canım sakın üzülme benım kızımın ikili testi vs hepsi temiz çıktı derken renkli dopplerde beyin sıvısı fazla cıktı meraklanmayın düşebilir bu haftalarda bazı hastalarda oluyor dedi bende senin gibi korktum sıkıldım 1 ay yemeden içmeden kesildim derken kontrol zamanı geldi dr a gittim ve herşey yolunda :))) veee çok akıllı maşallah zehir gibi 3 yaşında kızım var...üzülme herşey yoluna girer....
Sağol arkadaşım paylaştığın için allahım evladınada sizlerede uzun ömürler versin çok sevindim adına bende de aynı durum var 19 hfatdayım ve ödem hala dağılmadı 5 martta detaylıya giricem inan sonuç ne olacak hiç bilmiyorum tek bildiğim rabbime yalvarıyorum onu bana bağışlasın diye
cvs yi salı günü yaptırdım,bu gün bebeğimin kalp atışlarını görmek için başka dr a gittik.o dr da bize ense kalınlığının normal olduğunu 1,5 mm olduğunu bebeğimi sağlıklı olduğunu söyledi.ben şimdi hangi dr a inanacağım.3,7 mm diyen ve cvs yaptıran dr doçentti.fakültede yaptığı halde benden yinede 300 tl cvs ücreti aldı.
canım sakın üzülme benım kızımın ikili testi vs hepsi temiz çıktı derken renkli dopplerde beyin sıvısı fazla cıktı meraklanmayın düşebilir bu haftalarda bazı hastalarda oluyor dedi bende senin gibi korktum sıkıldım 1 ay yemeden içmeden kesildim derken kontrol zamanı geldi dr a gittim ve herşey yolunda :))) veee çok akıllı maşallah zehir gibi 3 yaşında kızım var...üzülme herşey yoluna girer....
canim bisey daha demek istiyorum.bu durum benim basima gelnce intenttn filn arastirma yaptik.ve bir annennde karnndaki bebeginin hidrops oldugunu bu bebegin 19 haftaalik oldgunu cigrendeki suyun sirngayla alindigini ama tekrar dolunca bebegi anne karnnda amelyat edildigi yaziyodu cunkucigerde su olunca cigerin gelismesini engelliyo bnm en buyuk sansim bebegimin 35 haftalik olmaasiydi..
neyse cnmm diyecegim suki senn dktorun sana suyu aldirmakla ilgili birsey dedimi.ve canim sualdirmakda her doktora guvenme cokkk zor bir is bu snradan Allah korusun vah tuh deme 5 dk suruyo bu islem ama tehlklei tabi isinn ehli birini bulursa o baska nerde yasiyosun cnm sana dr tavsiyesnde bulunabilirim tabii istersenn.
tatlım paylaştığın bilgilier ve ilgin alakan için çok tşk ederim ist.da yaşıyorum ben ve inan bende o kadar çok araştırdımki kurtulma, normale dönme şansı var evladımın ama riskte var salı akşamına türkiyede bu işin en iyisi olan bir prof var atıl yüksel adı beşiltaşta muaynanesi ona randevu alabildim çok zorda olsa kısmetse ona gidicem bakalım ne dicek herşeyi biliyormuş ve çok net konuşuyormuş giden herkes çok memnun inşallah iyi şeyler söylerde yüzüm biraz olsun güler bakalım eğer yapılabilecek bişi varsa o zaten muhakkak önerecektir bende duruma göre değerlendiricem artık
canim ne demek eger bi yardimim dokuncaksa ne mutlu bana bende yasadim cunkuu biliyorum ben cok korkmusdum sen korkma canim insallh hersey duzelir bebegini sagsalim kucagina alirsin.
canim bide nacizane tavsiyem doktorlar ne derse desin sakin Allahdan umidini kesme hakkinizda hayirlis olur insallh dr dan hayirli guzel haberler alirsin.bizede haber verirsen dr nn dediklerini cokk sevinirim cokk opuyorum seni sakin moralini bozma
tatlım paylaştığın bilgilier ve ilgin alakan için çok tşk ederim ist.da yaşıyorum ben ve inan bende o kadar çok araştırdımki kurtulma, normale dönme şansı var evladımın ama riskte var salı akşamına türkiyede bu işin en iyisi olan bir prof var atıl yüksel adı beşiltaşta muaynanesi ona randevu alabildim çok zorda olsa kısmetse ona gidicem bakalım ne dicek herşeyi biliyormuş ve çok net konuşuyormuş giden herkes çok memnun inşallah iyi şeyler söylerde yüzüm biraz olsun güler bakalım eğer yapılabilecek bişi varsa o zaten muhakkak önerecektir bende duruma göre değerlendiricem artık
canim ne demek eger bi yardimim dokuncaksa ne mutlu bana bende yasadim cunkuu biliyorum ben cok korkmusdum sen korkma canim insallh hersey duzelir bebegini sagsalim kucagina alirsin.
canim bide nacizane tavsiyem doktorlar ne derse desin sakin Allahdan umidini kesme hakkinizda hayirlis olur insallh dr dan hayirli guzel haberler alirsin.bizede haber verirsen dr nn dediklerini cokk sevinirim cokk opuyorum seni sakin moralini bozma
canım çok zor olsada rica minnet yarın prof atıl yüksele aldım randevumu saat 17,30 da allah nasip kısmet ederse gidicez bakalım allahıma yalvarıyorum nolur iyi şeyler söylesin o kadar ihtiyacım varki buna hiç ümidimi kesmedim evladımdan elbette ben inanıyorum o annesine sımsıkı tutundu bu sefer doktorlar yanılacak kanıtlayacak bebeğim onlara o kadar istiyorumki sizlerle sevincimi neşemi doyasıya paylaşmayı 3/4 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum heyecandan enterasan enterasan rüyalar görüyorum allahım hayırlara vesile etsin bakalım kısmteimizde nevarsa yaşıcaz bunu ama asla evladımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum.Rabbim yardım etsin ona emanet bebeğim...
canım çok zor olsada rica minnet yarın prof atıl yüksele aldım randevumu saat 17,30 da allah nasip kısmet ederse gidicez bakalım allahıma yalvarıyorum nolur iyi şeyler söylesin o kadar ihtiyacım varki buna hiç ümidimi kesmedim evladımdan elbette ben inanıyorum o annesine sımsıkı tutundu bu sefer doktorlar yanılacak kanıtlayacak bebeğim onlara o kadar istiyorumki sizlerle sevincimi neşemi doyasıya paylaşmayı 3/4 gündür doğru düzgün uyuyamıyorum heyecandan enterasan enterasan rüyalar görüyorum allahım hayırlara vesile etsin bakalım kısmteimizde nevarsa yaşıcaz bunu ama asla evladımdan vazgeçmeyi düşünmüyorum.Rabbim yardım etsin ona emanet bebeğim...
canim insallah hayirli ve guzel haberlerini bekliyoruz.Allah yardimcin olsun
Atıl Yüksel'e randevu alabilmene çok sevindim.Gerçekten çok başarılı bir doktor.Umarım iyi şeyler söyler.Seninkinin sonu mutlu biter.Yine de kendini her türlü şeye hazırla.Ne çok büyük umutlarla git ne de umutsuzlukla.İyi şeyler duymak istediğini biliyorum ama doktorlar gerçek neyse pat diye söyleyiveriyolar.İnşallah ödem gerilemiştir ve sorun olmayacak der doktor.Aynı şeyleri yaşayan biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.O günlere döndürdün beni o karamsar umutsuz günlere.O hikayenin sonu mutsuz bitti benim için ama seninkinin mutlu bitmesi için tüm kalbimle dua ediyorum.Mutlaka haber ver.
Atıl Yüksel'e randevu alabilmene çok sevindim.Gerçekten çok başarılı bir doktor.Umarım iyi şeyler söyler.Seninkinin sonu mutlu biter.Yine de kendini her türlü şeye hazırla.Ne çok büyük umutlarla git ne de umutsuzlukla.İyi şeyler duymak istediğini biliyorum ama doktorlar gerçek neyse pat diye söyleyiveriyolar.İnşallah ödem gerilemiştir ve sorun olmayacak der doktor.Aynı şeyleri yaşayan biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.O günlere döndürdün beni o karamsar umutsuz günlere.O hikayenin sonu mutsuz bitti benim için ama seninkinin mutlu bitmesi için tüm kalbimle dua ediyorum.Mutlaka haber ver.
Sen en başından beri haklıydın aslında belkide boşuna ümitlendim ben bu süreçte verdiğin manevi destek için çok tşk ederim ama bende yolun sonuna geldim sanırım haftaya çapaya heyete çıkarıcak atıl hoca perşembe genetikçilerle konuşucaz artık ondan sonrada terminasyon yapıcaklar ilk çocuğumda olan sendrom tekrar nüksetti %75 olmama şansı vardı ama kader işte oldu çok üzgünüm ama yapacak bişey yok sende biliyorsunki hemde hiçbişey yok elimden gelenin en iyisini yaptım ama yine başaramadım takdir rabbimin demek böyle uygun görmüşneyse oğluşunla sana güzel huzurlu mutlu günler ara ara mesajlaşalım yine seni değerli bi insansın kaybetmek istemem seni inşallah bigün güzel haberlerimide paylaşabilirim seninle hoşçakal şimdilik...
canim bende senden dort gozle haber bekliyodum.tam olarak anlayamadim suyu alincakmi?canim umidi yitirme bak bi ornekde bnm oglum canim keskke ankaraya gidebilsen hacettepe bir numara bukonulardaa..
yok canım ankaraya filan hiç gerek yok türkiyede bir numara gittiğim doktor prof atıl hoca dün detaylıda bakıldı adam saatlerce baktı ama maalesef bebeğim gelişmiyor 20 haftalaık olması gerekirken 16 haftalık kalmış beyninde gözlerinde vs. bi çok anomalisi var ben ilk bebeğimi walker warburg sendromu yüzünden kaybetmiştim 22 haftalıkken %75 aynısının olmama ihtimali vardı ama oldu tekrarladı sendrom genetik bi durum tedavisi filanda yok tamamen kader yani haftaya çapada büyük bi heyete giricem büyük ihtimallede sonlandırılacak küçücük bir ümit bile vermedi senin anlıyacağın hayırlısı haktan inşallah sabrını verir bizlere aynı acıyı ikinci defa yaşamak çok korkunç ama takdir rabbimin bişi diyemiyorum neyse destekleriniz için teşekkürler unutmıycam hiçbirinizi rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın sizinkelere uzun uzun ömürler nasip etsin ...
canim benim herseyin hayirlisi gercekden sudan dolayi organlari gelismiyo degilmi?bn okonuda sansliyidm 35 hafta oldu cunku canim dedigin gibi hrsey Allahdan.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.ilk bebegin kac haftalikdi.?
[/SIZE]
canim sanada cokk gecmis olsun bende aynii sorunlari yasadim sende yasadim demissin.biraz anlatirmisin sen ne yasadin tam olarak beegin hidrops muydu?
dilekcim
yazdıklarını okudum canım,ne diyeceğimi bilemedim bitanem Allah c.c. sabrını arttırsın,dua ediyorum senin için,bir mucize olması için...22 haftalık ikizlerimi aynı sebepten kaybettim,ikinciyi bekliyorum şu an elim kalbimde,hep endişeyle...
ilk bebeğindede belirtiler bu kadar erken mi çıkmıştı...
ilki 22 haftalıktı şimdiki ise 20 haftalık sen gerçekten şanslıymışsın ama ben şanstan ziyade kader diyorum demekki yaşayacakmışız bunları söyleyecek bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?