arkadaslar lutfen yardim edin ben mi cok büyütüyorum sorunlari :((

Bence sen biraz büyü ve evli bir kadın olduğunu idrak et.Ne o çocuk gibi silah olarak gözyaşını kullanmak.Nedir bu ağlamak.Yapabileceğin tek şey bu mu.Sorun çözmke yerine sürekli ağlayan biri bir erkeğin sinirini oynatır.Bir süre sonra ağlaman önemini kaybeder.Eşin ne kadar önemsiyor seni,ne kadar değer veriyor bunları göremiyor musun veya ne çabuk unutuyorsun.Tek sorun annesinin kalmasını mı istemesi.Şunu unutma bu hayatta tek senin isteklerinin önemi olmaz.Topla kendini,bu evlilik böyle gitmez.Kendi değerini kendin düşürüyorsun.

bazı erkekler ağlayan kadın istemez etrafında eşiniz de öyle karaktere sahip demek ki. tamam ağlanır ama her şeye de ağlanmaz arkadaşım biraz kendini tutmaya çalış adam sıkılmış ağlamalarından bence inş. aranız düzelir

Bir sorun olduğunda odanıza çekilip ağlamak yerine
eşinizle konuşmayı deneseniz..
Sanırım biraz fazla duygusalsınız.
Keşke sorunlarımız ağladığımız zaman bitse ama malesef
ağlayarak hiç birşeyi çözemezsiniz.

Bence Eşiniz hakli..

Sizin kendinizi toparlamaniz lazim cok acil..

Sürekli agladiginiz bir evlilikte esinizin sevgi yumagi olmasini beklemeniz doğru değil..

Bence erkekler sürekli aglayan kadinlardan uzaklasiyar.. Canim aglamadan iletisim kurmaya calis bence. Nazicane fikrim

Kusura bakma ama , okurken benim bile icim SIKILDI ..

Sorunlari konusarak anlata bilsen , belkide hic sorun cikmayacakti .. Dusunsene biri her saniye bir kosede agliyor ..
ayrica hic bir erkek gelemez bu duruma ..
Esinden once , kendini bir sorgula bence ben esinde bir suc goremedim ...
Sorun sende ... daha telefon konusmasini duyar duymaz sormadan etmede n . Aglamaya baslamissin.
Esin hakli .. sorunlarini aglamayla cozemezsin.

Problemleri aglayarak cozmeye calismani geciyorum cunku sen de dahil bu konuda ne kadar hatali oldugun konusunda hemfikiriz. Ama yaptigin sey cok cocukca. Kayinvaliden geliyor istanbula dugune ve kadin kalamiyacak mi ya bir kac gun evinizde. Ne dicekti ki esin anne bizim yildonumumuz var erken gidin mi ? Bir hafta sonra kutlayiverin nolucak, hayatiniz mi altust olucak ?.
Ayrica mesele yildonumunu kutlamak dogumgunu kutlamak deyil. Boyle sacma sapan bir iliskin varsa o gunleri hayallerindeki gibi gecirmissin ne fayda. Noluyor yani kutluyorsun da basin goge mi eriyo ?
Cocuklugu birak bence sana abla tavsiyesi, esin seni kacip giderse hic suclayamam.

siz ağlayarak eşinizin size acımasını merhamet göstermesini istiyorsunuz sanırım
nasıl bir ağlama şeklidir öyle sizin ağlama sesinizi duyup öteki odadan gelmiş..
ben ağlarken şunu bile demedi gitti ben ağlarken sustu baktı vs demeniz ağlarsam şöyle iyi davranır böyle dediğimi yaptırırım gibi düşüncelerle hareket ettiğinizi gösterir

değil eşiniz hiç kimse sürekli aglayan bir insana tahammül edemez
o yüzden evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız evli bir hanım gibi davranın lütfen
şımarık bir çocuk gibi değil
belki biraz sert konuştum ama bakın okurken ben bile tahammül edemeyip böyle yazdıysam eşiniz nasıl tahammül etsin

daha yeni evli olduğunuz için bu gibi olaylar normal. bundan sonra sende alışacaksın ve nişanlılıktaki sevgililikteki nazlanmayı bırakacaksın çünkü sökmüyor onlara ve gerçekten kendini üzmekten başka birşeye yaramıyor. tartışmaktan kavga etmekten korkma bundaki süreci kavga ederek geçir mümkünse ağlama yada ağlıcağın zaman kitle kapını başka bi odada ağla. ben bu saydıklarımı bizzat yaşadım ve 4.5 yıllık evliliğimin ilk iki yılı baya sorunlu geçmesine rağmen 2.5 yıldır hemen hemen kavga bile etmioruz. çünkü arık tanıdık birbirimizi. sizde kendinize bu zamanı verin. tartışmak ve sonrasında barışmak daha güzel

konu sahibi bizim yüzümüzden ağlamaktan yazamıyor galiba

Ama kavga edecegi konunun ipe sapa gelir yani olmasi lazim. Yoksa kaybedersin esini benden soylemesi.
Mesela bu agladigin mesele gercektenden anlamsiz ve kavgalarini gerekli seylere saklamalisin. Simdi krediyi tuketirsen, ilerde onemli birsey icin bile tartissan hic bir yol alamazsin.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.maalesef cok ağliyorum evet. Bu konudaki hatamin farkindayim Ama yinede beni kolumdan tutup götürmek istemesini anlayamıyorum

Ay ayni ben asiri aglarim herseye.. Oda nefret eder aglama nefret ediyorum bu huyundan der ama ben aglayinca rahatliyorum kendimi oyle rahatlatiyorum.
konuya gelince uzak yerden geliyolarsa esin tabiki kalin diyecek o kadar yol cekecekler sonucta.
Sende kalirlarsa sende onlar gidince konus mesel. bir hafta sonra gideceklerse canim o zaman kutlayalim de.

aglamayin kizlar ya oyle ota cope. Benim kizim 2,5 yasinda oda oyle guya uuuuhhh diyerek ufacik bir seyde bana naz yapiyor, akli sira beni kullanicak sipa, ona bile fitil oluyorum bazen ki canimdir o benim. Elin adami ne kadar esin olursa olsun ne kadar dayanabilir ki boyle naza niyaza.

Bende karşımda sürekli her şeye ağlayan birini görsem sinirlerim bozulur ..benim 2 yaşındaki kızım sizin yaptığınızı yapıyor istediği birşey olmayınca ağlamaya başlıyor..
Yetişkin bir kadına hiç yakışmıyor bence bu tavır, çok sinir bozucu , istediğiniz birşeyi yada sizi kıran sinirinizi bozan birşeyi konuşarak tartışarak dile getirin böyle güçsüz ezik büzük göstermeyin kendinizi belki her tartışmadan sonra adam bunalmış sizi teselli edip susturmaya çalışmaktan evet eşinizin yaptığı doğru değil ama sizde bunu huy edinmişsiniz sanki

birde nasil belli dimi sipalarin yapmacik agladigi :)

Esinizin hata yaptigini düsünmüyorum.Ailesiyle telefonda konusurken kalin gelmisken bikac gün burda demesi cok normal.Ben olsam bende derdim.Insan annesini babasini özleyebilir veya evinde bikac gün agirlamak isteyebilir, en dogal hakki.Yildönümünüzüde baska birgün kutlarsiniz Bu kadar büyütecek sabahlara kadar aglayacak ne var anlamadim eminim esinizde anlam veremiyordur.Esinizle böyle kücücük olaylar icin tartisip bide üstüne sabaha kadar cocuklar gibi aglayarak kendinizden sogutuyorsunuz.Bir an önce silkinip bu halinizden kurtulun.Allah esinizin ve sizin yardimcisi olsun.

ne kadar çok ağlıyorsunuz siz?

ilk önce ağlamayın.hiç bir erkek sürekli ağlayan kadın görmek istemez yanında.bunalırlar.
belki eşinizin size bir sürprizi vardır olamaz mı? eşinizin babası size geliyorsa gelsin.sizde birkaç saatliğine dışarı çıkarsınız.güzel mekanlara gidersiniz.evliliğinizin ilk yılını kutlarsınız ve eve dönersiniz.

Sorun burda gelmeleri de degil ki daha yeni 3 hafta önce gönderdik üstelik 2 ay kaldılar agzimi acipta bişey söylemedim gelsin kalsinlar tabi ama esim madem dugun icin geldiklerinde 2 hafta dahs kalin diyor bunu benimde bilmem gerekmez mi niye telde öğreniyorum. Ailesi konu olunca hep bi kenara itiliyor hissi veriyor bana. Öyle degil desede söz degil eylem daha etkili oluyor bu durumlarda (

Kusura bakmayin, hemen aglayivermenizden esiniz bunalmis...
Bu kolunuzdan tutup kalk, goturucem seni demesini hicbir sekilde hakli cikarmaz o ayri...
Kabaligin daniskasi...
Burayi fiseklememek adina es gecersem, bundan sonra kendinizi biraz daha yetiskin gibi hemen ceneniz titremeden anlativerin...
Problemleri konusun, kizdiginiz noktalari soyleyin, alindiginiz, darildiginiz, onu da dinleyin...
Eger hala kabaligi ayni sekilde ise geregini dusunursunuz...
Bu arada ilk yiliniz, en ufak bir sey alev topuna doner, kavganin ortasinda dursan sebebi hatirlamazsin o kadar uzar gider...
Zamanla daha oturur, merak etmeyin...
Bu arada bosanma konusunu da bu kadar lacka hale getirmesin soyleyiverin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…