arkadaşlar lütfen bana yardım edin kocamla problemim var.....

eşim vardıyalı çalışıyor geceleri geç geliyor(2 gbi) akşmları zaten annmlere gidiyorm dedğin şeyi ancak 2 hfta snra yapblrm ama umrunda olcğnı hç sanmıyorm bn çıksm oda çıkar anında hç gelmez diyorm ya bu sefer bn kahrolurm korkğn tekym zaten geceleri tek de duramıyorm
ben tabiki değşmek isiyorm dedğin doğru bişiler ypmalym ama ne yapıym çıkar yol bulamıyorm her yolu denedm.iş karştryorsa karştrsn inanki artık umrumda değil aldatsn bni bnde yakalyaym inşlh o zmn ne bnm ailem ne onun ailesi boşnmamza gık diyemez.

Canım çocuk sakın düşünme bu adamdan şimdilik evli bir erkek keyfi için dışarlardamı kalırmış ne biliyorsun arkadaşlarınla takıldığını

Ben de,hayatinda,biri oldugunu dusundum. Gelmiyor, kaybetme korkusu yok. Thoruldum, sana,layik degilim falan. Sanki siz kendiliginizden hayatindan cikin gidin istiyor...

laleaslan;
sen neden kendini düşünmekten bu kadar uzaksın. adamın kavga etmesini bile dışarı çıkmasına bahane bulmak için yaptığını anlamışsın neden bir de çocuk düşünüyorsun daha seninle tam anlamıyla ilgilemeyen adam çocuğuna ne kadar babalık yapacak? bencil olmayın o çocuk sevgi ve saygı ortamnıa doğmalı anne ve baba eşit istemeli o bebeği kurtarıcı olarak görürsen inan bana çocuğu ziyan edersin lütfen. kenime bişey yapmaktan korkuyorum diyosun ben sana söyleyeyim kusurabakma ama iki gün üzülür sonra haytına devam eder olan senin ailene olur geride bıraktığın sana emek verenlere olur. sen eğer eşini seviyorsan -ki çok sevdiğin belli - biraz akışına bırak ne yapma istiyosa yapsın ama bu arada sende ağlayıp içine kapanacağına bas arkadaşlarına ailene git veya bir meşguliyet bul bu kadar merkezine alma eşini . ayrıca yoruldum diyen erkeğe bu dönemde hiçbir şeyi kabul ettiremezsin sürekli kendini düşünür yıpratıldığına inanır ve sebebi olarak senin dırıdırını gösterir ayrıca dışarıya kaçmakta buluyorum çareyi der. dene bu cümlelerden farklısını duyarsan yaz burdan. sorgulama önemseme canının acıdığını bu kadar belli etme seni böyle cezalandırdığına olan inancı kalksın. öyle ki bir süre sonra neden hiç merak etmiyor diyecek hatta kendiliğinden yoluna girecek .erkekler ben bilirimcidir birşeyin tarif edilmesinden hoşlanmazlar yol sorma işini bir türlü yapmamaları bundandır mesela.sen ona evliliği ile ilgili nası davranacağını tarif etme bırak o bulsun ve biraz da inceleme mükemmeli bekleme olur mu? inan su akar yolunu bulur baktın olmuyo çoluk yok çocuk yok gençsinde bırak herkes yoluna gitsin......

canım bnmkinınde öyle kötü huyu diyeblceğm bu var ha bide çok bncil en çok kendini düşünür bn üzüliym ağlym hç umrunda olmaz yne yapar yine ypaar.

bi cocğmz olsun dedm düzlir blki aile oldğnun farkına varır dedim o da olmadı"

Böyle dedigin icin soylemistim ben onu. Gulu seven dikenine katlanir o zaman. Degismiyor da madem öyle kabul edeceksin biz sana nasıl yardımcı olalim.

çocuk kesinlikle sizin ilişkinizi kurtaracak bi unsur olmaz. O da senin üstüne kalır. İlerde bu sıkıntılara katlanamadığında Anne olarak boşanman dAllah baha zor olur. Allah büyük işte, biliyor hangi kuluna ne kadar dert vereceğini. Aynısını ben yapsam ne düşünürsün arkadaşlarımda kalsam gezsem akşamları filan de, hatta varsa git arkadaşlarında kal, akşam gez filan bakalım tepkisi ne olacak

ah bir bilsem ben neden bencil olamıyorm neden kndmi kahrediyorm senın şuan yazdklarnı bn kendime her sefernde söylüyorm ypma etme ağlama umursama ama yapamıyorm neden bilmiyorm gelmdğnde durmadan arıyorm salak gbi ağlıyorm karşsnda neden dşyorm ypma dyorm susuyor hçbişi demiyor bi hfta on gün konşmyz snra hoppala tekrar bşlarz konşmya mutlu olurz bi hfta yda bn öyle sanırm mutluluk oyunu oynarm hyda en bşa dönerz canıma kıymıyosam zaten bi allh korkusu birde ailem üzülmesin yoksa inan bir an önce rabbime kavuşaym istiyorm dünyevi şeyleri düşünp üzlmktense orda ne cezm vrsa çekeyim.
ben bu adamsz olamam seviyorm nefes alamam bn çocğu kendm için istiyorm bu hytta bğlanblceğm tutunablceğm sadece bna ait bi parça olsun istiyorm belki bencilce blki o çock mutlu bi ailede büyümicek ama çok mu şey istiyorm??????????

evt ilk bşta öyle düşündüm sonra anldm zaten cnm hçbişyn değişmiceğni.ben sadece anlatp rahtlamk istedim kmseye anltamamanın ne demek oldğnu bilirmisin kalbim bağrır yüreğin bağrrr gözlern bağrr için imdaaaattt derr ama kmse duymaz duyuramazsn.

cnm sallanan yuvayı çocuk yıkar. önce evliliğini oturt lütfen sakın oyle bır hata yapma. senı yalnız bırakması çok kötü asla kabul edılemez ama otur sakince konus ,

ah canım deniceğim söz yne deniceğm

Tabiiki de anlatacaksin burasi ne icin var ama bir yardim istemissin ya gercekten ne diyebiliriz nasil yardimci olabiliriz ki duzelmiyo iste bosanamazsin seviyosun cocuk bile istiyosun. Arkadaslar diyo sen de gec cik onun yaptigini yap o da olmuyor. O yüzden Allah sabır ve kolaylik versin diyebilirim sadece.

cnm sallanan yuvayı çocuk yıkar. önce evliliğini oturt lütfen sakın oyle bır hata yapma. senı yalnız bırakması çok kötü asla kabul edılemez ama otur sakince konus ,

sakince konuştum olmadı bağrdm çağrdm yıktım döktüm yne olmadı öyle hallere girdmki kndmi bile tanıyamaz oldum. bna ne diyordu biliyomsn şmdi bu vardıyalı çlşıyo ya naslsa diyor çlşrknde geç geliyorm dişarı çıkıp gezdğmde geç glsem ne olacakki aynı şey. bnde demiştmki sen çlştğnda bşıma bişi glse çalşıyordu derler ama sen gezerkn başıma bişi glse hem sen kahrolursn hmde seni kahrederler

canım çıkaym gezeym yaptm yaptm adam delirdi dha çok çkmya bşladı bn eve bğlıym derken adamı iice kaçrdm napym bu sorunumu çözmedi

ah canım deniceğim söz yne deniceğm

pes etme lütfen..biz gelelim cıkmaza düştüğünde aklına..bak kaç kişi sana yardımcı olmaya çalışıyoruz..ayrıca kişi karakteri belli yaştan sonra asla ama asla düzelmez bilimsel gerçek..şahitte oldum değişmez..zaten değişmeside biraz düşününce zor.mesela ayakkabıı seçimimiz yanlış olduğunda ayaklarda nasıl kemik çıkıyor ve asla ameliyatsız düzelmiyor karakterde ruhun kemiğidir o nedenle düzelmez..düzelmesini beklemektense böyle bir karakterle yaşayabilir misin onu ölç

sen çalışmıyormusun peki_?

Arkadaşım öncelikle inan ki yazını okurken gözlerin şaşı oldu desem yeridir.. Harfleri yutmadan yazarsan okuyan bizlere bir nebze iyilik etmiş olursun :)
Şimdi sana yardımcı olabilirmiyim bilmiyorum ama soylediklerinde tezatlik görüyorum ben. Bir diyorsun ki " babam duysa döver onu" bir diyorsun ki " biz doguluyuz izin vermez aileler" . Basbayagi bu hayati çekmek için bahane arıyorsun gibime geldi. Kendinde demişsin " çok seviyorum" diye.
Allah aşkına bir düşünün sevgi nedir, sevgi denen şey bu kadar basite indimi.. sevginin olduğu yerde saygı olur, güzellik olur, değer olur. . Bunların olmadığı yerde sevgi kesinlikle aranmamalı, alışkanlık olur olsa olsa..

Madem siz "bosanamiyorsunuz", eşiniz sizden boşanmak istiyormuş zaten, söyleyin ona o boşansın sizden.. sizde kimseyle yüz göz olmak zorunda kalmazsiniz..

aılesını bılmeyen sorumlulugunu bılmeyen bırı ıcın cocuk dogurmaya degermı bırde bu yonden dusunun
cocuk olursa , bu sorumsuzluklar gececek sanıyorsanız yanılıyorsunuz

yaşarım sandım canım inanki şu umursamaz tavrı olmasa hni üzüldğmde glse yanıma üzülme dese ağlama dese düzlicek dese oda çblasa bişyler için bn kndi kndme yapıyorm aileyi kurtrmya bn çlşıyorm bn tek bşma kldramıyorm bu yükü ama anlamıyor cddye almıyor sanki öylesne bişey bn üzsmde bu kızı naslda iki gün snra güler bna eskisi gbi olur herşy

aılesını bılmeyen sorumlulugunu bılmeyen bırı ıcın cocuk dogurmaya degermı bırde bu yonden dusunun
cocuk olursa , bu sorumsuzluklar gececek sanıyorsanız yanılıyorsunuz

ondan bişey bklemem zaten çocğma hem anne hem baba olurm gelip görmek isterse görür bn onun yzünden bi ömür anne olamamaya katlanamam en çok isteğm şeyden mahrum olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…