arkadaşlar merhaba bebeği 13 haftalıkken su toplayan ve cvs yaptıran var mı?

canım sakın üzülme benım kızımın ikili testi vs hepsi temiz çıktı derken renkli dopplerde beyin sıvısı fazla cıktı meraklanmayın düşebilir bu haftalarda bazı hastalarda oluyor dedi bende senin gibi korktum sıkıldım 1 ay yemeden içmeden kesildim derken kontrol zamanı geldi dr a gittim ve herşey yolunda :))) veee çok akıllı maşallah zehir gibi 3 yaşında kızım var...üzülme herşey yoluna girer....

tşk,allah bağışlasın çocuğunuzu,sizin adınıza sevindim.kaybetme fikri bile okadar zor geldiki.moralimi düzelttiniz çok tşk ederim.

canim bisey daha demek istiyorum.bu durum benim basima gelnce intenttn filn arastirma yaptik.ve bir annennde karnndaki bebeginin hidrops oldugunu bu bebegin 19 haftaalik oldgunu cigrendeki suyun sirngayla alindigini ama tekrar dolunca bebegi anne karnnda amelyat edildigi yaziyodu cunkucigerde su olunca cigerin gelismesini engelliyo bnm en buyuk sansim bebegimin 35 haftalik olmaasiydi..

neyse cnmm diyecegim suki senn dktorun sana suyu aldirmakla ilgili birsey dedimi.ve canim sualdirmakda her doktora guvenme cokkk zor bir is bu snradan Allah korusun vah tuh deme 5 dk suruyo bu islem ama tehlklei tabi isinn ehli birini bulursa o baska nerde yasiyosun cnm sana dr tavsiyesnde bulunabilirim tabii istersenn.

inan çok enterasan geldi bu durum sen ist.da mı yaşıyosun tatlım böyle bişi doğruysa şayet bu adam para için sana bu kadar sıkıntı yaşatmış demektir bununda bedeli oldukça ağır olur eğer son gittiğin doktor iyi bi doktorsa ona inanbilirsin yok sırada bi doktorsa bence bu işte işinin ehli uzmanlar var onlardan birine muayne ol bakalım aynısını söylerse yani herşey yolunda gerek okmuş cvs ye derse bence hesabını sor doçentten tabi ilk başta önemli olan bebeğinin sağlıklı olması adına çok sevindim inan inşallah bende snein gibi iyi haberler alırım salı akşamıda ben gidicem profa türkiyede bir numara diyorlar inşallah sorun yok derde rahat bi nefes alırım

senin gibi olabilmeyi çok isterdim arkadaşım ama aynı durum değil sanırım yaşadıklarımız benimkisi en başından beri riskli boyutta duydunmu bilmiyorum ama bu duruma hidroğs diyolar çocuğun cilt altında svıı birikimi var cvs sonuçlarım benimde temiz geldi ama o ödem hala kaybolmadı o yüzden diken üstündeyim hep

tatlım paylaştığın bilgilier ve ilgin alakan için çok tşk ederim ist.da yaşıyorum ben ve inan bende o kadar çok araştırdımki kurtulma, normale dönme şansı var evladımın ama riskte var salı akşamına türkiyede bu işin en iyisi olan bir prof var atıl yüksel adı beşiltaşta muaynanesi ona randevu alabildim çok zorda olsa kısmetse ona gidicem bakalım ne dicek herşeyi biliyormuş ve çok net konuşuyormuş giden herkes çok memnun inşallah iyi şeyler söylerde yüzüm biraz olsun güler bakalım eğer yapılabilecek bişi varsa o zaten muhakkak önerecektir bende duruma göre değerlendiricem artık

Atıl Yüksel'e randevu alabilmene çok sevindim.Gerçekten çok başarılı bir doktor.Umarım iyi şeyler söyler.Seninkinin sonu mutlu biter.Yine de kendini her türlü şeye hazırla.Ne çok büyük umutlarla git ne de umutsuzlukla.İyi şeyler duymak istediğini biliyorum ama doktorlar gerçek neyse pat diye söyleyiveriyolar.İnşallah ödem gerilemiştir ve sorun olmayacak der doktor.Aynı şeyleri yaşayan biri olarak neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.O günlere döndürdün beni o karamsar umutsuz günlere.O hikayenin sonu mutsuz bitti benim için ama seninkinin mutlu bitmesi için tüm kalbimle dua ediyorum.Mutlaka haber ver.

[/SIZE]

canim sanada cokk gecmis olsun bende aynii sorunlari yasadim sende yasadim demissin.biraz anlatirmisin sen ne yasadin tam olarak beegin hidrops muydu?​

Sen en başından beri haklıydın aslında belkide boşuna ümitlendim ben bu süreçte verdiğin manevi destek için çok tşk ederim ama bende yolun sonuna geldim sanırım haftaya çapaya heyete çıkarıcak atıl hoca perşembe genetikçilerle konuşucaz artık ondan sonrada terminasyon yapıcaklar ilk çocuğumda olan sendrom tekrar nüksetti %75 olmama şansı vardı ama kader işte oldu çok üzgünüm ama yapacak bişey yok sende biliyorsunki hemde hiçbişey yok elimden gelenin en iyisini yaptım ama yine başaramadım takdir rabbimin demek böyle uygun görmüş neyse oğluşunla sana güzel huzurlu mutlu günler ara ara mesajlaşalım yine seni değerli bi insansın kaybetmek istemem seni inşallah bigün güzel haberlerimide paylaşabilirim seninle hoşçakal şimdilik...

canim bende senden dort gozle haber bekliyodum.tam olarak anlayamadim suyu alincakmi?canim umidi yitirme bak bi ornekde bnm oglum canim keskke ankaraya gidebilsen hacettepe bir numara bukonulardaa..

canim bende senden dort gozle haber bekliyodum.tam olarak anlayamadim suyu alincakmi?canim umidi yitirme bak bi ornekde bnm oglum canim keskke ankaraya gidebilsen hacettepe bir numara bukonulardaa..

yok canım ankaraya filan hiç gerek yok türkiyede bir numara gittiğim doktor prof atıl hoca dün detaylıda bakıldı adam saatlerce baktı ama maalesef bebeğim gelişmiyor 20 haftalaık olması gerekirken 16 haftalık kalmış beyninde gözlerinde vs. bi çok anomalisi var ben ilk bebeğimi walker warburg sendromu yüzünden kaybetmiştim 22 haftalıkken %75 aynısının olmama ihtimali vardı ama oldu tekrarladı sendrom genetik bi durum tedavisi filanda yok tamamen kader yani haftaya çapada büyük bi heyete giricem büyük ihtimallede sonlandırılacak küçücük bir ümit bile vermedi senin anlıyacağın hayırlısı haktan inşallah sabrını verir bizlere aynı acıyı ikinci defa yaşamak çok korkunç ama takdir rabbimin bişi diyemiyorum neyse destekleriniz için teşekkürler unutmıycam hiçbirinizi rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın sizinkelere uzun uzun ömürler nasip etsin ...

canim benim herseyin hayirlisi gercekden sudan dolayi organlari gelismiyo degilmi?bn okonuda sansliyidm 35 hafta oldu cunku canim dedigin gibi hrsey Allahdan.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.ilk bebegin kac haftalikdi.?

canim benim herseyin hayirlisi gercekden sudan dolayi organlari gelismiyo degilmi?bn okonuda sansliyidm 35 hafta oldu cunku canim dedigin gibi hrsey Allahdan.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.ilk bebegin kac haftalikdi.?

ilki 22 haftalıktı şimdiki ise 20 haftalık sen gerçekten şanslıymışsın ama ben şanstan ziyade kader diyorum demekki yaşayacakmışız bunları söyleyecek bişi yok

dilekcim
yazdıklarını okudum canım,ne diyeceğimi bilemedim bitanem Allah c.c. sabrını arttırsın,dua ediyorum senin için,bir mucize olması için...22 haftalık ikizlerimi aynı sebepten kaybettim,ikinciyi bekliyorum şu an elim kalbimde,hep endişeyle...
ilk bebeğindede belirtiler bu kadar erken mi çıkmıştı...

[/SIZE]

canim sanada cokk gecmis olsun bende aynii sorunlari yasadim sende yasadim demissin.biraz anlatirmisin sen ne yasadin tam olarak beegin hidrops muydu?​

Sağol canım sana da geçmiş olsun.Benim de 20.haftada detaylı ultrasonda hidrops görüldü.Tüm cilt altı ve akciğerleri su toplamıştı.Ödem geriler diye bi ümit vardı ama maalesef 1 hafta sonra ödem artmıştı.Dolayısıyla akciğerleri gelişmemişti.Maalesef sonlandırmaktan başka çözüm yoktu.Senin çok geç olmuş şanslıymışsın.Benim ki çok erken bi dönemdi.

sağol arkadaşım allah razı olsun duaların için evet genelde hep 20-22 hafta raasında çıkmıştı her ikiside ama en başından beri biliyorlar sürekli doktor göztemindeydim zaten çok iyi 3 doktor kontrolü altında ilerliyordukki yine aynı durum yaktı ciğerimizi rabbimden hayırlısını dilemekten başka bi şansımız yok sabrını verir inşallah seninde şimdiki evladına uzun ömürler versin rabbim inşallah sağlıcakla kavulursun evladına

ilki 22 haftalıktı şimdiki ise 20 haftalık sen gerçekten şanslıymışsın ama ben şanstan ziyade kader diyorum demekki yaşayacakmışız bunları söyleyecek bişi yok

evet canim gercekden kader tabiki.uzulme canim her isdebir hayir vardir inanki benm bebegim o suyla dogdu nefes alamdi kalbi durdu kalp masaji yapildi hemen yogun bakima aldilar oglumu gece dogurdum ben sabah bi gtiim ki oglumun yanina dunya basima yikildi.oglum solunuma bagli vucudndaki aletlerden cildi gozukmuyo cok ama cok kotuydu dr umitlenme der hic iyi degil durumu dediler neler neler dediler ama ben hep dua ettim hic bi zamn umidimi kaybetmedim ve Rabbime bin sukurki 20 gun sonra bebgim cikti yogun bakimdaan(hatta burda dogum hikayemede yazdim)uzulme cnm ins hersey yoluna girer Rabbim gonlune gore versin dualarim sennle..​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…