Arkadaşlarım hepinze tek tek teşekkür ederim öncelikle.allah hepinizden razı olsun bana vakit ayırp yazdınız.içim yanıyor ben artık eski ben değilim olamam olamam dostlarım o tetremiz insan olamam çünkü giderken herşeyimi alıp gitti söz verdi mutluyduk ömrümü verdim ona ben yaşayan ölüyüm artık hayatın ne anlamı var artık
Arkadaşlarım çok teşekkür ederim.evet iyi bir işim var ama böyle büyük bir hakzılığı hazm etmek inanın kolay değil.inanın ben böyle bir şeyi kaldıramıyorum biliyorum elden gelen bir şey yok sadece allaha sığınmam lazım ama öyle bir büyük günaha giridm ki bu nasıl içimden gider o bu günahın bedelini ödemezmi.bana evlilik sözü verdi ailesiyle görüşüyrdum ilkden tepki göstermişler bana ama sonradan tanıdık olduğumiçin kabul ettiklerini sölemişlerdi .sonra yüzük taktık aileler akrabalkar hepsi biliyordu tabi istemem yoktu herşey güzel gidiyordu taki 6 ay öncesine kadar ben sailem istemedi dedi benimle görüşmek bile görüşmedi oysaki koskoca 2 yıl ya yaşadıklarımız ben kullanıldım o da seviyordu ben ise onun için ömrümü verdim çocukluk aşkımdı o benim ve bir gün işde o gün herşey oldu dostlarım.ben kandırıldım hepiniz anlarsınız halimden allahım naptım ben ben şuşuana kadar kimsenin eli elime değmemeişti tertemizdim çok büyük bir travma geçiriyorum ne kadar dayanıcam
Toparlayamıyorum belkide onunla son bir kez yüzüne konuşamama hırs yapıyor bana beni aramaunut bırak peşimi dedi ailemin istemediği bir kızı almam aşkından ölsemde dedi.arkadaşımada iki arada kaldım demiş.arkadaşlarım ablalalarım büyüklerim benim için bu gibi şeyller çok önemliydi ailemiçinde şimdik utanıyorum hem de çok o yanımdan geçince ona hiç bir şey bile söyleyemiyorum.hayatım bitti
Toparlayamıyorum belkide onunla son bir kez yüzüne konuşamama hırs yapıyor bana beni aramaunut bırak peşimi dedi ailemin istemediği bir kızı almam aşkından ölsemde dedi.arkadaşımada iki arada kaldım demiş.arkadaşlarım ablalalarım büyüklerim benim için bu gibi şeyller çok önemliydi ailemiçinde şimdik utanıyorum hem de çok o yanımdan geçince ona hiç bir şey bile söyleyemiyorum.hayatım bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?