Bunun cevabını burda mı arıyorsunuz,insanlar okumuş dirsek çürütmüş gidin bir zahmet doktordan öğrenin,burada anca dalga geçerler böyleAhhaah
Kız 26.27ye gircek ilişkiye iliskiye ilk defa girdi için ya o şöyle dusunuyor bu kadar sıvı geliyor neden tutmuyor hani
Lara bak bebegimsu.Evli bayanlara sormak için yazılmıştır
Arkadaşınız da evli BAYAN mış ama bilmiyormuş,demek ki cevabı aradığınız yer yanlışEvli bayanlara sormak için yazılmıştır
Hep bir umidle olur diye gitmemişBunun cevabını burda mı arıyorsunuz,insanlar okumuş dirsek çürütmüş gidin bir zahmet doktordan öğrenin,burada anca dalga geçerler böyle
Kız valahiLara bak bebegimsu.
Arkadaşın degil kendin için açtın konuyu önce orada anlaşalım.
ne tesadüf ki sen 8 aylık evlisin arkadasın da 9 aylık evli.
Neyse.
Bu adama çocuk dogurma sakın.
Önceki konun yüzünden bir arkadaşım ayagına konu açma yemez buradaki kadınlar
Amuda kalkıp birkac saat oyle de durabilir sankiAyağa kalkmasın ellerinin üzerinde yürüsün Bi daha hiç dökülmez.
Amuda kalkıp birkac saat oyle de durabilir sanki
Gerçekten yabancı uyruklu musun yoksa Türkçe yazmayı mı bilmiyorsunHep bir umidle olur diye gitmemiş
ÖzbekistanGerçekten yabancı uyruklu musun yoksa Türkçe yazmayı mı bilmiyorsun
Tam aradığım yorumDipsiz kuyu değiliz, nereye gidecek meni? Bir şekilde geri çıkacak doğal olarak. Vücudumuza absorbe edecek değiliz. Çocukla alakası yok, döllenme için milyonlarcasından bir tanesi yeterli.
Beynine kadar gider o zamanAmuda kalkıp birkac saat oyle de durabilir sanki
EvetEvet lara yabancı uyruklu musun ?
Çoook kötü Türkçen
Şimdi oldu :)Özbekistan
İşte herşeyi uzmanından değil de böyle internetten ya da kulaktan dolma duyuyorsa bilmezTam aradığım yorum
Arkadaşınızın, evlenmeden önce bu kadarını bilmesi yeterliydi aslında.
Ülkemizde çocuk da çocukAy tahammül edemiyorum artık böyle cahilliğe kaç ay olmuşta evliliği hemen ağlamaya başlıyor kv hesap soruyor hangi evrende geçiyor bu olaylar
bz doktor değiliz Allah bilirMerhaba arkadaşlar 'yakın bir dostum için yazıyorum kendisi böyle hesap açmayı bilmediği için yazarmisin diye rica eti. Yaklaşık 9aydir evli ' ve ilk aylardan 4aya kadar korumasız ilişkiye girip fakat o zamanlar yeni evli oldukları için arkadaşım hep öyle istemiş 'sonrasında sıra sıra cinselikte boşalmalara başlanmış. fakat dediği şey sıvı çoğu dökülüyor bazen ayaklarını duvara kaldırıp 'beklemiş Yarım saat sonra tekrar sıvı çıkıyormuş kendini duzeltinde saatlerce beklemede aya kalktinda dökülüyor bazen ise lavaboya vs' gidiyor 9aydir 'bir bebek ortaya gelmediği için .kaynanansi sürekli sürekli soruyor sen korunuyormusun diye fakat kız bilerek korundunu ima ediyor .çünkü çocukları mi olmuyor düşüncesi daha beli değilken kafaya girmesinden hastane için hep bu ay da olmazsa diğer ayda olmazsa dediler ve hala gitmedi bu neyden kaynaklanıyor sizce çocukları olmayacak mı??
Atmasin icine yazik. Uzmanlar icinize atmayin hasta olursunuz diyo. Kaynak gotum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?