahi..:26:
Haber vermeden bir yerlere git. Geldiğinde seni evde bulamasın. Yemek hazırlama. ilgilenme. Ama geldiğinde de dır dır etme nerdeydin deme. Umrunda olmasın adam. O senin için uğraşsın nerdesin niye haber vermeden gittin diye panikleyen o olsun.
Çocuk için de uğraşma şu an. Eşin hazır değil bence.
bu sefrde adamı iice kaçırtmayalm evden.evde yemek yok kadın yok ne ediyim o evi demesin
ne yaptıysam olmuyor bu adam bi türlü evlendiğinin farkında olamıyor.bugün bana gece eve gelmicem arkdaşlarmla olcam dedi evlendğmzden beri aynı şeyleri yapıp duruyor her seferinde ağlıyorm zırlıyorm ypma etme diyorm tmm diyor susyor haklsn diyor yne aynı şeyi yapıyor ya bi erkek karısını evde yalnz bırakıp gece eve glmezmi arkadşlar lütfen söyleyin ben nasıl düzelticem boşanıcam artk bşka çare göremiyorm afedersinz adam evlndğni anca yatkda anlıyor gersi boş ben nasıl olduda göremedim 5 yıl çıktık 20 aylık evliyiz çocuğmz yok olmuyor hep ben uğraşıyorm bi kere bile doktra gttmedi bnlede gelmedi hep geçiştiriyor tmm diyip yapmıyor yetti ben dayanamıyorm geçen ay ailesne şikeyet ettm kulağnı çektiler tmm düzeldi dedim bugün bna söyledğine bakın yoruldum diyor ya naptında yoruldun diyorm ben senı haketmiyorm diyor bi çocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı ben kmseye anlatamıyorm aileme söyleyemem babam bni üzdüğünü duysa döver onu ona kötü gözle baksnlar kötü bilsinler istemiyorm çok seviyorlar dmatlarnı ama bnm ne çketğmi bilmioyorlar ailesini tekrar arıym dicem ama ne dğişcek ki adam çok değer verdği ailesni bile tanımıyor sadece arkdşlarm diyor bşkada bişi yok bni aldatıyormu bilmiyorm yoruldum artık tek başıma taşıyorm bu yükü kimseye anltmağmdan buraya yazıyorm biraz dha birktrrsem kendme bişi yapıcm korkuyorm.lütfen bana bi akıl verin yardım edin lütfen........
Zaten kacmis adam valla. Seni merak ederse bi toparlanma umidi var demektir he yok iyice rahatlarsa adam evliligi sevmemis..
Hayatta en yanlış şeylerden biri kötü giden evlilikte belki düzelir diyerek çocuk yapmak.Böyle adamlar maalesef düzelmez,çevremizde çok örnekleri var.Çocuk olmaması belkide en hayırlısı olmuş.Çünkü sonra üzülen sen ve çocuğun olucak.Eşin değişmeyeceği,umursamayacağı için yine üzülen sen olacaksın.Gençsin daha,olmuyorsa zorlama.Kimsenin seni böyle üzmeye hakkı yok.Ben seni haketmiyorum dediyse belkide bir halt yedi.Hayata hiçbirşey kendinden daha değerli değil,bunu bil.Bırak gitsin ne hali varsa görsün,karşına daha iyi,kıymet bilen insanlar çıkacaktır mutlaka,üzülme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?