- Konu Sahibi Tuba Afra 21
-
Merhaba bende az önce kontrole geldim fakat yine bebek görülmedi yeni oluşuyor dedi. Geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş. 2 hafta daha bekliyecem stresli geçecekCanım bugün gittim muayane oldum ve tahlilerime de baktı iyi dedi kesenin içinde bebeği de gördük içim ferahladi biraz söylemek istedim sana da sence bir dahaki kontrol için biraz geç mı gitsem ?
Benim de 6 gün kaldi. Gercekten stresli günler. Allah yardımcımız olsun. Sonrasında gülümseyerek hatırlayalım insallah bu telaşlarımızıMerhaba bende az önce kontrole geldim fakat yine bebek görülmedi yeni oluşuyor dedi. Geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş. 2 hafta daha bekliyecem stresli geçecek
Ultrasonla karından bakıldı. Kaç mm olduğunu söylemedi. Doktorum yoktu asistanı baktı. İnsallah beklentimizin sonu mutluluğa dönüşür.Benim de 6 gün kaldi. Gercekten stresli günler. Allah yardımcımız olsun. Sonrasında gülümseyerek hatırlayalım insallah bu telaşlarımızıKeseniz kac mm ölçüldü bugun? Vajinal mi baktı doktor
Canım benimde öyleydi yazmıştım zaten buraya hiç endişelenmeyin 2 hafta sonra mutlaka görürsünüz içiniz rahat olsunMerhaba bende az önce kontrole geldim fakat yine bebek görülmedi yeni oluşuyor dedi. Geç döllenmeden kaynaklı olabilirmiş. 2 hafta daha bekliyecem stresli geçecek
İnşlhUltrasonla karından bakıldı. Kaç mm olduğunu söylemedi. Doktorum yoktu asistanı baktı. İnsallah beklentimizin sonu mutluluğa dönüşür.
İnsallah ya teşekkür ederim inanıyorum olacak inşallahCanım benimde öyleydi yazmıştım zaten buraya hiç endişelenmeyin 2 hafta sonra mutlaka görürsünüz içiniz rahat olsun
Hiç stres yapmayın 7. Haftaya kadar yolk sac bile yoktu 7. Haftada gittim geç olmuş ama yetişmiş bile dedi doktor maşallah. Vajinal falan da baktırmayın azcık sabredin rabbim güzel haberleri nasib edecektirBenim de 6 gün kaldi. Gercekten stresli günler. Allah yardımcımız olsun. Sonrasında gülümseyerek hatırlayalım insallah bu telaşlarımızıKeseniz kac mm ölçüldü bugun? Vajinal mi baktı doktor
Yaa cok teşekkür ederim. Su an tam yine aklima geldi bir delirmelere girmistimHiç stres yapmayın 7. Haftaya kadar yolk sac bile yoktu 7. Haftada gittim geç olmuş ama yetişmiş bile dedi doktor maşallah. Vajinal falan da baktırmayın azcık sabredin rabbim güzel haberleri nasib edecektir
Amin cnm ama endişe yapma inşlh seninde görünürYaa cok teşekkür ederim. Su an tam yine aklima geldi bir delirmelere girmistiminsallah sağlıkla ilerlesin herkesin süreci
Cok şükür simdi hem bebegi gördük hem de kalp atışını duydukAmin cnm ama endişe yapma inşlh seninde görünür
Demiştim size hayırlı olsunCok şükür simdi hem bebegi gördük hem de kalp atışını duydukAllahim isteyen herkese bu guzel duygulari nasip etsin. Vallahi rahatladim
Cok cok teşekkür ederimD
Demiştim size hayırlı olsun
Keseniz veya yengenizin kesesi küçülmüş müydü acaba o süreçteboşuna endişe ediyor olabilirsiniz. tabii net bir şey diyemem aksi de olabilir Allah korusun diliyorum öyle değildir ama kendimden örnek vereyim 7+4te kalp atışını duymasak benim de kesem hep boş gibiydi. aynı sizin gibi o güne kadar bebeği göremeyince her seferinde yüreğim ağzımda gittim. en son gittiğimde bile embriyoyu zor gördük kalp atışını duymasak hala içim rahat değildi. sizin de muhtemel öyledir erken henüz. görümcem 8. haftaya kadar bebeği görmemiş kalp atışını da duymamış boş gebelik demişler bekledi de bebek sonradan kendini gösterdi. yani henüz erken bir şey demek için de , korkmak için de .
hayır küçülmediKeseniz veya yengenizin kesesi küçülmüş müydü acaba o süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?