arkadaslar lütfen beni sakinlestirin

herşeyi ardında bırakıp kendine yeni bir hayat kur...
kim oluyorda sana el kaldırıyor klava:
arkala bakma bile...
anan-baban gözünün içine bakar yüzün gülsün diye el adamı gelir sana kıyar
yok öyle...
sakın tekrar birleşeyim deme bir kere el kardırmışsa gerisi gelir...

Canım uzman yardımı almana çok çokk sevindim.. Bak zamanla herşey daha güzel olacak göreceksin... inşallah en kısa zamanda düzenini kurarsın... :1hug:

biz variz ya iste konusabilirsin bizlerle...
evde de olsa adam zaten siddet uyguluyomus böyle bir
adamla ne paylasabilirdinizki
en iyisini yapmissiniz

Ne zaman konuşmak istersen burada bir sürü insan var sana ses verecek. Sen şiddete boyun eğmemekle de, içinde bulunduğun zor günlerde acınla başetmek için yardım almakla da en doğru adımları atmışsın zaten.
Bu da senin akıllı ve güçlü bir kadın olduğunu gösteriyor. O yüzden ben yarının çok daha güzel, çok daha mutluluk verici olacağından eminim. Çünkü sen sana değer veriyorsun ve kendi kişiliğinle varsın. 9 aylık koca her yerde bulunur ama kendini kaybedersen bir daha bulamazsın, geri getiremezsin. O yüzden en kısa zamanda toparlanıp hayatını düzene koymaya bak. Boşanmak için de düşünme bile. 9 ayda polise gitmene neden olacak boyuta geldiyse şiddet, bir ömür nasıl geçer?

bakın arkadas ne dogrubir yorum yapmış eşinizden şiddet gördüğünüz için polisyardımı aldınız fakar şimdihissettiğiniz yanlızlık duygusundan istemediğiniz adamabile kendinizi muhtac hissediyorsunuz,ancak eşiniz bunu bu kadar derınlemesıne dusunmez ve yaptıklarıma ragmen benı yanında hıssetmeyeıhtıyacı varsa ben onun tutunacagı tek dalım dıye dusunup sıddetını verecegı rahatsızlıgın dozajını arttırabılır.Benim tavsiyem sartlarınız musaıtse hobı edınebılecegınız bır kursa yazılmanızdır yada ımkanınız varsa turkıyeye es dostunuzun yanına kısada olsatatıle gelmenızdır.Hakkınızda hayırlısı olsun

üzme sakın kendini,hiç birşey sağlığından hele ki akıl sağlığından hiç ama hiç önemli değil..artık bundan sonrasına bakmalısın..kendine yeni bi hayat kurmalısın..hangi devirde yaşıyoruz ki dayak yiyorsun hala böyle saçmalık mı olur...umarım hakkında hayırlısı olur.ve umarım mutlu bir gelecek seni bekliyordur...çünkü her gecenin bir sabahı vardır bunu unutma....:1hug:

esın 14 gun sonra daha kotu sıddet uygulamasın canım ya durumun varsa bosanmayı dudun yada bı surelıgıne baska bı yere gıt

canım dr dan destek alman çok yerinde bir karar ve önemli bir adım olmuş..bundan sonra herşey daha güzel olacak inşallah..

Benim de annem,2.evliliğinde hep dayak yerdi.Ve daha 12-13 yaşındayken sabah annemin çığlıklarına uyandığımı bilirim... Ağzı yüzü kan içinde. Çok kötüydü. Çok zordu... Çok çok çok... Bunu buraya yazarken bile,gözlerim doluyor.Ama tıkıyorum boğazımı ve ağlamıyorum. Unutulmuyor... Elbet unutulamaz. Haftanın 3-4 günü o adamı görürdüm rüyalarımda.Kabus gibi... Ama bi süre sonra unutulmasa da,hatırlandığında eskisi gibi acı vermiyor inanın... Ama bildiğim tek şey var,en iyisi boşanmanız.Annem boşanamaz diye düşünürdüm.Çünkü ikinci evliliğiydi. Ama boşandı... Ve şmdi 5 yıl filan oldu.İnanırmısınız? Annem şuan yalnız belki de ama çok huzurlu.......... Ne olursa olsun,biri size dayak atabiliyorsa,onu hayatınızdan çıkarmanız gerekir.Mantıklı düşünmelisiniz... Zor biliyorum ama güç insanın içinde hep vardır... ONU KEŞFEDİN.

senağlama

Üzülme bence Hak yerini bulmuş.
Bekle ve gör nasıl bir değişim yaşayacak kocan.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…