- 12 Ekim 2008
- 7.100
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.287
- 773
- Konu Sahibi matmazell26
Selam arkadaşlar
Benle eşimin ortak olduğu bir şirketimiz var 1 tane de çalışanımız var. Hergün işyerine beraber gidip akşam beraber dönüyoruz eşimle. 1.5 yaşında oğlum var onu da hep yanımda getiriyorum.
Ev ortamı gibi ortam yarattım orada, mutfağımız var arkada bir oda var.
Hala da emzirmeye devam ediyorum. Şimdiye kadar rahattım başkasına baktırıp aklım kalmasındansa ben büyütüyorum çocuğumu içim rahat. Ama Şimdi şöyle bir sorunum var.
Oğlum en hareketli döneminde şuan, gün içinde 1 sefer 2-3 saat uyuyor, onun dışında sürekli ayakta. karıştırıyor, dağıtıyor,evraklarla, malzemelerle uğraşıyor yani. Üstü başı yemeği derken pek çalışamıyorum da aslında. Yani işle beraber bu ara beni çok yormaya başladı
Eşimin düşüncesi sütten kes anneme bırakalım
Ama ben bunu asla istemiyorum. Bazen 14-15 saat işyerinde kalmamız gerekebiliyor. O kadar ayrı kalmak istemem.
Aynı zamanda kayınvalidem aşırı dikkatsiz mutlaka ama mutlaka hergün biyerden kayar, düşer, kafasını çarpar, üstüne bişey döker, herşeyi heryerde unutur. Geçen oturmaya gittim 1 saat içinde 2 defa çocuğu düşürdü ve bunların dışında aşırı pisoğlumu 2 dk kucağına alsa kokusu üstüne siniyo o derece. Ellerini gün içinde asla yıkadığını görmem.
4 yıllık evliyim evine gidince hep tok giderim yemek yememek için, bulaşıkları hep lekeli kirli kokulu
Eşime de annen biraz dikkatsiz, oğlumuzda aşırı hareketli benim içim rahat etmez dedim o da kabul etti ama şuan bikaç saatliğine bile olsa ablama yada anneme bırakmak istesem çocuğu bırakamazsın diyo, kısasa kısas yapıyo yani.
uzun oldu kusura bakmayın ama ben şimdi napsam
Oğlumu işyerine yakın bir yere kreşe mi versem 2-3 saatliğine, işyerinde 2-3 saatte uyur öyle vakit geçer diye düşünüyorum ama kreşe erken mi diye düşünüyorum? Ne yapsam bilemiyorum gerçekten.
ben 2 3 saatlik kreslerin bir numarali destekcisiyim ama.sadece 1.5 cok mu kucuk acaba diye dusundum. 2 yasindan sonra 2 3 saat krese gitmesi bence son derece faydali oluyor. denemeden bilemezsiniz, krese baslatin, baktiniz yavru olumsuz etkilendi 3 4 ay sonra tekrar denersiniz.