Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Bir tanesi bile yeterde nasil kv yi karıştırıyorlar yatak odalarina ne kadar ayıp. Kv kim oluyorda soruyor deli oldum. Annem soramaz ya

Ben bu konuda deli oluyorum. Oğluma komşular annen sana bir kardeş yapsin demiş çocukta annen yapmaz demiş neden herkes milletin işine karışıyor. Olmayadabilir benim olmuyordu bir düşük yapmıştım bildikleri halde çocuğuma bunu soylediler. Eğer olmuyorsa kv boşatacak mi dengiz midir nedir

Bir tanesi bile yeterde nasil kv yi karıştırıyorlar yatak odalarina ne kadar ayıp. Kv kim oluyorda soruyor deli oldum. Annem soramaz ya
Vala kıza sormuş nasıl korunuyorsun ilaç kullanma sakin ilerdde hastalık olur diye

Gerçekten öyle herkes anca konuşuyor bacım kimse kimsenin derdini bilmez

Ya ablacım kadın için zaten kadın doğum erkek için diyorum üroloji diye biz birşey bilmiyoruz sanki
Icine atmak diye birseyi ilk sizden duyuyoruz
Spermin geri gelmesi olayini google bile yazsaniz zaten orada fazla sivinin disari aktigi acikca yaziyor
Once bilinclenin yaslar kucuk belli zaten kvsinin baskisiyla cocuk yapmaya calisip gece gunduz aglayan olgun olmayan bireyler olmayin

Bence kaynanaya nörolojinin daha çok faydası dokunur
Ahhaah
Kız 26.27ye gircek ilişkiye iliskiye ilk defa girdi için ya o şöyle dusunuyor bu kadar sıvı geliyor neden tutmuyor hani

Anladığım tek şey tüm spermlerin dışa döküldüğü. Kapak yok ki orda tabiki dökülecek. Milyonlarca var. Birisi ya Allah diyip tutunur elbet. Zaten 12 ay süresi var. 12 aydan sonra olmuyorsa doktora kadın doğuma başvurabilir.

Allah rızası için biraz anlaşılır yazın.

sonra da bir doktora gidip doğru bilgi almamış ve kadınlar kulübüne yaz orada bilirler mi demiş,
Evli bayanlara sormak için yazılmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…