Arkadaşlar ne yapmalıyım yardım

twity__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
86
2
0
İstanbul
öncelikle herkze sonsuz sevgilerimi sunuyorum.hayat bana istemediğim fırsatları sundu.arkadaşlarım olmuyor yapamıyorum onsuz duramıyorum.2 yılımı verdim onun için o ise beni terketti.hiç düşünmeden ardına bile bakmadan.ya ben ya benimumutlarım onlar hiçe sayılır mı dostlarım.ben bu çocuğu halen daha seviyorum 7 ay oldu aramadı sormadı aynı şehirdeyixz.ailem istemedi dedi çekti gitti.siz söyleyin ne yapıyım her akşam ağlamakdan günlerim geçmiyor arayamaıyorum çaresizim ona dönmek için ne yapmalıyım.çok bunalımdayım...

ailesi istemedi diye cekip giden biri icin üzülmeyin
kendinizi bosa yipratmaya degmez
bence kurtulmus bile sayin kendinizi
böyle birisiyle evlenmek zaten mutsuzluk getirirdi
söyle bir silkelenin ve hayata devam edin
düsünmemeye calisin o hayattaki son erkek degil
allah hayirli insanlarla karsilastirsin

yaşadıkların sana zor geliyor biliyorum çünkü aynısını bende yaşadım...
ama inan hayat akıp gidiyor...
şuan başka biriyle e vliyim ve çok mutluyum... iyikide olmamış diyebiliyorum artık...
kafana takmamaya çalış başka bişeylerle oyalan... gün gelecek sende "iyiki olmamış" diyebileceksin buna emin ol... Seni üzen için sen niye gözyaşı döküyosunki???
Bence şöyle düşün "ben değil o beni kaybetti... benim gibisini bulamaz bidaha... ben onsuz da mutlu olabilirim.. olacağım da..."
umarım yardımcı olabilmişimdir..

Üzülme,takma demek en son söyleyecegim seylerdir.
7 aydır aglıyorsan sana burdan ne desek fayda degıl..
Ama gececek diyebilirim yalnızca.
Hersey geciyor.
Her mutsuzluk bir gün bitiyor..

kime dönüyorsunuz Allah aşkına yazmışsınız işte arkasını dönüp gitmiş kendinizi işinize gücünüze verin başka şeylerle ilğilenin...

ne acidir sevdigin kisi tarafindan sevilmemek
yada terkedilmek
cnm seni oldurmeyen darbe guclendirisn
birak daha fazla uzme kendini onun icin belliki degmezmis
7 ay olmus gideli geri donmesi imkansiz gibi biseyki donmesin zaten
giden gitmistir gittigi gun bitmistir sen gideni degil giden seni kaybetmistir canim bnm uzulme
:teselli:

Ona dönmek için hiçbir şey yapmanıza gerek yok çünkü karşı tarafta size kapılar kapalı.
7 ay geçmiş üzerinde. Zaten pişman olsa, özlese, sevse gelirdi.
Artık onun hayatınızda olmayacağını kabullenmelisiniz bu saatten sonra.

Arkadaşlarım hepinze tek tek teşekkür ederim öncelikle.allah hepinizden razı olsun bana vakit ayırp yazdınız.içim yanıyor ben artık eski ben değilim olamam olamam dostlarım o tetremiz insan olamam çünkü giderken herşeyimi alıp gitti söz verdi mutluyduk ömrümü verdim ona ben yaşayan ölüyüm artık hayatın ne anlamı var artık

ama cnm boyle birakma kendini once sen kabullenmelisin onsuzlugu yok biz ne dersek diyelim fayda etmez. haklisin zor bi durum ama elden bisey gelmez bundan sonra
eminim seni ve sevgini hakeden biri cikacaktir karsina, kalan saglar seninşakkıdı

Peki şimdi düşünün...
Adamın ailesi sizi istemiyormuş di mi?
Adam ailesini silip gelse hoşunuza gider miydi?
Ya da ailesi sizi kabullenmiş gibi görünse sonradan siz kötü davransalar ne yapardınız?
İşin gerçeği adam doğru ya da yalan bir açıklama yapıp gitmiş... Geri dönüşü olsa bile mutlu olamazsınız bence..
Acımasız olduğum için çok üzgünüm sadece olaya başka bir boyuttan bakmanızı istedim..
İyi bir mesleğiniz var eminim çok da güzel bir kızsınız..
Boş vakitlerinizde eve kapanmayın,kurmayın kafanızda.. Arkadaşlarınızla gezin tozun.. İnşallah sizin kıymetinizi bilecek biri çıkar karşınıza..

Arkadaşlarım çok teşekkür ederim.evet iyi bir işim var ama böyle büyük bir hakzılığı hazm etmek inanın kolay değil.inanın ben böyle bir şeyi kaldıramıyorum biliyorum elden gelen bir şey yok sadece allaha sığınmam lazım ama öyle bir büyük günaha giridm ki bu nasıl içimden gider o bu günahın bedelini ödemezmi.bana evlilik sözü verdi ailesiyle görüşüyrdum ilkden tepki göstermişler bana ama sonradan tanıdık olduğumiçin kabul ettiklerini sölemişlerdi .sonra yüzük taktık aileler akrabalkar hepsi biliyordu tabi istemem yoktu herşey güzel gidiyordu taki 6 ay öncesine kadar ben sailem istemedi dedi benimle görüşmek bile görüşmedi oysaki koskoca 2 yıl ya yaşadıklarımız ben kullanıldım o da seviyordu ben ise onun için ömrümü verdim çocukluk aşkımdı o benim ve bir gün işde o gün herşey oldu dostlarım.ben kandırıldım hepiniz anlarsınız halimden allahım naptım ben ben şuşuana kadar kimsenin eli elime değmemeişti tertemizdim çok büyük bir travma geçiriyorum ne kadar dayanıcam

Hımmmm...
Şimdi daha iyi anladım aslında..
Yine de artık önünüze bakın..
Eğer ortada bir günah varsa paylaşacaksınız zaten.. Size zorla bişiy yapmadı di mi?
Şimdi bunları artık kenara koyun..
Olan olmuş biten bitmiş..
Ayrıca hala temizsiniz lütfen toplayın kendinizi...

Toparlayamıyorum belkide onunla son bir kez yüzüne konuşamama hırs yapıyor bana beni aramaunut bırak peşimi dedi ailemin istemediği bir kızı almam aşkından ölsemde dedi.arkadaşımada iki arada kaldım demiş.arkadaşlarım ablalalarım büyüklerim benim için bu gibi şeyller çok önemliydi ailemiçinde şimdik utanıyorum hem de çok o yanımdan geçince ona hiç bir şey bile söyleyemiyorum.hayatım bitti

Bilmiygüvendim suçmu ettim çok sevdim çok oda sevdi neden bunları haketmedim o kadar iyi bir insanım ki neden bunlar hakettim

o zamana kadar akli nerdeymis??
bu bi bahane olmasin arkasinda baska bi sebep yatiyo olabilir ...

Size peşini bırakmasını istemiş olan adamla son kez konuşsanız ne olacak?
Hayatınızın bittiğini,mahvolduğunuzu,ölüp bittiğinizi ne diyecek sizce?
Bence adam hiç etkilenmeyecek bile!
Madem sizin için önemliydi yapmaycaktınız..
O da sizi sevseydi ailesine sizi kabullendirirdi hatta sizi gerçekten sevseydi sizin için önemli olan evlilik öncesi cinsellik yaşamazdınız... En başta o istemezdi zaten di mi?
Ailesiyle arada kalmışmışmış..
Cidden buna inanıyor musunuz?
Kendisi kaç yaşlarında 13 mü 14 mü?

Işde benim kızdığım noktada bu bana ümit verdin ben kimseyle gezmemiş insanım herkez bildi bana bunları yaptın hiçmi allahdan korkmadı arkadaşlarım benden sonra bir kaçkızla gezmiş mesajlar attım nedne yaptın dedim istemiyoalr seni bende 5 yıl evlkenmicem dedi.burlaran da giidicem dedi artık unut beni çık hayatımdan rahatsız etme dedi benim yerinde olsaydınız arkadaşlarım bu insan birde çok yakınızdaysa

ben anlamıyorum sizi istemeyen birinin hala peşinden koşup dönmesi için neyapmanız gerektiğini soruyosunuz.sizi istemeyeni sizde istemeyin belki yarın iyi olursunuz ama evlensenizde o kişi sizi bırakır unutmayın
ailesinide bahane etmiş erkeklerin sıkıştımı baş vurduğu ilk sebeptir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…