- 27 Aralık 2014
- 266
- 96
- 33
- 37
- Konu Sahibi masum_coko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur edrim. Siz burun estetigi oldunuz mu?Ben kii kesinlikle estetiğe çok onem veren biriyim ama sunu soyliim burnunuz gercekten guzel
Peki arkadaslar benim merak ettigim konu hani smdi ameliyat olmayan burunlarimizi tabiri caizse tepe tepe kullanirken ameliyat sonrasi bu omur dikkat etmemiz mi gerekio??
Beni anlatmissin tipki bende sizin gbi dusnuyorumBurnunuz bana gore de problemli degil ama siz bir kere takmissiniz guzelde diyemem akliniza koydugunuz icin her seferinde yaptirsammi diye dusunuceksiniz ben de sizin gibiyim hatta bir dr gorustum buyuk bir burnunuz yok dedi ama tasarladigi resme baktigimda ben buyuk bir burun goruyorum ayin 3 2. Bir dr gorusucem :))
Çok kötü bir burnun yok ama evet önden kemiğin görünüşü biraz rahatsız edici. Önemli olan senin ne şekilde mutlu olacağın. Diğer konu ile ilgili de yorumumu yapmıştım başka konundaArkadaslar burnuma fena takmis durumdayim. Olursa 1 ay sonra rinoplasti olacagin ama cevrem de kime soylesem buyuk tepki aliyorum. Belki diyorum onlar duygusal yaklasiyor?? En objektif yorumlari buradan alabilecegime inaniyorum. Bana yardimci olunEki Görüntüle 1543518 Eki Görüntüle 1543519