Arkadaslar ne olur bakin hic iyi degili

kuzeyyildizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2016
835
384
18
45
Arkadaslar zirt pirt konu aciyor demeyin ne olur.kendimi cok yalniz tecrit edilmis hissediyorum.vallahi bu aralar bana bir durum oldu
En yakin arkadasimla bile konusmak istemoyorum.insanlarin gercek yuzunu mu anladim bilemiyorum.dostum oldugunu soyleyen kisi cok zor durumda oldugumda borc istedim vr fazlasiyla parasi oldugu halde vermedi.
Bir digeri telefonunu kapatti cok once oluyor bu olaylar tabi.
Isyerinde kadinlar bir tuhaf selam bile vermiyorlar dogru duzgun.hatta bir kadin vardi cok dedikoducu.ben nisanlandim.oncesinde görüştüğüm biti vardi.ondan ayrilmistim.ya bu kadin gecende beni karsisina aldi neden benim haberim yok ayrıldın soylemiyorsun.neden ayrildin bilmiyorum vss dedi.soylemek zorunda miyim dedim defettim bunu.
Aksi gibi bu kadinla ayni ortamdayim
O da cok disa donuk onun girdigi ortama girmiyorum.cok yalniz hissediyorum kendimi.
Baska biri var yine bayan ya yuzume bakiyor mesela böyle yılan gibi suzuyor.selam sabah yok.yani yuzume bakip mutlu muyum mutduz miyum sinirli miyim onu anlamaya calisiyor.
Kizlar vallahi kimseyle gorusmek de istrmiyorum konusmak da istemiyorum.maddi durumum cok iyi olsa alir kucuk bir valiz elime. Giderim avustralyaya 2 yilligina
Cok bunaldim.inanin kendimi sorgulayan bir insanim ben.sorguluyorum da nerde hata yapiyorum diye sanırım ilk basta fazla mudahale ettiriyorum insanlari hayatima sobra da kendimi geri cekince insanlarla aram bozuluyor.
Ama insanlar da bir tuhaf degil mi
Mesela dostum diyen biri coo sıkıştığımda para veremem dedi.halbuki yemem icmem oderim o prayi geri ben.bu mu dostluk ..

O dost dediğiniz kişi dost değilmiş.. dostluk böyle zor zamanlarda anlaşılır..

Herkesin yapısı farklıdır herkesle muhabbet kurmak zorunda değilsiniz.. kadını terslemekle iyi yapmışsınız.. ne yazık ki her yerde böyle meraklı gereksiz tipler mevcut.. sadece aranıza hissedebilecekleri bi mesafe koyun ona rağmen arsızlık yaparlarsa verirsiniz ağızlarının payını..

Ki birinin sürekli birinin beni izleyip süzdüğünü fark etsem hayırdır bi sorun mu var diye gider konuşurdum.. bundan rahatsız olduğumu söylerdim

Dostluğun ölçüsü sizin için borç para alabilmekse siz de bahsettiğiniz tiplerden çok farklı değilsiniz bence.
Kimse size borç para vermek zorunda değil, çok parası olsa da değil.
Bence kendinizi yeterince sorgulayamamışsınız, biraz daha deneyin.
Şu anlattıklarınızın negatifliği bana bile işledi burdan sabah sabah, kimbilir etrafınızdakiler neler hissediyodur.

Fazlasıyla parası olduğunu nerden biliyosunuz? Belki yeri vardır parasının. Diger duruma gelince. O kisinin olduğu ortamlardan kendinizi çekmeyin. Orada konusucaniz insanlar varsa girin konusun. Sevmediğiniz kişiyi de takmayın

Iliski raporunu mu veriyorsun ilgincmis. Baska biri mi var bize niye anlatmiyorsun.:KK8:

Insanlarin donem donem uzerine geldigini sanabilirsin ama gecicidir.

Kişilere neden takılıyorsunuz ki?

O kadın şöyle, bu kadın böyle... İnsanlar siz onları görürseniz varlar.

Benim de işyerimde var tipini, tarzını sevmediğim insanlar. Aynı yerde çalışmamıza rağmen hiçbir iletişimim yok. Soramazlar, sorsalar da cesaretlerine hayran olup suratlarına bir kahkaha patlatırım.

İnsanların çizgilerinizi geçmesine izin vermeyin.

Para konusuna gelirsek, asla ve asla hiçkimseden borç istemem. Bankalar var, gidiyorsunuz alıyorsunuz istediğiniz vadede bir miktar kredi; sorun çözülüyor.

Arkadaşlık ilişkilerine para karıştırmaktan hoşlanmıyorum.

Sanırım sizin yalnız kalmakla ilgili sıkıntınız var, kişilere fazla anlam yüklüyorsunuz gibi geldi.

Hayata daha pozitif yaklaşın. Sevdiğiniz aktiviteler bulun, uzunyürüyüşler yapın, Avustralya kadar uzağa olmasa da ufak haftasonu kaçamakları yapın.

Kimseye ihtiyacınız yok önce bunu anlayın, sindirin.

Sen insanlara karşı nazik ve yardimsever ol. Ama bunu Tanri için yap, dunyalik bir cikar için değil ve insanlardan bir şey bekleme, kotuluk yaptiklarinda "insan de geç". Ki zaten size yapilan muamelede bir kötülük yok, merakli tipler soru sorarlar illa ki ya huylarini anlayip arkadaşlık kurmayacaksin ya da tatli dille gecistireceksin. Borç verse iyiydi ama vermek zorunda da değil. Bu durum da size iyilik yapmamis oluyor sadece, bu da kotuluk değil.

Bence herkesle iletişim kopukluğu yaşıyorsanız biraz sorunu kendinizde aramanın vakti gelmiş..
Kimse dört dörtlük değil her yamuk yapanı silseydik etrafımızda Adam kalmaz..
Herkesle Aranda kalın bi çizgi olsun ama kimseyle kötü olma ..

Arkadaslar zirt pirt konu aciyor demeyin ne olur.kendimi cok yalniz tecrit edilmis hissediyorum.vallahi bu aralar bana bir durum oldu
En yakin arkadasimla bile konusmak istemoyorum.insanlarin gercek yuzunu mu anladim bilemiyorum.dostum oldugunu soyleyen kisi cok zor durumda oldugumda borc istedim vr fazlasiyla parasi oldugu halde vermedi.
Isyerinde kadinlar bir tuhaf selam bile vermiyorlar dogru duzgun.hatta bir kadin vardi cok dedikoducu.ben nisanlandim.oncesinde görüştüğüm biti vardi.ondan ayrilmistim.ya bu kadin gecende beni karsisina aldi neden benim haberim yok ayrıldın soylemiyorsun.neden ayrildin bilmiyorum vss dedi.soylemek zorunda miyim dedim defettim bunu.
O da cok disa donuk onun girdigi ortama girmiyorum.cok yalniz hissediyorum kendimi.
Baska biri var yine bayan ya yuzume bakiyor mesela böyle yılan gibi suzuyor.selam sabah yok.yani yuzume bakip mutlu muyum mutduz miyum sinirli miyim onu anlamaya calisiyor.
Kizlar vallahi kimseyle gorusmek de istrmiyorum konusmak da istemiyorum.maddi durumum cok iyi olsa alir kucuk bir valiz elime. Giderim avustralyaya 2 yilligina
Cok bunaldim.inanin kendimi sorgulayan bir insanim ben.sorguluyorum da nerde hata yapiyorum diye sanırım ilk basta fazla mudahale ettiriyorum insanlari hayatima sobra da kendimi geri cekince insanlarla aram bozuluyor.
Mesela dostum diyen biri coo sıkıştığımda para veremem dedi.halbuki yemem icmem oderim o prayi geri ben.bu mu dostluk ..
Yiyici bi nişanlıdan ayrıldığına şükretceğine yalnızım yalnızım diyosun sürekli.

sen yanlış kişiye dost demişsin.

Verdiğim borç paraları toplasam, 2 kere yurt dışı seyahati yaparım en luksunden. Kaç kişi zamanında ödedi hatırlamıyorum bile. Boyum uzamadi verdiğim borclarla.
Ve istediğimde de kötü arkadaş oldum.

Bu yüzden biri borç dediği zaman on defa düşünüyorum. Ve söylediği zamanda geri iade edenler dışında asla vermiyorum artık.
Tecrübe etmediklerime de vermiyorum dolayısıyla.
..

Bunun dışında , herkesle arkadaş olun ama kimseyle yakın olmayın. Hep bir siniriniz olsun. Sirlariniz hep sizde kalsın. Ancak böyle mutlu olabilirsiniz.
Dost kavramı yoktur zaten..

En yakin arkadasima dahil yüklü miktarda borç vermem. Bunun dostlukla ilgisi yok. Cevremde borc verip senelerce geri alamayan bir cok insan var.

Ben insanlara karşılıksız değer vermemeyi 30 yaşımda öğrendim. Çokta geç sayilmaz. Yeni tanıştığım insanlara zaman tanıyorum bağlanmıyorum çünkü duygusal biriyim. Arkadaş dost denilen şeyler önemli benim için. Kimseyi kolay kolay koyamam oraya.
Hayatımda sadece dedikodu yapmak için bulunmaya çalışan biri varsa ona duymak istediklerinin tersini söylüyorum. Mesela biri ile aram açık ve o dedikoducu bunun farkında. Yanıma gelirde bu konuda kaynatmaya çalışırsa. Aslında o insanın iyi biri olduğunu sadece elektriğimizin uymadığını söylüyorum. Tek bir ima da bulunmuyorum. Çekip gidiyor.

Ben cıvıklıktan hiç hoşlanmam. Biri vardı böyle beni hergun gördüğünde cikommmmm diye yapışır operdi kadın. Baktim bazı işlerini hallettirmek için ara iyi tutuyor. Okul aile birliğindeydik. Bende bir iki isini yapmadım sonra yolda görüp selam vermemeye başladı derken geçen geliyor karşıdan yüzünde güller açtı yine cikomm diye açtı kollarını geliyor dedim bu hiç hayra alamet değil. Ben de gulumsedim normal konuştum ama sarılacak enerjiyi vermedim indirdi ellerini aşağı:)

Borç olayına gelince insanın babası borç vermezken arkadaşa Cok ta kızma bu zamanda. Ama bunu da unutma tabi. Ben olsam unutmam. Birdaha senden birşey isterse ne olursa olsun direk hayır demen gereken kişi oluyor kendisi. Sana kızmaya hakkı yok. Ama tabi sen bana borç vermedin de o yüzden deme sakın

Bu işyerindeki kadını bir başka konunuzda da anlatmamış mıydınız yav

Back
X