Arkadaşlar nasıl evlenilir fikirlerinizi merak ediyorum

Amin inşallah

Çocuklar biraz büyüsün evlenicez diyebilirsin, ya da evleneceğiz de para yok varsa 50-60 bin ayarlasana de.
Bize eşimin yakın arkadaşı cocuk sordu. Ki 3 ay olmadı evleneli. Bez masrafını mamasını karsılayacaksan yaparız tabı dedım. Sustu

nasip canım

Ben 26 Yaşında falandım.Babam yani baba böyle birşey söyler mi. İnsanların içinde evde kaldı derdi. Evde huzur vermezdi. Alkol küfür psikolojik şiddet. Bende o aralar acayip yalnız kalma korkusu vardı. Evlenemem korkusu vardı. Hayatımda tam da babam gibi bi insan vardı. Ona kul köleyim resmen. Onla evlensem kesin boşanırdım.Hem alkol falan vardı. Allah a çok dua ettim. Allahım karşıma öyle birini çıkar ki onu ben terk edeyim, yalvardın affetmiyeyim diye. Sonra basit sebepten ayrıldık. Ve eşim çıktı karşıma. Çok mutluydum. Eskisi çıktı geldi. Affetmedim. Defalarca yalvardı agladı affetmedim. Eşimle birlikte yalnızlık korkum kayboldu. 29 da evlendim. Bence evlenme yaşı ideal 30 olmalı. Ve dogru kişiyi bulunca olmalı yoksa hayat zehir olur

Rabbim mutluluğunuzu arttırsın

Öncelikle hayırlı olsun atanmışsın Allah hepimize nasip etsin . Ben eşimle 6 yıl görüşüp 6. yılımızda evlendik onu tanıdığımda 16 yaşındaydım onu tanıdığımda. Çevremde herkes boşuna adam seni oyalıyor evleneceği yok gezip gezip bırakacak diyerek başımızı ütülediler bıkmıştık sözlerden artık . Çok şükür evlendik şimdi de çocuk ne zaman diye her yerde o konu artık insan içine bile çıkmak istemiyoruz . Çocuk için çabalıyoruz ama Allah ne zaman nasip eder bilmiyorum . Tabi çevremiz bilmiyor sadece şuan çocuk istemiyorz diye geçiştiriyoruz . Ama bu konular canımızı çok sıkıyor. Sanki bizim derdimiz bize yetmiyormuş gibi bir de insanları çekiyorız. Uzattım kusura bakma ama demem o ki insanları mutlu edemezsin evlensen çocuk ne zaman diyecekler çocuk olsa 2. Ne zaman diyecekler bu insanların istekleri hiç bitmeyecek. Allah sana da ne zaman nasip ederse o zaman olacak en kısa zamanda kalbinin adamını bulmanı dilerim . İnsanlar söylüyor diye evlenirsek Allah korusun 2 gün sonra bitmeyeceğinin garantisi olamaz onun için acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…