Arkadaşlar lütfennnn gerçekçi yorum yapin rinoplasti olmali miyim??(resimli)

canım cok güzelsin burnunda yandan bakıldığında gayet güzel,önden az geniş duruyor. Büyük bir sorun değil bence. Ya aslında burnuma bakın dediğin için dikkat cekiyo sadece. Ama bu genişlik sana sorun gibi geliyosa hiç üzme kendini hiçte bekleme ameliyat olmak için. Sen adem beye gidiceksin diymi görüştünmü Adem beyle
Tesekkur edrim canim benim. Aynen cok kotu bi burnum yok ama iste neden diyorum imkanim varken daa ii olmasin. Ya adem beye yada muhammet dilebere olacagim ameliyatimi. O tam anlamiyla net degil. Kac yapayim derken giz cikarmak en buuk korkum

Tesekkur edrim canim benim. Aynen cok kotu bi burnum yok ama iste neden diyorum imkanim varken daa ii olmasin. Ya adem beye yada muhammet dilebere olacagim ameliyatimi. O tam anlamiyla net degil. Kac yapayim derken giz cikarmak en buuk korkum
Kas yapayim derken goz çıkarmak :)

Burun kemiğiniz düz değil burun delikleriniz büyük ayrıca ucu top dediğimiz burunlardansınız. Önden çok rahatsız edici gibi durmuyor ama yandan iyi değil. Bence burun takıntınız yoksa olmayabilirsiniz. Ayrıca dudaklarınız ince burun dudak arası mesafe çok bence dudak dolgusu yaptırın. Çok gerçekçi bir yorum yaptım.
Benide asil yandan degil onden rahatsiz ediyor:)

Sizi ben cok iyi anliyorum cunku bence farkli farkli dr gorusun ya bu isten vazgecersiniz yada yaptirirsiniz dr ayni taknikleri kullanmiyolar belkide kucuk bir operasyonla duzeltikebilir en azindan kafaniz netlesir
Farkli dr larla gorusmek istiyorum ama bi cogu istanbulda ona nasil firsat yaratacagim bilmiyorum. Tesekkur edrim...

Benim denizlide olmaman ben denizlide olumca adem beyin poliklinik gunu olmamasi sebebiyle bir turlu gorusemedim kendisiyle:(

Evet canım sen kararını verdiysen olmalısın. ikiside cok iyi doktorlar sans işide var tabiki. inşallah sansta senden yana olsun. Ben istanbuldayım ama Adem beye gidicem nasipse bu yaz.. defnenin operasyonu cok hosuma gitti. hayırlısı olsun tatlım hakkında.

Evet canım sen kararını verdiysen olmalısın. ikiside cok iyi doktorlar sans işide var tabiki. inşallah sansta senden yana olsun. Ben istanbuldayım ama Adem beye gidicem nasipse bu yaz.. defnenin operasyonu cok hosuma gitti. hayırlısı olsun tatlım hakkında.
Bu is kesinlikle şans. Cok ii dr larin bile kotu yaptigi burunlar var.evet defnenin burnu harika maşallah. İnsallah sans bizden yana olsun...

Bu is kesinlikle şans. Cok ii dr larin bile kotu yaptigi burunlar var.evet defnenin burnu harika maşallah. İnsallah sans bizden yana olsun...
Benim hayatimda neye direttiysem illa olacak dediysem tezcanli davrandiysam istemedigim seylerle karsilasmisimdir. O sebeple artik hep hayirlisini diliyorum. Ve senin icinde hayirlisi olsun istiyorum canim, daha kotu bir burun olcaksa Rabbim her turlu engel olsun ama iyi sonuc alacaksan en iyi zamanda nasip etsin. Kendim icinde ayni duayi ediyorum. Ama tam kararini verdiginde ve operasyon gunu felan aldiginda haberim olursa cok sevinirim.

Benim hayatimda neye direttiysem illa olacak dediysem tezcanli davrandiysam istemedigim seylerle karsilasmisimdir. O sebeple artik hep hayirlisini diliyorum. Ve senin icinde hayirlisi olsun istiyorum canim, daha kotu bir burun olcaksa Rabbim her turlu engel olsun ama iyi sonuc alacaksan en iyi zamanda nasip etsin. Kendim icinde ayni duayi ediyorum. Ama tam kararini verdiginde ve operasyon gunu felan aldiginda haberim olursa cok sevinirim.
Valla bende hep Allahim hayirli olcaksa olayim yoksa bi sekilde engel ol bana die dua ediyorum. Senin icin bende dua edicem canim ancak biz bizi anlayabiliriz. Esim annem herkes cok karsi olmama bide diyorum sagligimdan olur görüntü olarak daa kotu bi hal alirsa burnum o kadar ne yaparim bilmiyorum. Hani diyorum yaa cok kotu bi burnum olsaaa aammann derim daha ne kadar kotu olabilir. Ama iste oyle degil. Allahim yar ve yardimcimiz olsun hayirlisi olsun insallah. Kime ameliyat olmaya karar verirsem vereyim haber edicem canim aklimdasin:)

Valla bende hep Allahim hayirli olcaksa olayim yoksa bi sekilde engel ol bana die dua ediyorum. Senin icin bende dua edicem canim ancak biz bizi anlayabiliriz. Esim annem herkes cok karsi olmama bide diyorum sagligimdan olur görüntü olarak daa kotu bi hal alirsa burnum o kadar ne yaparim bilmiyorum. Hani diyorum yaa cok kotu bi burnum olsaaa aammann derim daha ne kadar kotu olabilir. Ama iste oyle degil. Allahim yar ve yardimcimiz olsun hayirlisi olsun insallah. Kime ameliyat olmaya karar verirsem vereyim haber edicem canim aklimdasin:)
Aynen kuzum bende aynı durumdayım. Eşim sakın kötü bi burunla karsıma cıkma diyo. Böyle alıştım ben diyo erteledikce bahaneleri artıyo. Hoş bende diretmiyorum artık cunku senin gibi kötü bi sonucla karsılaşmaktan korkuyorum. Temmuzda Adem beyle görüşücem bu yaz nasip olursada ameliyatımı olcam canım. işe girmem lazım. işi bile erteliyorum insallah hayırlısı olur ikimiz içinde. Tabi Allahım gönlüne göre versin isteyen herkesin.

Aynen kuzum bende aynı durumdayım. Eşim sakın kötü bi burunla karsıma cıkma diyo. Böyle alıştım ben diyo erteledikce bahaneleri artıyo. Hoş bende diretmiyorum artık cunku senin gibi kötü bi sonucla karsılaşmaktan korkuyorum. Temmuzda Adem beyle görüşücem bu yaz nasip olursada ameliyatımı olcam canım. işe girmem lazım. işi bile erteliyorum insallah hayırlısı olur ikimiz içinde. Tabi Allahım gönlüne göre versin isteyen herkesin.
Âmin canim âmin...

deri tipin için ne demıstı Muhammet beyy cnmcım ?
Canim muhammet hocayla henuz yuz yuze gorusmedik resim uzerinden yapti ilk yorumlarini. Deri tipimin ameliyat uygun göründüğünü burnumda cok guzel bi burun yapabilecegini belirtmekle birlikte bunalarin kesin olmadigini daha net yorumlarini bire bir muayene ettiginde soyleyecegini belirtti. Ama genel anlamada guzel seyler soyledi olumsuz konuşmadı. Beklentimi yuksek tutabilecegimi soylemisti hatta

Ben ilk bakınca ünlü yüzü sandım çirkin değil büyük değil bence hiç yaptırmayın
Allah size güzel bir yüz vermiş şükredin

Burnun gayet güzel arkadaşım hic elletme sonuçta bıçak değecek eski burnunu ararsın birde Allah korusun çökme olur yamulma olur benimde burun kanatlarim yukarıdadır biraz sorun ederim bazen ama ameliyat hic düşünmedim

Back
X