- 22 Eylül 2022
- 6.691
- 20.655
- 278
Öyle koca bal olsa çürük kokar ne bacımSen onun kocasını ne sanıyorsun kızım ?
Alfaa alfaaa..
al ispatı.
E tabi bize kocamda gözün var diyecek halin yok.Keşke öyle olsanız tatlım da milletin mutluluğunu geçtim mutsuzluğunu bile kıskanıyorsunuz. Böyle sataşmasanız
İnan bana parama çöken kocam yok. Ya da hastayken para esirgeyen kocam da yok. Herkesin kocası böyle diye boşuna avutma kendini. O sayıp sayıştırdığın kadınların kocaları da umduğun gibi değildir. Bu konuda epey yalnızsın kısacası.Eminim öyledir. Şu sayfada her konuya girip artistlik taslayıp konu sahibesini mutlak kötü hissettirmek için elinizden geleni yapan tiplersiniz. Çünkü isminiz yok resminiz yok. Evdeki kocanıza bu şekilde davranmazsınız eminim, hayatınızdan da memnun değilsiniz ama herkesin sorunları var kızlar, burada bizlerden çıkarmayın hıncınızı
Allah Allah yaa bak sen şu işe ahsjsjsj ya bu yaşa nasıl geldiniz siz böyle? Biyoloji bilgim kaçarak uzaklaşır…ya o şöyle dusunuyor bu kadar sıvı geliyor neden tutmuyor hani
Bizimki her sene özel sağlık sigortası yaptırır bize. Hatta ben sevmem hastaneleri, hasta olsam bile üşenirim gitmeye. Bana kızar, kalk der zorla götürür. Herkesi kendininki gibi kazma sanıp öyle avunuyordu herhalde.İnan bana parama çöken kocam yok. Ya da hastayken para esirgeyen kocam da yok. Herkesin kocası böyle diye boşuna avutma kendini. O sayıp sayıştırdığın kadınların kocaları da umduğun gibi değildir. Bu konuda epey yalnızsın kısacası.
Margeret Hanım, şefkat için çok aşka da gerek yok bence. Eşin ya da sevgilin acı çekiyorsa elinden geleni yaparsın. Deli divane aşık olmayan biri bile vicdanen kıyamaz yani. Ne demek para vermemek?Bizimki her sene özel sağlık sigortası yaptırır bize. Hatta ben sevmem hastaneleri, hasta olsam bile üşenirim gitmeye. Bana kızar, kalk der zorla götürür. Herkesi kendininki gibi kazma sanıp öyle avunuyordu herhalde.
Yine de köle gibi maaşsız, sigortasız çalıştırması kadar kötü değil bence.Margeret Hanım, şefkat için çok aşka da gerek yok bence. Eşin ya da sevgilin acı çekiyorsa elinden geleni yaparsın. Deli divane aşık olmayan biri bile vicdanen kıyamaz yani. Ne demek para vermemek?
Aaaa bir de o var tabi. Hiç acımıyor bile kadına ya. Pes!Yine de köle gibi maaşsız, sigortasız çalıştırması kadar kötü değil bence.
Dişi ağrıyan herhangi birini öylece bırakamam, enfeksiyona kadar gider o çünkü. Kaldı ki eşin bu. Sadece bugününe değil her gününe lazım bu kadın senin. Karşı dükkandaki saçaklının eline kıymık batsa ecza dolabını söker götürür. Bazılarının ç.kü kadar vicdanı var onu anladım.Margeret Hanım, şefkat için çok aşka da gerek yok bence. Eşin ya da sevgilin acı çekiyorsa elinden geleni yaparsın. Deli divane aşık olmayan biri bile vicdanen kıyamaz yani. Ne demek para vermemek?
millete hava atacak öncelikle bakın benim yumurtalıklarım okey tıkır tıkır calışıyor diye sonra anne olmanın bir sosyal statusu var ona sahip olacak anayım ben anaaaa diye dolanması gerek cünkü en son ınstagramda iyiki beni seçtin meleğimmmmm minvalinde postlar paylaşacak. Bu 3ü için cocuk şart yoksa baba ve cocugun bakımı kimin umrunda.İnsanlar be garip,kocasının istemediği çocuğu ne yapacak acaba
Enfeksiyon bir de çok tehlikelidir. Öyle boş verilecek bir şey değil yani. Ölebilir insanlar enfeksiyondan. Nedense genelde hafife alınıyor.Dişi ağrıyan herhangi birini öylece bırakamam, enfeksiyona kadar gider o çünkü. Kaldı ki eşin bu. Sadece bugününe değil her gününe lazım bu kadın senin. Karşı dükkandaki saçaklının eline kıymık batsa ecza dolabını söker götürür. Bazılarının ç.kü kadar vicdanı var onu anladım.
Kocam değil beni, yolda hasta biri durdursa hasteneye bırakır, parası yoksa Allah rızası için der destek olur. Merhametsiz insanları hayatımıza almıyoruz diye biz mi suçlu olduk?Eminim öyledir. Şu sayfada her konuya girip artistlik taslayıp konu sahibesini mutlak kötü hissettirmek için elinizden geleni yapan tiplersiniz. Çünkü isminiz yok resminiz yok. Evdeki kocanıza bu şekilde davranmazsınız eminim, hayatınızdan da memnun değilsiniz ama herkesin sorunları var kızlar, burada bizlerden çıkarmayın hıncınızı
Hayır bilmiyorsunBiliyorum efendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?