Canim ne tepki versin hamilesin yorulursun bişey olur sıkılırsın başın döner bıdı bıdı bıdı
bayan zaten hamile eşi zaten ayrı bişe...resmen yangına körükle gidiyoruz:) boşwer canım kafanı bunlarla yorma çocuğunu düşün üzme kendini elbet bi gün düzelir...
Bir iş var bu durumda. Bence de masum değil. Normal olsa tamam ama; hamileyken olunca insan düşünüyor başka şeyler ne yalan söyleyeyim. Ben karşı değilimdir bu tarz şeylere fakat, kafası esip gitmesi, barda olması bana ilginç geldi.
insallah duzelir yoksa ben tirlaticam cocuga birsey olucak
doktorumla konustum banada spor yapmayı onerdı gunduz cıkamıyorum dısrı en azından senınle gelıyım hıc olmazsa bı kenarda otururm de ? kabul etmedımı aksamları bırı evı ozelden arıyor sureklı sesımı dınlıyor de korkuyorum gtme flan de yanımda kal de (komık geleblr ama ornek ıste)bı seklde ya sende gıt yada gnderme bnce.
Kesinlikle art niyet var
Sen hamilesin hormonlar esinde tavan yapmis
Bu nasil bir dusuncesizlik nasil bir bencillik nasil bir aile babasi pes !
allah korusun öyle düşünme iyi düşün iyi olsun...ALLAH SENİDE BEBEĞİNİDE KORUSUN UZUN UPUZUUUUUN ÖMÜRLER VERSİN..umarım kocanıda allah ıslah eder gözünde salsayı kara yılan eder :):):):):):):)):):):
ya canim isi o bulur hemen kim aradigini bakar anlar bir sure sonra.yarin denicem ama gitmeyi
kesınlıkle gıt ve ortamı gor o senı gtrmuyrsada yakın bı arkdsın varsa onu da al (tek gtme) gzlı gzlı gt ızle onu bakalım durum ne hemen yangna korukle gtmeyelım sende hamılsın canını sıkma bakalım belkıde salasya gdyrm dıe bska byre gdıyrdur arkdslryla brbrdır yda ne blyım ıste halı saha mcına gdyrdur ılla bska bı kdn olck dıe bsey yok ıyı ddusn sn senın stresn bebegnde etkıler.
kesınlıkle gıt ve ortamı gor o senı gtrmuyrsada yakın bı arkdsın varsa onu da al (tek gtme) gzlı gzlı gt ızle onu bakalım durum ne hemen yangna korukle gtmeyelım sende hamılsın canını sıkma bakalım belkıde salasya gdyrm dıe bska byre gdıyrdur arkdslryla brbrdır yda ne blyım ıste halı saha mcına gdyrdur ılla bska bı kdn olck dıe bsey yok ıyı ddusn sn senın stresn bebegnde etkıler.
Eki Görüntüle 682233
canim resimattim gormedin mi bak. biliyorum ortami baska yerede gitmiyodur arkadaslari da evli cogu zaten
bak su gomlekli mavili olan arada kaliyor tam gor ortami
oldugunu biliyorum ama kendimi sıkmamaya calişiyorum.yoksa evli bi adamin ustelik hamile bir karisi varken dans kursu ustelik barda bunlari biliyorum zaten yapacakbisey yok
oldugunu biliyorum ama kendimi sıkmamaya calişiyorum.yoksa evli bi adamin ustelik hamile bir karisi varken dans kursu ustelik barda bunlari biliyorum zaten yapacakbisey yok
kusura bakma canım gormedım walla. hmm.gerıye tek care kaldı ya gondermıyceksın yada snde gıdıceksın. evde yanlız kalamadgnı falan solesen ıkna etmye clıs bakalım yarın ıcın.
Hep hevesi var mıydı canım salsaya? Bebek olunca beraber gidelim şimdi gitme rahatsız oluyorum o ortama tek başına girmene sadece kendini benim yerime koy de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?