Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Kanka relax biraz. Hatta şimdiden doktora bile gitme ya da gitmesin arkadaşın Korunmayı bıraktıktan sonra 12 ay boyunca gebelik olusmazsa sorun var. Ovulasyon testleri falan varmış bilmiyorum nasıl yapılıyor ya da takvimde yumurtlama zamanın gebelik ihtimali yüksek dönemler var. O dönemlerde birlikte olmak gerek, mütemadiyen her zaman hamile kalabilir yapıda olmuyoruz.

Hep bir umidle olur diye gitmemiş
Hamilelik planlandığında bir sorun olmasa dahi doktora gidip kontroller yaptırılmalı. Mutlaka kullanılması gereken vitaminler var, gerekli durumlarda kullanılması gereken vitaminler var. Bu devirde bu kadar cahillik fazla değil mi?

Sağol bacım

Cahilizde cahiliz

Vajinamızda kapak yok ki kapatalım sperm çıkmasın. Milyarlarca kadın bu şekilde gebe kaldı, arkadaşınızın bir sıkıntısı yoksa o da kalacaktır, varsa da çözümü hiçbir şekilde bu değil.

Kaynana da kapıda bekliyor herhal, ona neymiş acaba, densiz!

Her arkadaşımlı, konuya bu yorumu yazacağım çünkü çok sıkıldım. Buraya üye olmak için girdiğimiz sınavlar falan yok. Dövüş kulübü mü sandınız anlamadım ki? Bir e-mail hesabı yeterli. 10 dakika bile sürmez hesabın aktifleşmesi. Bir derdi olan hesap açıp gelsin burada derdini paylaşsın. Atla deve değil. Sizin de derdiniz varsa ve gerçek hesabınızla paylaşmak istemiyorsanız site yönetimine haber verip konu için ikinci üyelik alabilirsiniz.

spermin geri akması çok normal
neden çocukları olmadığı konusunda doktora gitmeleri lazım karı koca olarak
bunu siz ya da biz bilemeyiz doktor bilir
gerekli tetkikler yapılır neyin ne olduğunu doktor söyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…