arkadaslar lutfen yardim edin cildirmak uzereyim!!

bayan zaten hamile eşi zaten ayrı bişe...resmen yangına körükle gidiyoruz:) boşwer canım kafanı bunlarla yorma çocuğunu düşün üzme kendini elbet bi gün düzelir...

Bir iş var bu durumda. Bence de masum değil. Normal olsa tamam ama; hamileyken olunca insan düşünüyor başka şeyler ne yalan söyleyeyim. Ben karşı değilimdir bu tarz şeylere fakat, kafası esip gitmesi, barda olması bana ilginç geldi.

Son düzenleme:
Canim ne tepki versin hamilesin yorulursun bişey olur sıkılırsın başın döner bıdı bıdı bıdı

doktorumla konustum banada spor yapmayı onerdı gunduz cıkamıyorum dısrı en azından senınle gelıyım hıc olmazsa bı kenarda otururm de ? kabul etmedımı aksamları bırı evı ozelden arıyor sureklı sesımı dınlıyor de korkuyorum gtme flan de yanımda kal de (komık geleblr ama ornek ıste )bı seklde ya sende gıt yada gnderme bnce.

bayan zaten hamile eşi zaten ayrı bişe...resmen yangına körükle gidiyoruz:) boşwer canım kafanı bunlarla yorma çocuğunu düşün üzme kendini elbet bi gün düzelir...

insallah duzelir yoksa ben tirlaticam cocuga birsey olucak

Kesinlikle art niyet var
Sen hamilesin hormonlar esinde tavan yapmis
Bu nasil bir dusuncesizlik nasil bir bencillik nasil bir aile babasi pes !

kurs barda yapiliyor zaten arka taraf dans edilyor sonra oturuyolar sohbet muhabbet vsvsvs,ya bekarken gidiceksin yada esinle bunun cozum yolu baska birsey degil

insallah duzelir yoksa ben tirlaticam cocuga birsey olucak

allah korusun öyle düşünme iyi düşün iyi olsun...ALLAH SENİDE BEBEĞİNİDE KORUSUN UZUN UPUZUUUUUN ÖMÜRLER VERSİN..umarım kocanıda allah ıslah eder gözünde salsayı kara yılan eder :):):):):):):)):):):

ya canim isi o bulur hemen kim aradigini bakar anlar bir sure sonra.yarin denicem ama gitmeyi

Kesinlikle art niyet var
Sen hamilesin hormonlar esinde tavan yapmis
Bu nasil bir dusuncesizlik nasil bir bencillik nasil bir aile babasi pes !

oldugunu biliyorum ama kendimi sıkmamaya calişiyorum.yoksa evli bi adamin ustelik hamile bir karisi varken dans kursu ustelik barda bunlari biliyorum zaten yapacakbisey yok

:) sagol canim amin insaallah

ya canim isi o bulur hemen kim aradigini bakar anlar bir sure sonra.yarin denicem ama gitmeyi

kesınlıkle gıt ve ortamı gor o senı gtrmuyrsada yakın bı arkdsın varsa onu da al (tek gtme) gzlı gzlı gt ızle onu bakalım durum ne hemen yangna korukle gtmeyelım sende hamılsın canını sıkma bakalım belkıde salasya gdyrm dıe bska byre gdıyrdur arkdslryla brbrdır yda ne blyım ıste halı saha mcına gdyrdur ılla bska bı kdn olck dıe bsey yok ıyı ddusn sn senın stresn bebegnde etkıler.

canim resimattim gormedin mi bak. biliyorum ortami baska yerede gitmiyodur arkadaslari da evli cogu zaten

bak su gomlekli mavili olan arada kaliyor tam gor ortami

Hep hevesi var mıydı canım salsaya? Bebek olunca beraber gidelim şimdi gitme rahatsız oluyorum o ortama tek başına girmene sadece kendini benim yerime koy de.

bak su gomlekli mavili olan arada kaliyor tam gor ortami

canım bu ftgrfıda lınkıde sıl bnce oraya uye olan kızlrdan bırı bryda uyedır blkı gorur fln gder bu knusmalrı esıne anltr aranız bzlur Allah korusun bırsey yoksada ortada kotu olursunz nolur nolmaz.

oldugunu biliyorum ama kendimi sıkmamaya calişiyorum.yoksa evli bi adamin ustelik hamile bir karisi varken dans kursu ustelik barda bunlari biliyorum zaten yapacakbisey yok

Hamile hamile hiç ugrasma bence
Annenler yakinsa evde yalniz kalamiyorum annemlerde kalicam de
Git annenler biraz evde yalniz kalinca dusunur belki ya da anlar yalnizligi
Sen onun pesine dusme yani o dussun senin pesine
Bu halinle bide çocuksu davranislariyla mi ugrasacaksin

kusura bakma canım gormedım walla. hmm.gerıye tek care kaldı ya gondermıyceksın yada snde gıdıceksın. evde yanlız kalamadgnı falan solesen ıkna etmye clıs bakalım yarın ıcın.

artik yarin soylemeye calisicam giderse

Hep hevesi var mıydı canım salsaya? Bebek olunca beraber gidelim şimdi gitme rahatsız oluyorum o ortama tek başına girmene sadece kendini benim yerime koy de.

yoktu canim salsadan baska danslarda var ama kizlarla en cok yaptigi dans salsa.işte sorunca erkek erkege mi yapalimdiyor hakli cikiyor.esimi universiteden beri tanimiyorum cok saf iyi kapliyDİ.noldu buyumu yaptilar naptilar gozu dondu bişey oldu , bilmiyorum vallaha ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…