Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Ya bu kafadaki insanlar üremesin ne olur bacaklarını dikip beklemek ne ya yemin ediyorum ben karımı o halde görsem bu beyin hücrelerine sahip yeni bir insancık daha dünyaya gelmemeli diye dollemeyi bırakırım.. hiç mi biyoloji dersi almadınız ya ben orta 3 e giderken derste anlattılar bize arkada çekirdek mi citlediniz? tek bir damlaya bakar o iş

Senin kocan kim bilir nasıl leş, ama sen burada artistlik yapıyorsun genelde böyle olur tatlım burada bu kadar çok zmaan geçirecek vaktin var enteresan gerçekten

Yok bebeyim her karı kocada olduğu gibi bizde de sorunlar oluyor . Evlilik bu normal. Ama şu kadar leş olsa kocam olmazdı. Kaliteli insanın kaliteli kocası olur

.

Eklentiler

• EVT-YaEXYAAfCHZ.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 30
Yok bebeyim her karı kocada olduğu gibi bizde de sorunlar oluyor . Evlilik bu normal. Ama şu kadar leş olsa kocam olmazdı. Kaliteli insanın kaliteli kocası olur
Evet gerçekten yaptığın yorumlardan olsun, karşı tarafa kullandığın kelimeler olsun her şeyinle kalite akıyor.

Senin kocan kim bilir nasıl leş, ama sen burada artistlik yapıyorsun genelde böyle olur tatlım burada bu kadar çok zmaan geçirecek vaktin var enteresan gerçekten
Yok genelde iyi kocası olanlar daha çok vakit geçiriyo burda, senin gibi olanlar da arada geliyor konu açıp gidiyor. Biraz hırslanınca da başka konulara girip millete artistlik yapıyor işte.

Kimse senin poğaça elli kocan kadar olamaz
Hadi bize yine boşadım yalanı uydur inanmış gibi yapalım

Yok genelde iyi kocası olanlar daha çok vakit geçiriyo burda, senin gibi olanlar da arada geliyor konu açıp gidiyor. Biraz hırslanınca da başka konulara girip millete artistlik yapıyor işte.
Eminim öyledir. Şu sayfada her konuya girip artistlik taslayıp konu sahibesini mutlak kötü hissettirmek için elinizden geleni yapan tiplersiniz. Çünkü isminiz yok resminiz yok. Evdeki kocanıza bu şekilde davranmazsınız eminim, hayatınızdan da memnun değilsiniz ama herkesin sorunları var kızlar, burada bizlerden çıkarmayın hıncınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…