Orası tabikide öyle olupda yasyaanlar varsa diye yazılmış bir konubz doktor değiliz Allah bilir
Yaz sende içinde tutmaBen yazacaktım bunu ya. Üzdün
belli olmaz onu doktor söyler herkesin hemen içine boşalınca hamile kalma ihtimali yok ki milyon tane sebep var doktor bilir bunuOrası tabikide öyle olupda yasyaanlar varsa diye yazılmış bir konu
Yaz sende içinde tutma
Icine atmiyodu ne demek ya
Herkesin bir derdi var güzellikNoluyosa içinde tutmaktan oluyo zaten kuzum
Hamilelik planlandığında bir sorun olmasa dahi doktora gidip kontroller yaptırılmalı. Mutlaka kullanılması gereken vitaminler var, gerekli durumlarda kullanılması gereken vitaminler var. Bu devirde bu kadar cahillik fazla değil mi?Hep bir umidle olur diye gitmemiş
Sağol bacımKanka relax biraz. Hatta şimdiden doktora bile gitme ya da gitmesin arkadaşınKorunmayı bıraktıktan sonra 12 ay boyunca gebelik olusmazsa sorun var. Ovulasyon testleri falan varmış bilmiyorum nasıl yapılıyor ya da takvimde yumurtlama zamanın gebelik ihtimali yüksek dönemler var. O dönemlerde birlikte olmak gerek, mütemadiyen her zaman hamile kalabilir yapıda olmuyoruz.
Seninde derdin çok, bide çocuk derdine düşmüşsğnHerkesin bir derdi var güzellik
Cahilizde cahilizHamilelik planlandığında bir sorun olmasa dahi doktora gidip kontroller yaptırılmalı. Mutlaka kullanılması gereken vitaminler var, gerekli durumlarda kullanılması gereken vitaminler var. Bu devirde bu kadar cahillik fazla değil mi?
Sonra huni ile içine aktarabilirHepsini prezervatifin icine "atsalar" keske
İahaha nasıl anlamak istersen öyle anlaSeninde derdin çok, bide çocuk derdine düşmüşsğn
Şırıngayla göbeğinden çekip içine bi anda akıtan ablamız vardıSonra huni ile içine aktarabilir
Yani kendin için sordun. açık açığa söyle neden saklıyorsun kiEvli bayanlara sormak için yazılmıştır
Bu konudan sonra yine kadınlar kulübü ne kadar kırıcı diye konu açma sonra? Baştan uyardık bakİahaha nasıl anlamak istersen öyle anla
Kız cidden kendim için değil beBu konudan sonra yine kadınlar kulübü ne kadar kırıcı diye konu açma sonra? Baştan uyardık bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?