Arkadaşlar ne yapmam gerektiği konusunda çok kararsızım yardım edin

Sizin diyeceğiniz şey anne takmiyorlar. Sen de takma. Evini de kiraya ver. Nisanlimla ben kira öderiz. Elalem de ne derse desin de.

Her şeyin dört dörtlük olması şart değil ki hem imkan yok diyorsun hem her şey olsun istiyorsun. En basitinden düğün falan gereksiz masraf düğün yerine nikah tercih edebilirdiniz, salon parasıyla belki bir takı belki birkaç eşya alınabilirdi.
Hem nişanlımı seviyorum diyorsun hem de beklentilerin karşılanmazsa nişan atarım diyorsun, gerçekten seviyor olsan bileziği, portmantoyu sorun etmezsin. Ayrıca diyelim yeni bir borca girip senin bütün isteklerini yerine getirseler evlendikten sonra o borç sizin üzerinize kalır çünkü nişanlının ailesi zaten bir borç altında bir de sizin borcunuzu kaldıramaz daha fazla ee böyle olduktan sonra 5 bileziğin olsa neye yarar?

Annen bişey takmasın.düğünde yapmayın.güzel bi nikah ,arkadaşlar arasında bi kına olsun.bence bu sorunlar evliliğiniz boyunca peşinizi bırakmayacak.11 yıldır evliyim bitmedi bu kavgalar .iki tarafla da oturup konuşun gerçekten seviyorsanız bunlara ihtiyacınız olmadığını bilip halletmeye çalışın birlikte çalışıp yavaş yavaş alın

Bütün eski konuları hortlattınız ahahahha

Bak arkadaşım evliliğimin 9. Ayından sesleniyorum.
Birebir olmasada çok benzerlerini yaşadım kayınvalidemin kolunda 4 tane 70 gr lık erzurum burması 2 metre zincir kolyeli yonca duruyordu benim düğünümde ve bana hediyelik ince bileziklerden taktılar ha bu bana değildi sonuçta oğlunaydı.
Biz düğün sürecinde çoğu şeyi kendimiz halletmiştik. Babam borçsuz evlenelim diye boşta olan evleri vardı (küçük lise öğrencisi görümcem kalıyor eşimin ailesi merkeze 20 dk uzaklıkta fakat o orda kalıyordu)orada otursunlar orası damadın olsun dedi. Kv kişisi hastanelik oldu oturamazlar diye. Babam sorun çıkardı daha sonra ben konuştum ve saygı gösterdi kirada oturuyoruz. Evime koymuyorum inanın bu şekilde olması benim için o kadar hayırlı oldu ki. Sizde annenizi devamı için ikna edin yapsalar bunu daha sonra zaten almak için kavgalat çıkaracaklar almasalar başınıza kakınç olacak boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…