Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Biz nerden bilelim çocuğu olacak mı olmayacak mı? Doktora gitmesi lazım burdan sonuç alamazsınız.

İnan bana parama çöken kocam yok. Ya da hastayken para esirgeyen kocam da yok. Herkesin kocası böyle diye boşuna avutma kendini. O sayıp sayıştırdığın kadınların kocaları da umduğun gibi değildir. Bu konuda epey yalnızsın kısacası.

tartışmayı kesin, hanımlar. mutsuz olan gözyaşlarını içine akıtsın.

Bizimki her sene özel sağlık sigortası yaptırır bize. Hatta ben sevmem hastaneleri, hasta olsam bile üşenirim gitmeye. Bana kızar, kalk der zorla götürür. Herkesi kendininki gibi kazma sanıp öyle avunuyordu herhalde.

Bu ne cehalet? Bu cehaletle cocuk yapmasinlar zaten. Daha uremenin nasil gerceklestigini bilmeyen insanlar bir insan mi yetistirecek? Ayrica o nasil arkadas, cinsel hayatini bu kadar detayina kadar anlatiyor? Midem bulandi resmen muhabbetinizden.

Margeret Hanım, şefkat için çok aşka da gerek yok bence. Eşin ya da sevgilin acı çekiyorsa elinden geleni yaparsın. Deli divane aşık olmayan biri bile vicdanen kıyamaz yani. Ne demek para vermemek?

Margeret Hanım, şefkat için çok aşka da gerek yok bence. Eşin ya da sevgilin acı çekiyorsa elinden geleni yaparsın. Deli divane aşık olmayan biri bile vicdanen kıyamaz yani. Ne demek para vermemek?
Yine de köle gibi maaşsız, sigortasız çalıştırması kadar kötü değil bence.

Bu nasıl bir cehalet ya? Lütfen cahilliğini yenmeden çocuk falan yapmasın bi zahmet! Nerden tutsam elimde kalıyor korkunç!

Dişi ağrıyan herhangi birini öylece bırakamam, enfeksiyona kadar gider o çünkü. Kaldı ki eşin bu. Sadece bugününe değil her gününe lazım bu kadın senin. Karşı dükkandaki saçaklının eline kıymık batsa ecza dolabını söker götürür. Bazılarının ç.kü kadar vicdanı var onu anladım.

İnsanlar be garip,kocasının istemediği çocuğu ne yapacak acaba
millete hava atacak öncelikle bakın benim yumurtalıklarım okey tıkır tıkır calışıyor diye sonra anne olmanın bir sosyal statusu var ona sahip olacak anayım ben anaaaa diye dolanması gerek cünkü en son ınstagramda iyiki beni seçtin meleğimmmmm minvalinde postlar paylaşacak. Bu 3ü için cocuk şart yoksa baba ve cocugun bakımı kimin umrunda.

Enfeksiyon bir de çok tehlikelidir. Öyle boş verilecek bir şey değil yani. Ölebilir insanlar enfeksiyondan. Nedense genelde hafife alınıyor.

Kocam değil beni, yolda hasta biri durdursa hasteneye bırakır, parası yoksa Allah rızası için der destek olur. Merhametsiz insanları hayatımıza almıyoruz diye biz mi suçlu olduk?

Belki de çoğalmamaları herkes için daha hayırlıdır. Takdiri ilahi diyelim... Vakti gelince olur. Yalnız, meniyi içinde tutmaya çalışan arkadaşınız bir bebeğin bakımını nasıl yapacak onu düşünmek lazım. Bebeğim olmuyor diye ağlayacağına, bebeğim olursa nasıl bakarım diye kendini geliştirmeye çalışsın.

Bu kadar da açık yazılır mı ya midem kalktı bu muhabbetleri 20 yıllık dostumla bile yapmam, mahrem öğretin arkadaşınıza o zaman kaynanasının ağzının payını verebilir,, birde 9 ayda ağlama duvarına döndüyse cocuk yapmasın lütfen Belli ki kendi daha cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…