- 31 Ekim 2013
- 21.655
- 72.849
- 798
- 41
ayyy çok yaşayın e mi, kahkaha attımAtmasin icine yazik. Uzmanlar icinize atmayin hasta olursunuz diyo. Kaynak gotum
şaka mısınız siz, ya da kadın olduğunuza emin misiniz?Aynen bu yüzden sorduk üroloji çıkıyor çünkü internetten bakınca
Ekliyorum,kaynana da psikiyatriye gitsin benceHayır kız ürolojiye gitsin erkek kadın doğuma. Ay dünyadan bi haber misiniz
Yazım sekliniz neden bu kadar kötü ya
Ya ablacım kadın için zaten kadın doğum erkek için diyorum üroloji diye biz birşey bilmiyoruz sankişaka mısınız siz, ya da kadın olduğunuza emin misiniz?
bir kadın nasıl bilmez kadın hastalıklarına gitmesi gerektiğini
Vala kıza sormuş nasıl korunuyorsun ilaç kullanma sakin ilerdde hastalık olur diyeBir tanesi bile yeterde nasil kv yi karıştırıyorlar yatak odalarina ne kadar ayıp. Kv kim oluyorda soruyor deli oldum. Annem soramaz ya
Bence kaynanaya nörolojinin daha çok faydası dokunurEkliyorum,kaynana da psikiyatriye gitsin bence
Gerçekten öyle herkes anca konuşuyor bacım kimse kimsenin derdini bilmezBen bu konuda deli oluyorum. Oğluma komşular annen sana bir kardeş yapsin demiş çocukta annen yapmaz demiş neden herkes milletin işine karışıyor. Olmayadabilir benim olmuyordu bir düşük yapmıştım bildikleri halde çocuğuma bunu soylediler. Eğer olmuyorsa kv boşatacak mi dengiz midir nedir
Icine atmak diye birseyi ilk sizden duyuyoruzYa ablacım kadın için zaten kadın doğum erkek için diyorum üroloji diye biz birşey bilmiyoruz sanki
AhhaahBence kaynanaya nörolojinin daha çok faydası dokunur
Kız 26.27ye gircek ilişkiye iliskiye ilk defa girdi için ya o şöyle dusunuyor bu kadar sıvı geliyor neden tutmuyor haniIcine atmak diye birseyi ilk sizden duyuyoruz
Spermin geri gelmesi olayini google bile yazsaniz zaten orada fazla sivinin disari aktigi acikca yaziyor
Once bilinclenin yaslar kucuk belli zaten kvsinin baskisiyla cocuk yapmaya calisip gece gunduz aglayan olgun olmayan bireyler olmayin
Anladığım tek şey tüm spermlerin dışa döküldüğü. Kapak yok ki orda tabiki dökülecek. Milyonlarca var. Birisi ya Allah diyip tutunur elbet. Zaten 12 ay süresi var. 12 aydan sonra olmuyorsa doktora kadın doğuma başvurabilir.Merhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??
Ne bekliyorlar acaba,hepsinin döllenmesini miDışarı dökülmesin günah hepsini içine almaya uğraşacaklar şimdi
Allah rızası için biraz anlaşılır yazın.Merhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??
sonra da bir doktora gidip doğru bilgi almamış ve kadınlar kulübüne yaz orada bilirler mi demiş,Vala kıza sormuş nasıl korunuyorsun ilaç kullanma sakin ilerdde hastalık olur diye
Neden kendi bebek istediğinizi söylemeyip arkadaşınız gibi açtınız ki konuyu?
Bir de bizden beklentiniz ne tam olarak? Yer çekimini mi yok edelim? Spermlerin dışarı akmasını önleminin başka bir çözümü yok çünkü
Evli bayanlara sormak için yazılmıştırsonra da bir doktora gidip doğru bilgi almamış ve kadınlar kulübüne yaz orada bilirler mi demiş,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?