arkadaslar lutfen yardim edin cildirmak uzereyim!!

cgrcgr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
99
1
28
Merhaba arkadaslar
uzun suredir bakmiyordum siteye fikir de alamiyordum kararsiz kaldigim konularda.artik cildirdigim noktaya geldim.hamileyim,esim dans kursuna yazilmis.bununla birlikte dans kursunda %90kiz , erkek cok az var.surekli partner degistiriyorlar.isleri de birakti firsat buldukca istedigi saatte gidiyor kursa.ozellikle aksamlari birden cikip gidiyor bugun gecemiz var diye.allah askina kizlar basiniza geldigini dusunsenize.dans ettikleri ortamida gordum bir barda oluyor bu geceler.evlilerin gittigi bir ortama uygun degil hele ki tek basina gidiyorsa hic uygun degil.bu dans sevdasi nerden cikti anlamadim kendi dugunumuzde oynamadi adam tutturmus salsa yapiyorum yapicam diyor.artik suphelenmeye basliyorum 1 haftadir aramiz kotu lutfen yardim edin ne yapmaliyim ????

aynı kursa sızde yazılın yada sızde erkklerın cocgnlukta oldgu baska bı dans kursuna yazılın bakalım tepkısı ne olacak bn olsam ınada bındırır ve onu o kurstan attrmak veya kndsnn ıstyerek ayrılması ıcın hersyı yprdım bnım gbı kısknc herks bunu yapar emınım .

canim hamileyim istesemde yapamam yaptirmaz zaten hamilesin der hamile olmasam bilirdim ne yapacagimi ama yok iste

canim hamileyim istesemde yapamam yaptirmaz zaten hamilesin der hamile olmasam bilirdim ne yapacagimi ama yok iste

kac aylık hamılesınız ? hamıllelerde spor yapıyor dans edeblır dıe dusunuyorum . yada onunla gıdın szde ama kıskndgnzı veya suphelendıgınızı hıssetrerek deıl yoksa gtrmez zten ama mesela nasıl dans edıyrsn bakalım dıyrek sakayla fln szıde gtrmesnı ıstyblrsnz bı ortamı grun bakalım.

-Eşin senin rızan-onayın olmadan dans kursuna yazılıyor.
-İşini bıraktı.
-Bu dans olayı özellikle akşamları ve barlarda oluyor.

Aklıma hiç olumlu düşünceler gelmedi malesef.
Var bu işte bir iş...

Kesinlikle bir psilik var.

Dediginiz gibi, dans kurslarinda genellikle kadinlar cogunlukta olur. Bara dans icin gidince, kafalar da biraz guzel olunca sizin kocanin eli ayagi oynamaya baslar bence Dans ayagina kadin tavlamaya giden bekar erkek cok, dans edicem diye sarilip aklina turlu turlu seyler getiren evli erkeklerden de bolca olmasa da var

Hayir zaten ortam karanlik, ickiden kafa guzelken bir kadina birine cinsellik bazinda yakinlik duymak erkekler icin kolay, gercekten cok kolay..belki gidip orda fingirdemeyi seviyordur.

1. Dansa gittigine emin misiniz?
2. Dans kursundan birine takilmadigina emin olun, belki onu gormek icin gidiyordur.

Her durumda gozunu 4 ac sekerim, bence simdiden bu isin aslini astarini ogren ve onunu al yoksa basin agriyabilir diye dusunuyorum. Kuruntu yapmiyorumdur umarim, sadece durum tehlikeli, tedbirli olmanda fayda var diyorum

Son düzenleme:

Birkaç arkadaşım var dans kursuna gidiyorlar, bazı akşamlar da dans geceleri düzenleniyor barda, bu gecelerde genelde sevgili yapmaya calısıyorlar, hic masum değil yani. Bir de bu dans cok erotik cok samimi, eşinin ağzını burnunu kırmak sart :)

Sekerim bence de doktora danis ve sen de bu kursa bir yazil bakalim Sonucta halter degil bu dans, agir bir aktivite degil, gitmenin sakincali olacagini sanmiyorum.

Ya da kursa yazilmadan da bu bara bir goz atabilirsin.
Dans gecesinin oldugu bari ogren, cik git bir yokla ya da, beyefendi hazretleri ne halt ediyor..gidecegini haber vermeden tabi

Son düzenleme:
Eşiniz sağlam kıvırıyor ama size.
Hiçte masum olduğunu iddia etmesin.
Asla gözyummayın bu duruma.
Dans kursları genelde insanların sosyalleşmek, bekarların çevre yapmak için gittikleri bir faaliyete dönüştü bizde.
Dans arkadaşları biliyor mu acaba hamile bir eşinin olduğunu.
Hiç sanmam.
Dikkatli olun derim.

Son düzenleme:
Bir insan hamile eşi evde onu beklerken dans kursuna mı gidermiş. Baba olacak adam sizinle vakit geçirir sizi düşünür. Belli ki eşiniz başka heyecan arayışında. Kadınlar erkektir bir heyecandır yaşadı uslanır diye düşünüp bunu sineye çekiyorlar hep. Bu o kadar basit bir mesele değil. Şu eşinin yaptığı hareketi sen yap bak bakalım ne oluyor. Karnındaki bebeğe dahi acımaz öldürür seni. Bu kadar ezdirmeyin kendinizi. Al karşına konuş. İzin verme. İstediğin iki hayattan birini seç de. Eğer orayı seçerse zaten senin yapacağın bir şey yok o adamdan boşanman daha iyi. Hiç olmadı gideceksen ben de seninle geleceğim de. Dans etmeyeni içeri almayacaklar mı oturur dans edenleri izlersin. Seni götürmezse de zaten nedeni çok açık.

Esinin tanimadigi bir arkadasini gözlemci olarak gönder o bara. Sen gidersen tedbirini alir. Sen yokken ne yaptigini ögrenmis olursun.

yarin 4.ayimiz bitiyor,canim yapabilecegim haraketler degil surekli donuyolar yatiyolar kalkiiyolar cok hizli aharaket ediyolar zıplıyolar falan ama en fazla 1 hafta dayananbilirim sonra caresine bakarim ben artik allah kerim

yarin 4.ayimiz bitiyor,canim yapabilecegim haraketler degil surekli donuyolar yatiyolar kalkiiyolar cok hizli aharaket ediyolar zıplıyolar falan ama en fazla 1 hafta dayananbilirim sonra caresine bakarim ben artik allah kerim

eşinize hıc onunla dns kurusuna gıtmek ıstedgınızı soyledınızmı ve nasıl bır tepkı verdı ?

ben de istiyorum gitmek de
dans edemesen de patlasan da otur orada

bebek doğunca beraber gidelim, hem ben de formuma kavuşurum de

niyeti hiç masum gelmedi bana
salsaymış

guvendigim bir ortam olsa bisey demiycem ama gordum kizlarida hepsini hic boyle tekin tip degiller.ben soruncada kiziyor erkek erkege salsa mi yapalim diye ben zaten ne desem suc,insalllahhhhhhhhhhh birakir

ben de istiyorum gitmek de
dans edemesen de patlasan da otur orada

bebek doğunca beraber gidelim, hem ben de formuma kavuşurum de

niyeti hiç masum gelmedi bana
salsaymış

ortamin resmini atayim size https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/22304_379489488803430_1148658138_n.jpg su mavi gomlekli olan arada kaliyor , ben aptalim face e girip bakamiyorum etiketlemisler bide acik acik gozume girsin diye.baktikca bunlaara hic pas vermiyorum zaten

ya sen ne zaman veriyosun ki
bi iş olmadan durdursana
olduktan sonra ne işe yaraycak öğrenmen

fotograf linkini attim bir yorumda bakabilirsin ortama. canim napayim gideyim mi susturuyo beni bi sekilde hakli duruma cikiyo ona hayret ediyorum biraz daha bekelyip sonuc alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…