Arkadaşlar lütfen bilgi verir misiniz arkadaşım bu yüzden gece gündüz ağlıyor

Herkesin sorunları var ama kocaları yan esnafta çalışan kızlarla aşna fişne oynamıyor tatlımsu

Bu kadar cehalet ile üremesinler biraz kitap okuyun Allah aşkina. Sünger mi kadinlar tüm spermi meniyi içine çekip yok edecek her iliski sonrasi tabiki cikicak disari bir miktari bu devirde bu ne bilmezlik ya biraz vucudunuzu taniyin daha hangi doktora gidiceginizden bi habersiniz. Millete ne ayrica kvye ne? Daha birey olmadan bireyler dünyaya getirmeyi dusunuyorsunuz

Kendini böyle avut. Herkeşlerin sorunları var. Herkeşin kocası sömürüyor herkeşlerin kocası aldatıyor. Aynen. Yoksa nasıl yaşayacaksınız, avuntular olmasa.

Kendini böyle avut. Herkeşlerin sorunları var. Herkeşin kocası sömürüyor herkeşlerin kocası aldatıyor. Aynen. Yoksa nasıl yaşayacaksınız, avuntular olmasa.
Bi kere söylediklerimde bi yanlışlık olsa bu kadar takılmazsınız laflarıma. Tuhaf insanlar sürüsü sizi.

Tatlım benim kocam fingirdemedi zaten konuları da çok güzel çeviriyorsunuz
Pardon, senin kocan dişin kopacak raddeye geldiğinde parayı kıymetli görüp seni acınla bırakmıştı, senin kocan sana beğendiği kızların adını soruyordu. Fingirdemiyor alelen asılıyor çünkü karısı vasıfsız. Laf geçiremiyor

Yalnız Katibin Ruhu kocasının başka kadınlarla aldatmasına göz yummaz ki buradaki çoğu kadın da yummaz. Kocam da kocam diye peşinden de koşmaz. Madem bu kadar iyi bir evliliğiniz mükemmel kocanız var neden ağlama duvarına çevirdiniz burayı?

Benim mükemmel değil tatlım zaten öyle mi dedim ben? Ben sorunlarımı anlatıyorum zaten. Ama siz herkese akıl veren o muhteşem hayatlı kadınlar değilsiniz. Öyle olmak istiyorsunuzz ama kendinizi kandırıyorsınuz bu sayfada yağıp eserek. Onu söylemek istedim.

Kirazcığım şimdi farkettim bu konu sizin değil kendi konunuzda yazın insanların konusunu sabote etmeyin. Bu da yasak biliyorsun dimi?

L Laraaa12 kusura bakma farkedemedim. Arkadaş aynı zaman konu açınca onun konusu sandım

Öyleyiz. Ağlayarak günlüğüne pardon konuna yazabilirsin. Sonra hesaptan çıkış yap, şifreleri sil, kocan görmesin.

Aynen onlar sizsiniz işte burda laf çok tabi yazın gitsin
Bebişim, sana kocamı övecek değilim. Mazallah gözün değer. Ancak şöyle söyleyeyim, kocam şaşar beşer de başka bir kadınla fingirdeşirse ben koyarım kapının önüne. Allah'a çok şükür sigortalı maaşlı işim var benim :) dişim ağrıyınca kocama yalvarmıyorum. Basıp gidiyorum özel hastaneye? Yani şartlar bir değil, biz bir değiliz seninle denkte değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…