Arkadaşlar ne olduğunu bilen var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Google lens'te arattım şöyle bir şey çıktı:
Muwat wa Allah, la Al-Alam, Rael Mikael, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Allah, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı. Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrım, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı, Tanrı
İyi ve salih Allah'ın adıyla Muhammed, Allah'ın elçisidir ve Allah onunla beraberdir. İman edip salih ameller işleyenler için aralarında mağfiret ve büyük bir mükâfat vardır. Sonra size, ondan sonra indirdi. ağız emniyeti Sizden bir grubu, Allah'ı taşıyıcı sanan bir zümreye açmayız.

Korumak için yapılmışa benziyor ben kötü bir şey göremedim
İnslllhh öyledir teşekkür ederim

Dinle aram yoktur ama ben bile korkarim boyle seylerden
Sadece google aratmakla icim rahat etmezdi acikcqsi
Siz yine de bir camiye gidin sorun

Arkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
En yakın cami hocanızdan yardim alabilirsiniz. En doğru cevabı o verecektir

İnslllhh öyledir teşekkür ederim
Birazcık Arapça bilgimle baktım. 4 büyük meleğin adı yazıyor. Ortasında sadece Allah yazıyor. Büyük ihtimalle çeşitli ayetlerden alıntı ya da Arapça dualar. Yani riskli bir şey yok gibi.

Arkadaşların dediği doğruysa karı koca ilişkinizle bu Cevşenin hiçbir alakası yok.

Arkadaşlar bu cevseni eşim taktı takali huzursuzluk peşimizi bırakmıyor nerdeyse boşanma aşamasına geldik rica ediyorum bundan az da olsa anlayan biri var mı ailesi eşim uzmaan olduğu için Suriye'de korkutugundan dolayı yaptırdıklarını söylemişlerdi daha doğrusu eşim öyle demişti içimden bir ses hep o cevsenden kaynaklandığını söyledi açtım içini çok şaşırdım sizce bu ne
Şimdi eski konunuza baktım da kocanız sürekli aldatmış, siz de her defasında affetmişsiniz. Cevşenle hiç bir ilgisi yok.

Erkekler okumasın buraları. Aldatır aldatır iki parça kağıtla çıkar sonra da büyüden oldu her şey der. Bizim kadınlarımız zaten adam 100 kere aldatsa ağzından daha pişmanım demeden "p" harfi çıksa affettim demeye hazır. Bundan güzel affetme sebebi mi var? Ne geldiyse başına bu yazıdan gelmiş. Allah yazıyor her yerinde. Affet iki çocuk daha yap kocan sana bağlanır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X