- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
bu sorular bitmez ki.Haklısın bende çok takmam üzülmem böyle şeyler için ama sürekli aynı konu sürekli aynı şeyler bıktım artık. İnsan bir süreden sonra niye Evlenemiyorum arkadaşlarımın hepsi evlendi benimle eksiğim var diye de düşünmüyor değilim bu piskolojiyle bir süre sonra
Bende öyle karar verdim artık evlilikte hayırlıysa olsun değilse hiç olmasınbu sorular bitmez ki.
evlenmis olsaydiniz cocuk soracaklardi bir tane yapinca aaa kardessiz olmaz ikinciyi yapin diyeceklerdi.
ikinciyi yaparsaniz tamam daha yapma gecik zor diyecekler.
bizim insanimiz her halta burnunu sokmaya bayiliyor.
o yuzden evlenince susacaklar sanip bosa kendini darlama ye ic keyfine gezmene bak
:))Ahh bekarlık Ahh şöyle bir derdim olsa keşke
Bitanem zamanı gelir evlenirsin... Geç olsun huzurlu, sağlam, sağlıklı olsun. Sen böyle düşünürsen önüne gelen ilk kişiye evet der hata edersin. Bekle bakalım hele bir....pat diye çıkıyor zaten zamanı gelince. Şuan diyorum neden evlendim ne zorum varmış..... Yalnızken kafam rahattı sadece kendimden sorumluyum fakat evlenince 2 kişilik düşünmeye başladım ama karşımdaki sadece kendini düşünen bi bencil çıkınca ve ben bunu anladığımda kucağımda 1 yaşında bebeğim olunca şoklardan şok beğendim. O gün birçok şeye uyandım asla eski ben olamadım....Merhaba herkese. Bir kaç zamandır moralimi bozan bir konu var. Ben geçen yıl kendi memleketimden 1000 km uzak bir yere atandım öğretmenim 26 yaşıma yeni girdim. Bu zamana kadar kendimi hep derslerime verdim öyle evlilik vs pek düşünmedim ama her zaman hayırlısı olsun dedim hiçbir zaman kapıyı kapatmadım. Uzun zamandan beri Kimle görüşsem ailemden olsun çevremden olsun arkadaşlarımdan dostlarımdan vs. Yok mu seni isteyen, elini sallasan ellisi, neden evlenmiyorsun, yaşın geçiyor, kesin seni isteyenler vardır sen bir bahane buluyorsun millete kulp takıyorsun evlenmek istemiyorsun gibi şeyler söylüyor ama istisnasız herkes. Geçenlerde Babannem vefat etti başsağlığı dilemek için arayanlar oluyor, millet başın sağolsun, nasılsın ne var ne yok dedikten sonra başlıyorlar ne zaman evleniyorsun evlen aile ol annenin babanın aklı sende. Bende hep hayırlısı olsun diyorum. Ya Allahım delirecem beni soran soruşturan olsa isteyen olsa neden geri çevireyim? Bilmediğim bir şehirde yaşıyorum çevrem geniş değil olanlar da yaşlı kesimi etrafımda bekar kimse yok. Kimle nasıl evleneyim kendimi mi satayım anlamadım ki. Ben de hayırlı ise evlenmek yuva kurmak istiyorum, yalnız yaşamak kolay değil tek başına alış veriş yapmak, tek başına yemek yemek gece korkarak uyumak sanki çok kolay ama ne yapabilirim elim de değil nasıl evlenilir ne yapılır, beni isteyen çokmuş da ben millete kulp takıyormuşum kesinhani nerde ben niye görmüyorum. Geçen kuzenlerimle görüntülü konuştuk hepsi maşallah evinde çoluk çocuk sesleri geliyor yalnız değiller kapattık o kadar çok ağladım ki. İnsanın elinde olmayan şeyler için niçin ısrar ederler ki? Ya da ben mi bilmiyorum siz söyleyin nasıl evlenilir?
Canım çok haklısın ben de farkındayım sırf evlenmek için evlenilmez ne insanlar var görüyoruz. Rabbim en hayırlı insanı nasip etsin herkese anlayan, kıymet, değer bilen... insan bir kere daha gelmeyecek bu hayata neden hayatımız bir manyağın elinde şekillensin ki. Rabbim bebeğinle seni güldürsün inşallahBitanem zamanı gelir evlenirsin... Geç olsun huzurlu, sağlam, sağlıklı olsun. Sen böyle düşünürsen önüne gelen ilk kişiye evet der hata edersin. Bekle bakalım hele bir....pat diye çıkıyor zaten zamanı gelince. Şuan diyorum neden evlendim ne zorum varmış..... Yalnızken kafam rahattı sadece kendimden sorumluyum fakat evlenince 2 kişilik düşünmeye başladım ama karşımdaki sadece kendini düşünen bi bencil çıkınca ve ben bunu anladığımda kucağımda 1 yaşında bebeğim olunca şoklardan şok beğendim. O gün birçok şeye uyandım asla eski ben olamadım....
Sen hep hayırlısını dile. Boşver millet konuşsun, aklını bulandırmalarına asla izin verme. Ve uyanık olup burda açılan konuları ciddiye al...ders çıkararak davran
Dimi yani konuşmak güzel icraat yapın kolaysaSoran olursa öyle bı aday yok bekliyoruz bakalım diyip kötü kadın kahkahası patlatın. Bı zahmet çok dert ediyorlarsa kısmet bulsunlar size
Bu kafa ile bir dangalağa denk gelmezsiniz umarım. Aman dikkat edin onunuze çıkan ilk kisiyle evlenmeyin millet istiyor diye.Merhaba herkese. Bir kaç zamandır moralimi bozan bir konu var. Ben geçen yıl kendi memleketimden 1000 km uzak bir yere atandım öğretmenim 26 yaşıma yeni girdim. Bu zamana kadar kendimi hep derslerime verdim öyle evlilik vs pek düşünmedim ama her zaman hayırlısı olsun dedim hiçbir zaman kapıyı kapatmadım. Uzun zamandan beri Kimle görüşsem ailemden olsun çevremden olsun arkadaşlarımdan dostlarımdan vs. Yok mu seni isteyen, elini sallasan ellisi, neden evlenmiyorsun, yaşın geçiyor, kesin seni isteyenler vardır sen bir bahane buluyorsun millete kulp takıyorsun evlenmek istemiyorsun gibi şeyler söylüyor ama istisnasız herkes. Geçenlerde Babannem vefat etti başsağlığı dilemek için arayanlar oluyor, millet başın sağolsun, nasılsın ne var ne yok dedikten sonra başlıyorlar ne zaman evleniyorsun evlen aile ol annenin babanın aklı sende. Bende hep hayırlısı olsun diyorum. Ya Allahım delirecem beni soran soruşturan olsa isteyen olsa neden geri çevireyim? Bilmediğim bir şehirde yaşıyorum çevrem geniş değil olanlar da yaşlı kesimi etrafımda bekar kimse yok. Kimle nasıl evleneyim kendimi mi satayım anlamadım ki. Ben de hayırlı ise evlenmek yuva kurmak istiyorum, yalnız yaşamak kolay değil tek başına alış veriş yapmak, tek başına yemek yemek gece korkarak uyumak sanki çok kolay ama ne yapabilirim elim de değil nasıl evlenilir ne yapılır, beni isteyen çokmuş da ben millete kulp takıyormuşum kesinhani nerde ben niye görmüyorum. Geçen kuzenlerimle görüntülü konuştuk hepsi maşallah evinde çoluk çocuk sesleri geliyor yalnız değiller kapattık o kadar çok ağladım ki. İnsanın elinde olmayan şeyler için niçin ısrar ederler ki? Ya da ben mi bilmiyorum siz söyleyin nasıl evlenilir?
Evlilik öyle özenilecek uğruna ağlanacak bir muessese degil. Girin bdv ye okuyun ne evlilikler var zehir zemberek. Disardan herkes toz pembe gosteriyor evini esini lakin hepsi dogru degil. Bu kadar şartlanmayin evliliğe dert bitmez bunu da dert etmeyin kendinizeHaklısın bende çok takmam üzülmem böyle şeyler için ama sürekli aynı konu sürekli aynı şeyler bıktım artık. İnsan bir süreden sonra niye Evlenemiyorum arkadaşlarımın hepsi evlendi benimle eksiğim var diye de düşünmüyor değilim bu piskolojiyle bir süre sonra
Kızlar kısmetler once 30 yaşına kadar sonra 35.ondan sonra düşüşe geçiyorOrası tabiki öyle sırf evlilik olsun diye evlenseydik çoktan evlenmiştik. Geç olacak belki ama dilerim gönlümüze göre hayırlı kişilerle mutlu,huzurlu yuvalar kurarız
Off off evlilik hakkında bu kadar iyi niyetli olmanızi gençliginize veriyorum.Evlenip hayatını yaşayan da çok. Evlilik hayatı yaşamaya engel değil ki. Önemli olan doğrı kişiyle yapılacak bir evlilik. Dilerim isteyen herkese nasip olur
Ben de 26 yaşıma girmek üzereyim. Aynı durumdayım benden küçük akrabalarım da bile evlenenler var. Kendimi kötü hissediyor muyum evet. Çünkü bu zamana kadar bırakın ciddi bir ilişkiyi flörtüm dahi olmadı. Ama ben de şu an herkese önceliğimin evlilik olmadığını söyleyip geçiştiriyorum. Annemin de bu halim işine geliyor orası ayrıMerhaba herkese. Bir kaç zamandır moralimi bozan bir konu var. Ben geçen yıl kendi memleketimden 1000 km uzak bir yere atandım öğretmenim 26 yaşıma yeni girdim. Bu zamana kadar kendimi hep derslerime verdim öyle evlilik vs pek düşünmedim ama her zaman hayırlısı olsun dedim hiçbir zaman kapıyı kapatmadım. Uzun zamandan beri Kimle görüşsem ailemden olsun çevremden olsun arkadaşlarımdan dostlarımdan vs. Yok mu seni isteyen, elini sallasan ellisi, neden evlenmiyorsun, yaşın geçiyor, kesin seni isteyenler vardır sen bir bahane buluyorsun millete kulp takıyorsun evlenmek istemiyorsun gibi şeyler söylüyor ama istisnasız herkes. Geçenlerde Babannem vefat etti başsağlığı dilemek için arayanlar oluyor, millet başın sağolsun, nasılsın ne var ne yok dedikten sonra başlıyorlar ne zaman evleniyorsun evlen aile ol annenin babanın aklı sende. Bende hep hayırlısı olsun diyorum. Ya Allahım delirecem beni soran soruşturan olsa isteyen olsa neden geri çevireyim? Bilmediğim bir şehirde yaşıyorum çevrem geniş değil olanlar da yaşlı kesimi etrafımda bekar kimse yok. Kimle nasıl evleneyim kendimi mi satayım anlamadım ki. Ben de hayırlı ise evlenmek yuva kurmak istiyorum, yalnız yaşamak kolay değil tek başına alış veriş yapmak, tek başına yemek yemek gece korkarak uyumak sanki çok kolay ama ne yapabilirim elim de değil nasıl evlenilir ne yapılır, beni isteyen çokmuş da ben millete kulp takıyormuşum kesinhani nerde ben niye görmüyorum. Geçen kuzenlerimle görüntülü konuştuk hepsi maşallah evinde çoluk çocuk sesleri geliyor yalnız değiller kapattık o kadar çok ağladım ki. İnsanın elinde olmayan şeyler için niçin ısrar ederler ki? Ya da ben mi bilmiyorum siz söyleyin nasıl evlenilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?