Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum çok dardayım bir çıkmazın içine düştüm çıkamıyorum beni anlayan kimsem yok

papatya1996

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2019
156
202
24
Annem özellikle beni asla anlamıyor konu şöyle Bundan 1 buçuk sene önce biriyle 5 aylık bir ilişkim oldu sosyal medyadan tanıştık hoş biriydi sohbeti güzeldi ciddi ilişki istediğini söyledi konuşmaya başladık başlar da mükemmeldi ama bana yaşını yanlış söylemiş yalan yani kaybetmemek için neyse dedim insandır olabilir zamanla daha çok yalan söylemeye başladı Suriye de askerdi o aralar uzman çavuş bana sürekli hakaret etmeye başladı küfürler ağır İtamlar çok kere ayrıldık barıştık ve en son darbe bana iftiralar attı ve beni aldattı aldattığını da kabul etti ayrıldık ondan sonra benim bir ilişkim oldu onunda oldu beni 1 sene boyunca hep aradı yalvardı istemedim sonunda yine birgün annemi aradı annemi ikna etmiş izne gelmiş ailemle tanışmaya gelecekmiş kendini toplarmış düzelmiş falan anne gelmesin diye anneme yalvardım içim rahat değil dedim dur gelsin bi görelim öyle karar verelim dedi buraya geldi bizde kaldı birkaç gün fena değildi evet biraz değişmiş gibiydi ama bana yine uff sıkıldım git basımdan falan diyordu anneme diyordum ki anne hislerim eskisi gibi değil birsey olmaz bekle düzelir falan gitti gitmeden önce de beni tembihledi dedi ki gidince işlerim olacak seninle çok ilgilenemem falan neyse gitti bizim cenazemiz oldu amcam vefat etti amcam bize çok kötülükler yaptı Buda bana şöyle dedi
Amcan öldü sanki üzüldün mü !
Sanki amcanı çok seviyordun da!
Amcanı bilmem ne yaparım !
aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme söyledim annem yine düzelir alttan al genç toy dedi bende kaldıramadım size küfür etmesini kaldıramıyorum anneeeee ! Böyle dedim annem yine sus dedi arama bırak o seni arasın dedi
Dün aradı anneme beni 1 saat kötüledi annem de o kadar pozitif konuştu ki kendimi balkondan asagı atmamak için zor tuttum hep onu haklı beni haksız buluyor !
Adam şiddete meyilli
Bana sürekli sen bir yalancısın
Senin her lafın yalan
Kolpacısın
Yalanını bilmem ne yapayım diyor
Birde diyor ki ben sana hep iyi davranmak zorunda mıyım ben hiç sinirli olamaz mıyım !
amnem yine alttan al kızım dedim ki ya yeter yaptıklarından bıktım sana güvenemiyorum
Oda şöyle dedi sen namussuz birisin o zaman
Aramız da yüzeysel Birseyler geçti onları kıllanıyor bana namuslu olsan bhnları yaşayıp gitmezsin diyor
Daha önce çok kızla konuşmasını yakaladım
Çok kere konuştuk dediler ekran görüntüsü attılar
Bana arkadaşım dedikleri eski sevgilileri çıktı
Adama güvenemiyorum ya ilişki istemiyorum beni çok yoruyor ama annem tatlı dil yılank deliğinden çıkarır diyip duruyor ! İntiharın eşiğindeyim ya kendimi yada annemi öldüreceğim içim rahat değil şüphe işindeyim anne beni zorlama nolur diye ağlıyorum o an tamam diyor sonra diyor ki iyi çocuk sende kötüsün diyor öz annem bu benim ben ne yapacağım ya 😭😭😭
Ailendeki baska biriyle bu sekilde konus derdini anlat babana ablan abin varsa onlara senin canin daha kiymetli
 

Gumusservi-rayiha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
72
101
29
ben de o yoruma takılmıştım da neyse bişey demiyim dedim. Konuda o kadar saçmalık varken adamın mesleğine takılmak. Adam öğretmen olsa her şey güzel olacaktı sanki.
Her meslekte kötü iyi var. Heleki askerlik gibi bi mesleği bir kişi üzerinden yermek aşırı sinirimi bozdu. -10 derece de eşim nöbette şuan millet sıcak yatağından ne kadar rahat atıp tutuyor. Psikolojileri nasıl?
Ne şartlarda çalışıyorlar?
Kaç saat çalışıyorlar?
Nelere şahit oluyorlar?
Bayramları seyranları var mı?
İçerdeki disiplin nasıl ?
O kadar yoğun tempo da kaçı sağlıklı?
Bu ve bunun gibi soruların cevaplarını bilmeyenler asker şöyle asker böyle. İyi içlerinden evlilik müessesesine değer verenler kendilerini işine ve ailesine adayanlar evlenmesin şu saydıklarıma bakınca evliliğe de sevgiye de hakları yok değil mi? Niye ? Çünkü içlerinde kötülerde var hepsi kötüymüş.
 
Son düzenleme:

Bambisond

Üye
Doğa Severler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
281
254
28
Annenin telefonundan adamı engelle bir güzel kendinden de. Adamdanda ayrıl annene de o ayrıldı. Başkası varmış hayatında gibisinden konuş. Yani kendini kasıp intihar şiddet vs olaylarını düşünme bile. Kendi adımlarını sağlam at. Bundan sonra hayatına birini de alırken kırk kez düşün. Kolaylıklar dilerim 🙏
 

i006

Mutlu olmayı bileceksin her daim...
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2014
5.996
6.492
Zaten o adamla evlenirsen yine annenle yaşamaya devam edersin uzman çavuş ve sınırda sanırım eş götürülmeyecek bi yerde. O adamın psikolojisi de bozulmuş zaten belli. Her yerden engelleyin annenizin telefonundan da. Kaç yaşındasınız bu arada 18 mi
 

Etegiminpilesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.525
4.570
Takıntı haline getirmiş çocuğu çok deli dolu gayet dolu diye evet aynen böyle ama sinirli yönü hiç böyle değil bi sinirlensin gözü dönüyor
Anneniz mi takıntı haline getirdi siz mi?
Olay örgünüz hiç ülkemiz şartlarına uygun değil.
Bir yerlerde bir gariplik var gibi
 


Neyleym

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
ÜZGÜN
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
1.819
2.654
27
Anneniz çıldırmış olmalı başka bir açıklaması olamaz sakın dinlemeyin annenizi.
 

flamefire

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
7.451
6.277
Annem özellikle beni asla anlamıyor konu şöyle Bundan 1 buçuk sene önce biriyle 5 aylık bir ilişkim oldu sosyal medyadan tanıştık hoş biriydi sohbeti güzeldi ciddi ilişki istediğini söyledi konuşmaya başladık başlar da mükemmeldi ama bana yaşını yanlış söylemiş yalan yani kaybetmemek için neyse dedim insandır olabilir zamanla daha çok yalan söylemeye başladı Suriye de askerdi o aralar uzman çavuş bana sürekli hakaret etmeye başladı küfürler ağır İtamlar çok kere ayrıldık barıştık ve en son darbe bana iftiralar attı ve beni aldattı aldattığını da kabul etti ayrıldık ondan sonra benim bir ilişkim oldu onunda oldu beni 1 sene boyunca hep aradı yalvardı istemedim sonunda yine birgün annemi aradı annemi ikna etmiş izne gelmiş ailemle tanışmaya gelecekmiş kendini toplarmış düzelmiş falan anne gelmesin diye anneme yalvardım içim rahat değil dedim dur gelsin bi görelim öyle karar verelim dedi buraya geldi bizde kaldı birkaç gün fena değildi evet biraz değişmiş gibiydi ama bana yine uff sıkıldım git basımdan falan diyordu anneme diyordum ki anne hislerim eskisi gibi değil birsey olmaz bekle düzelir falan gitti gitmeden önce de beni tembihledi dedi ki gidince işlerim olacak seninle çok ilgilenemem falan neyse gitti bizim cenazemiz oldu amcam vefat etti amcam bize çok kötülükler yaptı Buda bana şöyle dedi
Amcan öldü sanki üzüldün mü !
Sanki amcanı çok seviyordun da!
Amcanı bilmem ne yaparım !
aileni bilmem ne yaparım dedi
Bende bunu anneme söyledim annem yine düzelir alttan al genç toy dedi bende kaldıramadım size küfür etmesini kaldıramıyorum anneeeee ! Böyle dedim annem yine sus dedi arama bırak o seni arasın dedi
Dün aradı anneme beni 1 saat kötüledi annem de o kadar pozitif konuştu ki kendimi balkondan asagı atmamak için zor tuttum hep onu haklı beni haksız buluyor !
Adam şiddete meyilli
Bana sürekli sen bir yalancısın
Senin her lafın yalan
Kolpacısın
Yalanını bilmem ne yapayım diyor
Birde diyor ki ben sana hep iyi davranmak zorunda mıyım ben hiç sinirli olamaz mıyım !
amnem yine alttan al kızım dedim ki ya yeter yaptıklarından bıktım sana güvenemiyorum
Oda şöyle dedi sen namussuz birisin o zaman
Aramız da yüzeysel Birseyler geçti onları kıllanıyor bana namuslu olsan bhnları yaşayıp gitmezsin diyor
Daha önce çok kızla konuşmasını yakaladım
Çok kere konuştuk dediler ekran görüntüsü attılar
Bana arkadaşım dedikleri eski sevgilileri çıktı
Adama güvenemiyorum ya ilişki istemiyorum beni çok yoruyor ama annem tatlı dil yılank deliğinden çıkarır diyip duruyor ! İntiharın eşiğindeyim ya kendimi yada annemi öldüreceğim içim rahat değil şüphe işindeyim anne beni zorlama nolur diye ağlıyorum o an tamam diyor sonra diyor ki iyi çocuk sende kötüsün diyor öz annem bu benim ben ne yapacağım ya 😭😭😭
Annenız enterasan
 

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
10.988
36.689
32
Nasi ayarladi yahu? Nerde yatti bu erkek arkidis babanla abinin arasinda mi
Ya hani filmlerde oluyor ya, çocuklar doğumda karışmış oluyor falan. Anne kaynana adayı imiş aslında, bi şekilde haberi olmuş gibi. Anca öyle inanırım bu konuya.
 


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

Katipsondanbir

Mevzuya biraz sert girdim. Ama girdim.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2020
10.988
36.689
32
Abla annem rahatsız üsteleyince kriz falan geçiriyor ben 27 yaşındayım 7 senedir evin tüm yükü bende annede benim baba da evin reisi herşeyi annem hasta oldu aylarca hastane de yattı herşey bana kaldı iş ev yemek bulaşık omuzum da hala çok yük var annem kötü değil ama sağlıklı düşünemiyor tartışmaya girsem benim yüzümden birsey olur diye korkuyorum

Annem rahatsız 7 senedir evin tüm sorumluluğu bende evi ben yönetiyorum annem sadece uyuyor geziyor falan yani herkes bana imreniyor ama annem nedense ısrarla torun istiyor evlen diyor bana
Kendi katlanmayacak ya dayakçı aldatan hanzoya, kendi doğurmayacak ya, bakmayacak ya ister tabi. İstiyorsa evlen doğur madem, bak kriz de geçiriyormuş. 😒 Hey Allahım. Beni göz göre göre ateşe atacak ana istediği krizi geçirebilir köşesinde ateşe atamadı diye, kılım kıpırdamaz. Anan hanzoyu eve alıyor, doğulu baban ile gardaşını ikna ediyor, baban rahmetli kardeşine küfür eden herifi evine sofrasına buyur ediyor falan. İnanmadım diyene de kızıyorsun.
 
Son düzenleme:


Vücut Kitle İndeksim (VKI) tavsiye edilen VKI değer aralığının üstünde.
Boyuma göre tavsiye edilen VKI aralığında olmam için ağırlığımın 43 Kg. ile 58 Kg. arasında olması gerekir.
Boyum : 153 cm. Başlangıç Kilom :85 Kg. Şimdiki Kilom :74 Kg.

QueenDenizz

🐧
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
1.076
4.171
Normalde tam tersi olmaz mi ya, kız ipsiz sapsızın birinin peşine düşer anne kızını vazgeçirmek için kendini paralar. Sizde roller değişmiş.
Boyle bir anneyi ciddiye alip dinlemeyin bile, hicbir anlamda.
 

Perpul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
461
744
Adama derhal yol ver annene de söyle bakalım senin hayatını mahvetmeye mi çalışıyormuş böyle biriyle olmanı isteyerek?! Sakın ama sakın böyle biriyle annenin baskıları sonucu birliktelik kurmaya kalkışma şimdiden böyle sorunlu biri ilerde sana neler neler yapar. Bu durumdan kurtar kendini hemen.