arkadaşlar lütfen yardımmm ovulasyon

Çok teşekkür ederim sağolun ☺

Kızlar ne diyorsunuz bu durumaa bu akşam değerlendireyimmi

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 46
  • image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 44
On ve 11. Gunu iyi degerlendireceksin cnmm cift cizgi ciktiginda yumurtan 36 saat icinde catlayacak demektir

yaşasın tamam görev anlaşıldı, peki bir sorum daha var umarım ayıp karşılanmaz arka arkaya iki defa denemek mantıklımı kalite düşer mi
Canım bence okadar gerek yok yani arka arkaya oldu mu kalite düşüyor. Hatta uzmanlar 48 saat boşalmamali erkek iyi olur diyor ama biz bir gün durunca bir gün yaptık. Arada bir gün boşluk bıraktık.umarim tutar:) işin kötüsü en koyuyu gece görmüştüm o gece değerlendiremedik ertesi gün öğlen gibi değerlendirdik. Bir de en koyu dan önceki günü değerlendirmistik. Sperm 3 gün yaşıyor avuntusunu yaşıyorum da :)

yaşasın tamam görev anlaşıldı, peki bir sorum daha var umarım ayıp karşılanmaz arka arkaya iki defa denemek mantıklımı kalite düşer mi
Bende ovilasyon ile hamile kaldim cok sukur 3 ay denedim ovilasyon testini 3. Ayda tuttu cift cizgiyi iki gun yakaladim cift cizgi yakaladigimiz o 2 gunu de degerlendirdik.2 gune bir iliski oneriyorlar genelde sperm kalitesi icin ama erkegin sperm durumina gore degisiyor o bence bi sikinti yoksa 2 gun ust uste olabilir .iliski sonrasi 1 saat yat uzan cnm ayaklarini 10 dk havada kalsin kalcanin altina yastik koy biraz saga don biraz sola bes on dk 1 saat sonra dusunu alabilirsin

Canım ya ben çok kafama taktım:) ben en koyu çıkan geceyi değerlendiremedim ama hemen sabahına degerlendirdim dediğin gibi de kalçanın altına yastık koydum hatta yarım saate yakın havada tuttum ayaklarımı havada, uzandım da.umarim tutar lütfen dua et

Arkadaşlar mrb ovulasyon testlerini sabah mı yapmamız gerekiyor yoksa akşam mı ?
Sabah 10 11 de çok iyi oluyor canim hiç bişey yemeden içmeden. İlk idrarın olursa daha iyi olur. Ovulasyon testi kağıdında öyle yaziyo.hormonlarin en iyi olduğu saatler sabah 10 11 sıraları imiş ben hep sabah 11 gibi yaptm

Bugün nasıl testin :)
Bugün silikleşti canim.en koyu 12 Ağustos gecesiydi. 13 Ağustos da pozitif ti ayni koyuluktaydi iki çizgi de .13 ünde yaptık çalışma. 14 Ağustos boş bıraktık. Bugün yine çalışma yapacağız. Faydası olur mu ki :)

Bugün nasıl testin :)
Bu arada canim normalde testi gece yapmam ama 12 Ağustos akşamı resmen anladım yumurtladigimi.islaklik akıntı vardı ve kasiklarim hafif ağrıliydi ben de bi test yapayım dedim ikinci çizgi oldukça koyu cikti.sansima o gece yapamadık ama ertesi sabah yaptık blmyorum artik

Her türlü yakaladım diyorsun hadi hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın :)

. Tşk ederim Can'ım peki marka farkı önemli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…