arkadaşlar lütfen bana yardım edin kocamla problemim var.....

Evet canım umursamaz cool takıl. . içinde fırtınalar kopsa da gel bize anlat.. özelden yaz fark etmez kendi adıma konuşuyorum her an her derdini dinleyip ;elimden geldiğince ortak olmaya, paylaşmaya hazırım... umursama hiç sende gez toz arkadaşlarınla birlikte ol. ben dışarı cıkıcam dediğinde kocan " tamam hayatım zaten bende arkadaşlarımla olmayı planlıyordum hava alıcam öptüm" gibilerinden konuş bakalım tavrı nasıl olucak ?[/QUOTE]

Cok sagol cnm allah senden razi olsun aradi acmadm cvb ver yazmis aa duymamism bismi oldu dedm evt oldu nerdesn diyo bnde evdymm.noldu dedm cvb yok bndan snra boyle bnde bundan snra onun gbi davranicam bakalm nolcak

Cok sagol arkdsm vakit ayrp yazmissin ben bencil insnlrn sadece kendi dunyalarnda mutlu olabldgni dusunuyorm iiki bencil degilim oyle insnlari sevmiyorm ve.kmsenin bni sevmemesni istemezdm

Canim gunduz calisiyorm aksmda takip edememki ehliyetm yok bayanim o saatlerde disrda olamam tesettrlu bi bayanim.heryere girememki.onerin icin tesekkurler

Hakkinds hayrlisi olsuncnm inslh hakettgn insnla karsilasrsn cok sukur ickisi uyusturucusu yoktur belki bira falan iciyordur.ama eve srhos glmedi hic cok sagol kib

Bence suan bu sorunla çocuk yapmaa kardeşim çünkü evliliğin oturmamis iyice değerlendir derim arkadaşlarının hanimlariyla görüş bence

Hic bi arakadasi evli degil bnm evli kuznlrmin esylede pek gorusmez samimi olmak istemez malesef

Al bir tane daha Stockholm sendromlu ..
İnsan kendisine acı çektiren kişiyi hala nasıl sever hayret vallahi..:26:

Haber vermeden bir yerlere git. Geldiğinde seni evde bulamasın. Yemek hazırlama. ilgilenme. Ama geldiğinde de dır dır etme nerdeydin deme. Umrunda olmasın adam. O senin için uğraşsın nerdesin niye haber vermeden gittin diye panikleyen o olsun.

Çocuk için de uğraşma şu an. Eşin hazır değil bence.

Son düzenleme:

bu sefrde adamı iice kaçırtmayalm evden.evde yemek yok kadın yok ne ediyim o evi demesin

bu sefrde adamı iice kaçırtmayalm evden.evde yemek yok kadın yok ne ediyim o evi demesin

Zaten kacmis adam valla. Seni merak ederse bi toparlanma umidi var demektir he yok iyice rahatlarsa adam evliligi sevmemis..

Hayatta en yanlış şeylerden biri kötü giden evlilikte belki düzelir diyerek çocuk yapmak.Böyle adamlar maalesef düzelmez,çevremizde çok örnekleri var.Çocuk olmaması belkide en hayırlısı olmuş.Çünkü sonra üzülen sen ve çocuğun olucak.Eşin değişmeyeceği,umursamayacağı için yine üzülen sen olacaksın.Gençsin daha,olmuyorsa zorlama.Kimsenin seni böyle üzmeye hakkı yok.Ben seni haketmiyorum dediyse belkide bir halt yedi.Hayata hiçbirşey kendinden daha değerli değil,bunu bil.Bırak gitsin ne hali varsa görsün,karşına daha iyi,kıymet bilen insanlar çıkacaktır mutlaka,üzülme...

Zaten kacmis adam valla. Seni merak ederse bi toparlanma umidi var demektir he yok iyice rahatlarsa adam evliligi sevmemis..

adam evliliği sevmedi zaten bu çok açık ortada bunu görebiliyorum sadece sevdrmek için napanlirm diyorum onun istedği gezeym tozaym istedğimi yapaym ama eve gelnce dırdır olmasın hizmet full olsun böyle bi evlilik istiyo ama bn o dedğini ypamam işte gelemem öyle şylere zaten sorun orda başlıo iki zıt karakteriz ya çekicez yada çekip gidicez

söylediklerin çok doğru teşekkrler ama hemen öyle kestirp atılmıyo işte 5 yıllık bi ilişki 20 aylık bi evlilik kolay değil bitirmek çocuk konsnda zaten hak verdm herks aynı şeyi söylüyor bakalm ben şmdi önce evliliğimi düzlticem yani çalşıcm düzlrse snra düşünücem düzlmzsede yapck bişi yok malesef bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…