arkadaşlar merhaba bebeği 13 haftalıkken su toplayan ve cvs yaptıran var mı?

Rabbim tekrarından korusun hepimizi canım kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten zor zamanlar sözün bittiği zamanlar ama yapacak bişeyimiz yok dayanma gücü sabrı versin rabbim başka bişey istemiyorum duların ve manevi desteğin içinde allah razı olsun arkadaşım ..

dilekcim,birşeyi tam anlayamadım,sen cvs de yaptırmışsın,normal çıkmış,doktorlar buna ne diyor yani kromozom bozukluğu onda neden gözükmemiş...ben sadece amniyosentez yaptırabilmiştim,koca ankarada cvs yaptıracak doktor bulamadım daha doğrusu randevu alamamıştım,15-20 gün sonraya randevu verdiler ki ben o sürede doğum yaptım..benim amniyo normal çıktı ama bende acaba kromozom bozukluğumu vardı diye düşünüyorum...

glnk ;canım sen hamilemisin,hidrops olan bebeğinden önce yada sonra başka bebeğin oldumu sağlıklı?hidropsun sebebi belli oldumu sende?

merak ettim bakayım dedim inan ki çok üzüldüm....
benimde amniyosentez sonucum çıkmadı henüz, çok zor bir durum....
rabbim gerçekten evladıyla kimseyi sınamasın
allahım sana karşına çıkabilecek herşey için sabır versin arkadaşım....

cvs yada amniyosentez bunlar genetikle alakalı şeyler değil canım bunlar kromozomlarında hastalık tespiti için uygulanan testler ben ilkinde amniyo sentez yaptırmıştım onunda sonucu temiz gelmişti ama bebekteki anomaliler hiç değişmiyordu yani kromozomsal değil genetik bir sorun ikincisinde ise sürekli kontrol edildiğim için daha erken farkedildi ve cvs yapıldı onunda sonucu temiz geldi yine kormozomsal bi anomalilik yok ama genetik sorunlar hala devam ediyor yani genlerle alakalı bi durum bebeğin oluşumunda sorun yok gelişim sürecinde genetiğinde sorun oluyor

glnk ;canım sen hamilemisin,hidrops olan bebeğinden önce yada sonra başka bebeğin oldumu sağlıklı?hidropsun sebebi belli oldumu sende?

ilk bebeğini hidropstan kaybetti ve ikinci bebeğini dünyaya getirdi iki hafta oluyor 24 haftalıkken hastaneye yattı 31 haftada doğum yaptı erken doğumdu ama bebeği çok sağlıklı şimdi oğluyla birlikte yaşadığı günleri unutmaya çalışıyor allah yüzüne güld arkadaşımın

amin canim.rabbim dualarini kabul etsin.nedemek canim eger ufacik bi faydam olduysa ne mutlu bana saglikla kal.

içini ferah tut canım kimseyle kıyaslama kendini sakın amniyo sonucu temiz çıkan çok insan tanıyorum sağlıklı bebek doğuran bi çok arkadaşım var bu bir önlem sadece öyle düşün tabi söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim ama hiç olmadığını en iyi bilenlerdenim o 20 gün hayatının en zor günleridir yerken içerken uyurken uyanıkken hep aklındadır acaba ne olacak dersin ama o dönemde bebeğinide düşün oda çok etkileniyor senin ruh halinden bence iyi düşün iyi olsun bol bol dua et allaha yalvar inan başka bişi gelmiyor insanın elinden ama sakın karamsarlığa umutsuzluğa kapılma yiyecek ekmeği içecek bir lokma suyu varsa dünyaya gelicektir bebeğin allahın izniyle sana rabbimden sabır diliyorum ve iyi haberlerini bekliyorum banada yazmayı unutmazsan sevinirim.

canim bana sormamissin ama bende bisey demek istiyorum benim bebegimde hidropsdu ben hacettepede dogum yaptim okadar arsatirdilar hic bi sebep bulamadilar.

ama gecenlerde esim internnette gormus baz istasyonlari da bu tur saglik sorunlrina sebep olabiliyomus ve bizim evin oaralarda varmis bitane.bilmiyoruz tabi ama banada olabilir gibi geliyo cunku ben cok saglikli bir hamilelik gecirdim oglumda cookk saglikliydi 30.hfatamda bu mahallye tasindim sonra bu olduuu.hatta daha 1 ay olmuyo hbaerlerde cikti hamile kadinlar baz istasyonu yuzunden bebeklerini dusurmus yada sorunlu dogmus bebekleri filn die ama bilmiyoruz yani.

Canım çok üzüldüm inan allah sabır versin seninki çok daha sona yaklaşmış böylesi çok daha acı tabi öyle yada böyle bişey muhakkak vesile oluyor işte çokda detay aramamak lazım bunlar hep bir vesile neticede büyük şehirlerde yaşıyoruz elimizde değil her yanımız radyasyon yayan cihazlar her yanımız egzos dumanı ve her yanımız hormonlu gıdalar hiçbirşey annelerimizin zamanındaki gibi değil doğal bişey kalmadı denecek kadar az sayıda bize düşende bu kadar olumsuzluk içinde bir mucize dünyaya getirmek bazımız şanslı yüzü gülüyor bazımız ise şanssız sadece kaderinin onu sürüklüyeceği zamanı bekliyor, her zaman olumlu olmakta ümidi yitirmemekte fayda var rabbim herşeyin en hayırlısını bilir o herşeye kadirdir eğer isterse bizlerde sağlıklı birer evlat sahibi oluruz elbette ..

maşallah canım ya,çok sevindim...hayırlı sağlıklı büyüsün inşallah....

korkularım benim devam ediyo,şimdi biz her gebelikte bu riski taşıyomuyuz acaba...glnk nın 2. bebeğinde hidrops oluştumu,o yüzdenmi hastaneye yattı...

canım senin doğum hikayeni okumuştum,neler yaşamışsın,çok şükür bebiş kollarında ...
banada doktor son aylarda hidrops çıksaydı hemen doğuma alır sonra tedaviye başlardık demişti ama benimkiler çok küçüktü...
baz istasyonlarından sonra zaten okadar çok vaka olmaya başladıki,benimde ciddi şüphelerim var,ama kaçma şansımızda yok,burada adım başı var,bazen alıp başımı dağlara çıkasım geliyor....

Benim ilk gebeliğim boş gebelikti 2.gebeliğimde hidrops oluştu.Şimdiki gebeliğimde de plasenta previa vardı yani plasenta rahim ağzını kapattığı için kanamalarım oluyodu sık sık.Onun için hastanede yattım.34.haftada kanamam artıp rahimde açılma olunca kuzumu kollarıma aldım.Bu hidropsu ben de çok araştırdım zamanında.Özellikle de hidropstan sonra sağlıklı bebek doğuran var mı diye ama pek bişey bulamadım.Onun için bu konuyu görünce hemen yazdım.İnsan en ufacık bilgi kırıntısına bile muhtaç oluyo böyle çaresiz durumlarda.
Benim de sonraki gebelikte de olur mu gibi endişem vardı ama çok şükür sağlıkla aldım bebeğimi.Risk diğer hamilelerden fazla değil.Tabi ki bütün hamileliğim endişeyle hep kaybedicem korkusuyla geçti.Hala inanamıyorum meleğimin yanımda olduğuna rüya gibi geliyo.İkincisinde tekrar edip etmeyeceğini bilmenin imkanı yok maalesef.Biraz umut,cesaret,pozitiflik yeter.

canım inşallah bişey olmaz yüreğini ferah tut bebeğin için dualarım seninle... yavrunu rabbim korusun Allah a emanet olun :))

seninle hikayemiz çok benziyormuş,bende ilk gebeliğimde boş gebelik yaşadım,ikincisinde hidrops...
şimdi üçüncüyü bekliyoruz,umarım seninki gibi güzel sonlanır benimkide...dualarım dilek ve endişeyle bekleyen tüm annelerle ...
sen şimdi lohusasın bizlerede dua et canım,güle güle büyüt inşallah bebişi...

çok güçlü bir insansın ,Allah gücünü ve sabrını arttırsın canım...sonucu bende merakla bekliyorum,burdan haber ver oldumu,dualarım senle...

Dualarım sizlerle.Ben de inanamıyorum mucize gibi geliyo o kadar şeyden sonra.İnşallah sen de üçüncü de sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…