Merhaba arkadaslar
uzun suredir bakmiyordum siteye fikir de alamiyordum kararsiz kaldigim konularda.artik cildirdigim noktaya geldim.hamileyim,esim dans kursuna yazilmis.bununla birlikte dans kursunda %90kiz , erkek cok az var.surekli partner degistiriyorlar.isleri de birakti firsat buldukca istedigi saatte gidiyor kursa.ozellikle aksamlari birden cikip gidiyor bugun gecemiz var diye.allah askina kizlar basiniza geldigini dusunsenize.dans ettikleri ortamida gordum bir barda oluyor bu geceler.evlilerin gittigi bir ortama uygun degil hele ki tek basina gidiyorsa hic uygun degil.bu dans sevdasi nerden cikti anlamadim kendi dugunumuzde oynamadi adam tutturmus salsa yapiyorum yapicam diyor.artik suphelenmeye basliyorum 1 haftadir aramiz kotu lutfen yardim edin ne yapmaliyim ????
canim hamileyim istesemde yapamam yaptirmaz zaten hamilesin der hamile olmasam bilirdim ne yapacagimi ama yok iste
Merhaba arkadaslar
uzun suredir bakmiyordum siteye fikir de alamiyordum kararsiz kaldigim konularda.artik cildirdigim noktaya geldim.hamileyim,esim dans kursuna yazilmis.bununla birlikte dans kursunda %90kiz , erkek cok az var.surekli partner degistiriyorlar.isleri de birakti firsat buldukca istedigi saatte gidiyor kursa.ozellikle aksamlari birden cikip gidiyor bugun gecemiz var diye.allah askina kizlar basiniza geldigini dusunsenize.dans ettikleri ortamida gordum bir barda oluyor bu geceler.evlilerin gittigi bir ortama uygun degil hele ki tek basina gidiyorsa hic uygun degil.bu dans sevdasi nerden cikti anlamadim kendi dugunumuzde oynamadi adam tutturmus salsa yapiyorum yapicam diyor.artik suphelenmeye basliyorum 1 haftadir aramiz kotu lutfen yardim edin ne yapmaliyim ????
canim hamileyim istesemde yapamam yaptirmaz zaten hamilesin der hamile olmasam bilirdim ne yapacagimi ama yok iste
kac aylık hamılesınız ? hamıllelerde spor yapıyor dans edeblır dıe dusunuyorum . yada onunla gıdın szde ama kıskndgnzı veya suphelendıgınızı hıssetrerek deıl yoksa gtrmez zten ama mesela nasıl dans edıyrsn bakalım dıyrek sakayla fln szıde gtrmesnı ıstyblrsnz bı ortamı grun bakalım.
yarin 4.ayimiz bitiyor,canim yapabilecegim haraketler degil surekli donuyolar yatiyolar kalkiiyolar cok hizli aharaket ediyolar zıplıyolar falan ama en fazla 1 hafta dayananbilirim sonra caresine bakarim ben artik allah kerim
Sekerim bence de doktora danis ve sen de bu kursa bir yazil bakalimSonucta halter degil bu dans, agir bir aktivite degil, gitmenin sakincali olacagini sanmiyorum.
Ya da kursa yazilmadan da bu bara bir goz atabilirsin.
Dans gecesinin oldugu bari ogren, cik git bir yokla ya da, beyefendi hazretleri ne halt ediyor..gidecegini haber vermeden tabi
Esinin tanimadigi bir arkadasini gözlemci olarak gönder o bara. Sen gidersen tedbirini alir. Sen yokken ne yaptigini ögrenmis olursun.
eşinize hıc onunla dns kurusuna gıtmek ıstedgınızı soyledınızmı ve nasıl bır tepkı verdı ?
ya sen ne zaman veriyosun kisimdi sabrediyorum beni bunu yapmama zorlamaaz umarim
ben de istiyorum gitmek de
dans edemesen de patlasan da otur orada
bebek doğunca beraber gidelim, hem ben de formuma kavuşurum de
niyeti hiç masum gelmedi bana
salsaymış
ya sen ne zaman veriyosun ki
bi iş olmadan durdursana
olduktan sonra ne işe yaraycak öğrenmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?