33-35 günde bir malesef.Kac gunde bir adet oluorsu n
Bugün de test yaptıysan bir daha foto atar mısın ? Eğer silindiyse bugünü de değerlendirmelisin bencebugünkü test en alttaki arkadaşlar. saat 11.00 da yaptım. ilişki yarın olsa geç kalmış olur muyuz? dün gece de oldu ilişki..
canım bugün de koyuydu ama düne göre hafif bi tık daha hafif. 12 yazan dünkü. 13 yazan bugünkü canım bugünü degerlendirdikBugün de test yaptıysan bir daha foto atar mısın ? Eğer silindiyse bugünü de değerlendirmelisin bence
Çok iyi yapmışsınız 2. Çizgi silinene kadar devam :)canım bugün de koyuydu ama düne göre hafif bi tık daha hafif. 12 yazan dünkü. 13 yazan bugünkü canım bugünü degerlendirdik
Bu arada canim nerdeyse lh değerim adetin 15. Ve 20. Günü de pozitif enerji yakın cikmisti ama ennnn koyu 22. Günü gece yaptığım testte gördüm. 23. Gün yani bugün de yine pozitif gibiydi.iki gündür mu yumurtluyorum ya da ne zaman yumurtladigim kafam karıştı ama ben adetin 15.gununden beri gün aşırı ilişkide bulundum herhalde tuttuysala tutmusturBugün de test yaptıysan bir daha foto atar mısın ? Eğer silindiyse bugünü de değerlendirmelisin bence
Hahaha inan eşim yoruldu artık aynı şekilde ben de yoruldum gün aşırı yaptık hep bir gün durunca bir gün yaptık:)) şimdi 2 gün ara versek olma mı ki zaten 3 gün yaşıyormuş sanırım spermlerÇok iyi yapmışsınız 2. Çizgi silinene kadar devam :)
Yaaa konuylaa alakali deil biliyormm canim ama yeni uye oldum buraya vee nere nasil yazacagimi bilemedimm benimde bi sikintim var yardimci olursanizz cok sevinirmm benim bu pazar gunu yumurtlama gunumdu ve ben esimle cumartesi pazara baglayan gecee beraber olduk ve sabak kalktimda bende kasik agrisi bel agrisi vardi wc gittimde bi baktim avucmn ici kadr olmasada kahverengi leke gelmisti pazar gnude adetmn biteli daha 10 gun olmustuo gun tek tuk 3.4 kere geldi leke azcik azcik pazar gecesi hast gittik herseyime baktilarr altdanda baktilar bise cikmadi gebelikte yoktu 0.82 di pazar ve pazartesi iki gn tek tuk minicik kahverengi leke geldi tabi ama kasiklarimn belim agrisida devam etti tabi ve halen devam edio yarin bi hafta olcka ve agir bise kaldirdimda olsun falan kasiklarm agrio ine batar gibi oluo arada birde sizce neden olablir agrim neden gecmio agir kaldirinca biraz fazla agrio neden sizceYaaa çok heycanli :) ALLAHİM İNSAALLAH bu ay yüzümüz güler:) çok sağol canım cevap verdiğin için:)
Hayır olmaz bugünler çok önemli biraz daha yorulacaksınız yapacak bir şey yokHahaha inan eşim yoruldu artık aynı şekilde ben de yoruldum gün aşırı yaptık hep bir gün durunca bir gün yaptık:)) şimdi 2 gün ara versek olma mı ki zaten 3 gün yaşıyormuş sanırım spermler
İki gün durup bir gün yapmak lazımmış ama biz genelde bir gün yaptık bir gün boş bıraktıkHayır olmaz bugünler çok önemli biraz daha yorulacaksınız yapacak bir şey yok
Allah Allah neden acaba ki ne kadarlık evlisin canim geçmiş olsn.doktorlarin da sebebini bulamaması çok ilgincYaaa konuylaa alakali deil biliyormm canim ama yeni uye oldum buraya vee nere nasil yazacagimi bilemedimm benimde bi sikintim var yardimci olursanizz cok sevinirmm benim bu pazar gunu yumurtlama gunumdu ve ben esimle cumartesi pazara baglayan gecee beraber olduk ve sabak kalktimda bende kasik agrisi bel agrisi vardi wc gittimde bi baktim avucmn ici kadr olmasada kahverengi leke gelmisti pazar gnude adetmn biteli daha 10 gun olmustuo gun tek tuk 3.4 kere geldi leke azcik azcik pazar gecesi hast gittik herseyime baktilarr altdanda baktilar bise cikmadi gebelikte yoktu 0.82 di pazar ve pazartesi iki gn tek tuk minicik kahverengi leke geldi tabi ama kasiklarimn belim agrisida devam etti tabi ve halen devam edio yarin bi hafta olcka ve agir bise kaldirdimda olsun falan kasiklarm agrio ine batar gibi oluo arada birde sizce neden olablir agrim neden gecmio agir kaldirinca biraz fazla agrio neden sizce
3 yil olcak evliligimnn bu ayy bende spral vardi cikarttm ben eger bu ayda adet olursam.suan adetme 8 gn var benim 5 ay olcak cikartali ve korunmuyoruzz bitane 2 yasinda cocugm varr gebemiyim die dusunmeye basladm artik kafam allak bullak olduAllah Allah neden acaba ki ne kadarlık evlisin canim geçmiş olsn.doktorlarin da sebebini bulamaması çok ilginc
İnan hiç bilemiyorum canim ya neyden kaynaklıdır3 yil olcak evliligimnn bu ayy bende spral vardi cikarttm ben eger bu ayda adet olursam.suan adetme 8 gn var benim 5 ay olcak cikartali ve korunmuyoruzz bitane 2 yasinda cocugm varr gebemiyim die dusunmeye basladm artik kafam allak bullak oldu
Canım 10 ve 11 de yumurtan catlamaya hazır hale gelmiş o günleri degerlendirmissindir umarım çift çizgiden sonra ikinci çizginin siliklesmeside yumurtanın çatlamış olması demek o gunude degerlendir derim riske atmaah arkadaşlar cidden stres yapmamak elde değilmiş. 5 ağustostan yani adetimin 15. gününden itibaren bugüne kadar (11 ağsutos) ovulasyon testi yaptım. bugün adetimin 21. günü. ve ben dünle bugün en koyu cizgileri yakaladım. ama bir türlü anlayamıyorum pozitif mi olmuş oluyor. resmi yüklesem de bu testlerden anlayan arkadaslarım ALLAH rızası için bana yardımcı olabilir mi?
Canım adetimin 22. Günü gece yaptığım ovulasyon testinde ikinci çizgi birinci cizgiden daha koyu bi şekilde tam net çıktı. Fotolarda belli olmuyor ama o gece pozitif yakaladım. Zaten akintim ve kasık ağrım da belirgindir suphelendim testi yaptım doğru çıktı. O gecenin sabahını değerlendirdik. Artık hayırlısı RABBİM den..Testler beklediği için doğru yorum yapmak zor ama daha pozitif olmamış gibi geldi bana.
Testleri yaptıktan 10 dakika maksimum 20 dakika kadar sonra fotoğraf çekerseniz daha doğru yorumlar yapılır.
Canım adetimin 22. Günü gece yaptığım ovulasyon testinde ikinci çizgi birinci cizgiden daha koyu bi şekilde tam net çıktı. Fotolarda belli olmuyor ama o gece pozitif yakaladım. Zaten akintim ve kasık ağrım da belirgindir suphelendim testi yaptım doğru çıktı. O gecenin sabahını değerlendirdik. Artık hayırlısı RABBİM den..
Canmm peki bişey soracağım en koyu çizgiyi gördüğümüz günü değerlendiremedik ama en koyu cizgiden bir gün öncesini ve en koyu cizgiden bir gün sonrasını değerlendirdik. Faydası olur dimi ya? Bugün de boş bırakmayı düşünüyoruz belki yarını da değerlendiririz. Sonuçta 48 saat yaşıyormuş spermler sanirimOyleyse tamamdir canim. Fotodaki testler beklemis test oldugu icin yorumlar yanlis olurdu.
Ikinci cizgi digerinden daha koyu cikarsa ertesi gun veya sonraki gun yumurta catlar. Koyu cizgiyi gordukten sonra 3 geceyi mutlaka degerlendirin. Insallah olmustur :)
C
Canmm peki bişey soracağım en koyu çizgiyi gördüğümüz günü değerlendiremedik ama en koyu cizgiden bir gün öncesini ve en koyu cizgiden bir gün sonrasını değerlendirdik. Faydası olur dimi ya? Bugün de boş bırakmayı düşünüyoruz belki yarını da değerlendiririz. Sonuçta 48 saat yaşıyormuş spermler sanirim
Valla canım benim işte ben adetimin 22. Günü gecesi koyu çizgiyi gördüm.ama o günü değerlendiremedik. 23.gun öğlen degerlendirdik bir de 21. gecesini değerlendirmistik. Bugün 24.gun boşluk bıraktık. Sence iyi yapmış miyiz.gun aşırı yaptık hepBir gun once ve sonrasini degerlendirdiyseniz sorun olmaz canim 3 gun yasiyor spermler diye biliyorum.
Ama dedigim gibi 2 koyu cizgiyi gorunce garantiye almak icin o gunu ve sonraki iki gunu degerlendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?