- 30 Aralık 2009
- 23.934
- 96.468
- 1.123
Herkesin sorunları var ama kocaları yan esnafta çalışan kızlarla aşna fişne oynamıyor tatlımsuEminim öyledir. Şu sayfada her konuya girip artistlik taslayıp konu sahibesini mutlak kötü hissettirmek için elinizden geleni yapan tiplersiniz. Çünkü isminiz yok resminiz yok. Evdeki kocanıza bu şekilde davranmazsınız eminim, hayatınızdan da memnun değilsiniz ama herkesin sorunları var kızlar, burada bizlerden çıkarmayın hıncınızı
Kendini böyle avut. Herkeşlerin sorunları var. Herkeşin kocası sömürüyor herkeşlerin kocası aldatıyor. Aynen. Yoksa nasıl yaşayacaksınız, avuntular olmasa.Eminim öyledir. Şu sayfada her konuya girip artistlik taslayıp konu sahibesini mutlak kötü hissettirmek için elinizden geleni yapan tiplersiniz. Çünkü isminiz yok resminiz yok. Evdeki kocanıza bu şekilde davranmazsınız eminim, hayatınızdan da memnun değilsiniz ama herkesin sorunları var kızlar, burada bizlerden çıkarmayın hıncınızı
Tatlım benim kocam fingirdemedi zaten konuları da çok güzel çeviriyorsunuzHerkesin sorunları var ama kocaları yan esnafta çalışan kızlarla aşna fişne oynamıyor tatlımsu
Bi kere söylediklerimde bi yanlışlık olsa bu kadar takılmazsınız laflarıma. Tuhaf insanlar sürüsü sizi.Kendini böyle avut. Herkeşlerin sorunları var. Herkeşin kocası sömürüyor herkeşlerin kocası aldatıyor. Aynen. Yoksa nasıl yaşayacaksınız, avuntular olmasa.
Pardon, senin kocan dişin kopacak raddeye geldiğinde parayı kıymetli görüp seni acınla bırakmıştı, senin kocan sana beğendiği kızların adını soruyordu. Fingirdemiyor alelen asılıyor çünkü karısı vasıfsız. Laf geçiremiyorTatlım benim kocam fingirdemedi zaten konuları da çok güzel çeviriyorsunuz
Eminim öyledir. Şu sayfada her konuya girip artistlik taslayıp konu sahibesini mutlak kötü hissettirmek için elinizden geleni yapan tiplersiniz. Çünkü isminiz yok resminiz yok. Evdeki kocanıza bu şekilde davranmazsınız eminim, hayatınızdan da memnun değilsiniz ama herkesin sorunları var kızlar, burada bizlerden çıkarmayın hıncınızı
Aaaaa kız mı fingirdemişti ? Çohh perdonTatlım benim kocam fingirdemedi zaten konuları da çok güzel çeviriyorsunuz
Üzülüyorum vallahi, kocasına hık diyemeyip burda carlıyorlarÇünkülüm herkeşşşşler okuyup yazacak cesaret edemiyor
Benim mükemmel değil tatlım zaten öyle mi dedim ben? Ben sorunlarımı anlatıyorum zaten. Ama siz herkese akıl veren o muhteşem hayatlı kadınlar değilsiniz. Öyle olmak istiyorsunuzz ama kendinizi kandırıyorsınuz bu sayfada yağıp eserek. Onu söylemek istedim.YalnızKatibin Ruhu kocasının başka kadınlarla aldatmasına göz yummaz ki buradaki çoğu kadın da yummaz. Kocam da kocam diye peşinden de koşmaz. Madem bu kadar iyi bir evliliğiniz mükemmel kocanız var neden ağlama duvarına çevirdiniz burayı?
Aynen onlar sizsiniz işteÜzülüyorum vallahi, kocasına hık diyemeyip burda carlıyorlar
Sen onun kocasını ne sanıyorsun kızım ?Üzülüyorum vallahi, kocasına hık diyemeyip burda carlıyorlar
Benim mükemmel değil tatlım zaten öyle mi dedim ben? Ben sorunlarımı anlatıyorum zaten. Ama siz herkese akıl veren o muhteşem hayatlı kadınlar değilsiniz. Öyle olmak istiyorsunuzz ama kendinizi kandırıyorsınuz bu sayfada yağıp eserek. Onu söylemek istedim.
Sende kendince fotolar falan koyup içerik mi yaratıyorsun bu sayfada?Sen onun kocasını ne sanıyorsun kızım ?
Alfaa alfaaa..
al ispatı.
Öyleyiz. Ağlayarak günlüğüne pardon konuna yazabilirsin. Sonra hesaptan çıkış yap, şifreleri sil, kocan görmesin.Benim mükemmel değil tatlım zaten öyle mi dedim ben? Ben sorunlarımı anlatıyorum zaten. Ama siz herkese akıl veren o muhteşem hayatlı kadınlar değilsiniz. Öyle olmak istiyorsunuzz ama kendinizi kandırıyorsınuz bu sayfada yağıp eserek. Onu söylemek istedim.
Ne sandın Keh keh..Sende kendince fotolar falan koyup içerik mi yaratıyorsun bu sayfada?tamam en muhteşem yorum yapan sensin fotoda koymussun üstüne oooo yılların bdv üyesi.
Keşke öyle olsanız tatlım da milletin mutluluğunu geçtim mutsuzluğunu bile kıskanıyorsunuz. Böyle sataşmasanızÖyleyiz. Ağlayarak günlüğüne pardon konuna yazabilirsin. Sonra hesaptan çıkış yap, şifreleri sil, kocan görmesin.
Bebişim, sana kocamı övecek değilim. Mazallah gözün değer. Ancak şöyle söyleyeyim, kocam şaşar beşer de başka bir kadınla fingirdeşirse ben koyarım kapının önüne. Allah'a çok şükür sigortalı maaşlı işim var benim :) dişim ağrıyınca kocama yalvarmıyorum. Basıp gidiyorum özel hastaneye? Yani şartlar bir değil, biz bir değiliz seninle denkte değilizAynen onlar sizsiniz işteburda laf çok tabi yazın gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?