- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.524
- 798
Şey diyorlar hani hergün ilişki olirsa sperm kalitesi dusebiliyormus o yüzden gün aşırı ilişki öneriliyor lar. Zaten sperm 3-5gun yasayabiliyormus o yüzden diye düşündüm ama tabi RABBİM bilir.canim senin ilk çocuk mu olacak peki? Ya da öyle yaptığında gebelik oldu muBen gun asiri baslayip cift cizgiyi gorunce her gunu degerlendiriyorum 3 gun boyunca.
Bence iyi canim. Zaten koyu ciktigi gun yumurta catlamamistir ertesi gun catlamistir en erken.
Şey diyorlar hani hergün ilişki olirsa sperm kalitesi dusebiliyormus o yüzden gün aşırı ilişki öneriliyor lar. Zaten sperm 3-5gun yasayabiliyormus o yüzden diye düşündüm ama tabi RABBİM bilir.canim senin ilk çocuk mu olacak peki? Ya da öyle yaptığında gebelik oldu mu
Haklisin canım peki bu ay kaçıncı denemen? Biz daha o testleri filan yaptırmadık bu ay daha 2. Denememiz olcak.bi en az 6 ay deneyelim olmazsa gidelim diyoruz ama.insaALLAH ALLAHİM gönlümüze göre verir3 guncuk ust uste iliskiyle kalite dusmez canim. Sperm testinde esimin degerleri cok iyi cikti.
Ben henuz hamile degilim yani bellindegil daha. Adete 3 gun var. Takvimi belki tutar diye totem olsun diye ekledim. Umarim tutar.
Haklis
Haklisin canım peki bu ay kaçıncı denemen? Biz daha o testleri filan yaptırmadık bu ay daha 2. Denememiz olcak.bi en az 6 ay deneyelim olmazsa gidelim diyoruz ama.insaALLAH ALLAHİM gönlümüze göre verir
Hahahahhaha:))) ay ayni sorun bizde de war. Olcak olursa her turlu olur ya cok da kasmasak ii olur benceHahaha inan eşim yoruldu artık aynı şekilde ben de yoruldum gün aşırı yaptık hep bir gün durunca bir gün yaptık:)) şimdi 2 gün ara versek olma mı ki zaten 3 gün yaşıyormuş sanırım spermler
Ay ben çok kasıyorum aslında çok stres yapmamak lazım ama elde değilHahahahhaha:))) ay ayni sorun bizde de war. Olcak olursa her turlu olur ya cok da kasmasak ii olur bence
AAALLAH canim RABBİM kucağımızi doldursun aminInsallah gerek kalmaz canim.
Bizim 4. ayimiz. Aslinda martta basladik ama haziran ve temmuzda denemedik.
I
AAALLAH canim RABBİM kucağımızi doldursun amin
Kızlar ben bu şeyden hiç bişey anlamıyorum. Biri anlatabilir mi acaba. Cidden merak ediyorum ☺
Daha erken ama yumurtlaman yaklaşmış demek bu test daha negatif yani pozitif olması için ikinci çizginin birinci kadar koyu olması grrekiyorKızlar bende dün ilk defa yaptım bu testi ama eşim yoktu umarın kaçırmamışımdır fırsatı bugünde yapmadın daha testi kaçmamıştır dimi
ayy gerçekmi çok sevindim kaçmadığna, hiç anlamıyorum bu test olaylarından ben anlaşılan bi dolu bi boş değerlendirmem lazım bugünleri , teşekkürler canımDaha erken ama yumurtlaman yaklaşmış demek bu test daha negatif yani pozitif olması için ikinci çizginin birinci kadar koyu olması grrekiyor
Rica ederim canım daha 10. Gün çizgi gittikçe koyulaşacak sen testleri her gün yapmaya devam et yanyana koyup buraya at ben yada bilen birileri yardımcı olur :)ayy gerçekmi çok sevindim kaçmadığna, hiç anlamıyorum bu test olaylarından ben anlaşılan bi dolu bi boş değerlendirmem lazım bugünleri , teşekkürler canım
saol canım bu bile çok heyecanlı bi süreç umarım hepimiz hamiş kalabilirizRica ederim canım daha 10. Gün çizgi gittikçe koyulaşacak sen testleri her gün yapmaya devam et yanyana koyup buraya at ben yada bilen birileri yardımcı olur :)
Bu sey dediginiz ovulasyon testiyse foto atmaniz lazim.
Yok yok.Ovulasyon testi dediğiniz nedir. Yani hamile değilsiniz ama pozitif çıkıyor. Normal gebelik testi değil mi bu
Ovülasyon testinde her zaman çift çizgi çıkar.
Önemli olan iki çizginin eşit koyulukta çıkmasıdır.
Ve hamileliği değil yumurtlamayı gösterir.
Anladım. Yani gebelik testi değil öyle mi. Eczanede satılıyordur sanırım. Fiyat olarak nedir bilginiz var mı acaba. Birde hergün mü yapılması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?