Cift cizgiden sonra ki 36 saat icin de yumurtluyorsun zaten cnmm dualarim senile insallah hamis kalirsin:)Canım ya ben çok kafama taktım:) ben en koyu çıkan geceyi değerlendiremedim ama hemen sabahına degerlendirdim dediğin gibi de kalçanın altına yastık koydum hatta yarım saate yakın havada tuttum ayaklarımı havada, uzandım da.umarim tutar lütfen dua et
Oy canım ya çok teşekkür ederimmmm senin de hep gönlünce olsunCift cizgiden sonra ki 36 saat icin de yumurtluyorsun zaten cnmm dualarim senile insallah hamis kalirsin:)
Canım ben laboquick marka kullandım memnunum yani çoğu kişiden de bu markanın iyi olduğunu ve sonuç verdiğini duydum. Tşk ederim Can'ım peki marka farkı önemli mi
canım dediklerini harfiyen uyguladım, bugünde yapıcam inşallah, bende umarım senin gibi ami,le kalabilirimBende ovilasyon ile hamile kaldim cok sukur 3 ay denedim ovilasyon testini 3. Ayda tuttu cift cizgiyi iki gun yakaladim cift cizgi yakaladigimiz o 2 gunu de degerlendirdik.2 gune bir iliski oneriyorlar genelde sperm kalitesi icin ama erkegin sperm durumina gore degisiyor o bence bi sikinti yoksa 2 gun ust uste olabilir .iliski sonrasi 1 saat yat uzan cnm ayaklarini 10 dk havada kalsin kalcanin altina yastik koy biraz saga don biraz sola bes on dk 1 saat sonra dusunu alabilirsin
Insallah canimmm olmazsada diger aya cunku her kadinin her ay yumurtasi catlamazmis.heemn olacan diye birsey yok .bazen zaman alabiliyor.hic bi sikintim olmadigi halde 3. Ayda tutut. Sonra kardesimin de bi sikintisi yoktu 6. Denemede oldu kiminin 1 sene snra yada 2 sene snra oluyor tabi en yakin zamanda olmasi temennimm iyi dusun iyi ve guzel swyler olsun:)canım dediklerini harfiyen uyguladım, bugünde yapıcam inşallah, bende umarım senin gibi ami,le kalabilirim
Canım yumurtlama testi diğer adı. İkinci çizgi birinci cizgiden köyü çıktığı zaman 24-36 saat içinde yumurtlama olacağını gösteriyor öncesinde ve sonrasında gün aşırı ilişki ile hamilelik ihtimalini yükseltmiş oluyorsunbu ters nedır ovulasyon? açıklarmısınız rıca etsem kızlar
Canım yumurtlama testi diğer adı. İkinci çizgi birinci cizgiden köyü çıktığı zaman 24-36 saat içinde yumurtlama olacağını gösteriyor öncesinde ve sonrasında gün aşırı ilişki ile hamilelik ihtimalini yükseltmiş oluyorsun
Kaç günde bir adet oluyorsun canim adetin düzenli midir ornegin ben 35 günde bir oluyorum 22.gun falan yumurtluyorum öneri olarak teste 18.gun başlamam gerekiyor öyle yazıyor kağıdında. Kaç günde bir adet olmana bagliNe z
Ne zaman başlanıyor canım buna int cok karisik anlamadim... bende deng getiremeyenlerdenim
Tşkler canım 2 saat öncesinden sıvı birşey tüketmiyorum düne bkrk nie böle silik cıktı ki acabaCanim daha yumurta catlamamis c ile ayni koyulukta olmasi lazim testleri yaomadan once sivi alimini azaltman gerekiyor daha iyi sonuc alamn icin
Denemeye devam et canim regl dongun kac gun benim 15. Gun catlama oluyor 10. Gun erken olabilirTşkler canım 2 saat öncesinden sıvı birşey tüketmiyorum düne bkrk nie böle silik cıktı ki acaba
Canım benim düzensiz 22 ile 27 gün arası degişiyor, gecen ay 22 günde oldum meselaDenemeye devam et canim regl dongun kac gun benim 15. Gun catlama oluyor 10. Gun erken olabilir
Bence bir iki gune yakalayacaksin gibi :)Canım benim düzensiz 22 ile 27 gün arası degişiyor, gecen ay 22 günde oldum mesela
Kaç günde bir adet oluyorsun canim adetin düzenli midir ornegin ben 35 günde bir oluyorum 22.gun falan yumurtluyorum öneri olarak teste 18.gun başlamam gerekiyor öyle yazıyor kağıdında. Kaç günde bir adet olmana bagli
O zaman sende muhtemelen 20. Ve 21.gun yumurtluyorsun ah benim gibi geç yumurtlama:/ sen yine de testi 15. Günden itibaren yapmaya başla canim ikinci çizgi silik çıksa bile negatif demek.ikinci çizgi birinci ile ya aynı koyulukta olacak ya da ikinci çizgi daha koyu olacak o da pozitif demek kuzumBenimde 34 33 gunde geliyo hayatim duzenli sayilir yani
Hala pozitif yakalayamamissin canim yapmaya devam et iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da ikinci çizgi birinciden daha koyu olacak.ve tavsiye hergün sabah 9 10 gibi aynı saatte yap.Arkadaşlar bakabilirmisiniz lütfen anlamadım ben bu testlerden birşey dün biraz koyulaştı ama bugun yok denecek kdr silikleşti Eki Görüntüle 1882807
akşamları yapmak daha saglıklı die biliyorum ama sabahta yaparım artık :)Hala pozitif yakalayamamissin canim yapmaya devam et iki çizgi ya aynı koyulukta olacak ya da ikinci çizgi birinciden daha koyu olacak.ve tavsiye hergün sabah 9 10 gibi aynı saatte yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?