Arkadaşlar nolur görüşlerinizi söyleyin, boşanmak üzereyim

Beğeni almak gibi bir amacım olsa burada dolanmam, kimseyi küçümsediğim yok. Bana değil konuya odaklanın, diğer konunuzdaki yorumların sinirini benden çıkarmaya çalışmayın..

Ayyaş kocayı kapıdan sokmam.artı genç kızınız varmış allah korusun kafası uçmuşken ya kötülük yaparsa? Hiç aklınızın ucundan bile geçmiyor mu yoksa ben mi çok pimpirikliyim

Sevmiyorsun belki ama kizin icin katlaniyorsun cok iyi anliyorum seni ama evi terk edip giden bekar hayati yasamak isteyen ve defol git onursuz gurursuzsun diyen bir adam icin degil kizim dunya umrumda olmaz benim cnku kizinin psikolojisi icin en iyisi o adamdan bosanmak davayi ac dhada kucuk dusurme kendni derim

Adam bıkmış evlilikten ve O nun için hersey bitmiş bence rahat bırakın. Bazen evliliğin bitmesi gereken yerde bitirmek gerekiyor. Mucadele adı altında karsinizdakini evlilik icerisinde kalmaya zorlarsanız sonuçları böyle olur.

Bizim kadınlarımıza ne oluyor böyle? Neden kendilerine bunu yapıyorlar, neden her çeşit işkenceyi gördükleri adamlarla evliliğe devam ediyorlar? Neden hayatlarından böyle vazgeçip de susup oturuyorlar? Niye bile isteye mutsuzluğu seçiyorlar? Aileniz mi istemiyor, çocuğunuzla aile yanına dönmek mi zor geliyor, çalışmadığınız için mi bunları çekmek zorunda hissediyorsunuz kendinizi? Neden yapıyorsunuz bunu kendinize?

Lütfen artık hiçbir kadın çocuğunun ardına sığınmasın. Böyle adamlardan kurtulmamaları için hep bahane çocuklar. E iyi de o çocuklar o evlerde nasıl büyüyor? Bir evlat annesini böyle itilip kakılırken görmek ister mi? İçi acımaz mı, babasından nefret etmez mi? Normalleştirmez mi yaşananları?

Bir aile olun. Aile üç kişi olur diye bir şey yok, iki kişi olun huzurlu olun. Çocuk babasından nefret etmesin, annesinin küçük düşürülüşünü izlemesin, onurlu, dik duran bir anneyle büyümek her çocuğun hakkı.

Diyin ki adamı seviyorum, diyin ki hayat standartlarımı düşürmek istemiyorum, hadi diyin ki mutsuzluğa da razıyım yeter ki kendime ait evim olsun, ailemin yanında sığıntı hissetmeyeyim, boşandı demesinler, başında erkek var desinler diyin ama Allah aşkına çocuğum için demeyin. Çünkü bu ona iyilik değil ki yapabileceğiniz en kötü şey.

Evden gitme cocugunun duzeninide degistirme 15 yilin aliskanligi sevgi olmasada aliskanlik var kabullenmemen normal bizim evde ciceklerin yeri degisse 3gun gozum ariyor bekle acarsa kendi acsin davayi alacagini alir bosanirsin oluruna birak kafani dagit cocugunla vakit gecir su akar yolunu bulur
ne yiyosun kendini boyle bir adam icin canina yazik

Kadin gitmez evden gidecek olan varsa erkektir bana gore cocuk cok etkileniyorsa uzman destegi aldir hatta ufukta varsa ayrilik hazirlanmista olur
Zikkimin kokunu icsin cokmu lazimmis bunuda demeden gecemiycem

15 yillik evlilige 40 vardir esin 40 yasinda icen gezen sayan soveni anasida cekmez sen hic endise etme

*ihtiyacin oldugunu dusundugun istedigin yorumu yaptim

Son düzenleme:
Kiziniz 11 yasinda. Bosandiktan sonra tahminim kizinizin sizin yaninda kalacagi yonunde. Yeniden bir iliskiye baslamak elbette zor gorunuyor bu durumda, kiz cocugu hemde o yaslarda, herkes cesaret edemez yabanci bir erkegi evine almaya elbette. Ama esinizin bu eziyeti, sizin gururunuzu bukadar kirmasi, caninizi yakmasi sanki bu yanliz kalma korkunuzdan daha onemli su durumda.

Yasinizi bilmiyorum, erken evlilik yaptiysaniz yasiniz genctir, yeniden guzel bir hayat kurma sansiniz var. Zorda olsa, emin olun, yepyeni bir sayfanin verdigi tadi cok seveceksiniz. Sevilmeyi arzu edilmeyi hak ettiginizi dusunmuyormusunuz?

onu sen boşa ve senın gibi bir pislikle evli kalmak istemiyorum de ,
iyi bir avukat bul mahkemede donuna kadar al
bir dahade eve alma , kovulmak zoruna gitmiş miş birde beyfendinin ohh ne ala memleket

Çok üzüldüm durumunuza. Ama lütfen dışardan bakan gözlerin haykırdığı gerçeklere kulak verelim. Biz Türk kadınları olarak çok düşük beklentili insanlarız. Evlilik olmayan evliliği kurtarmanın derdine düşmeyin, yazık.

Ayrıca neden dava açmıyor sizce? Gerçekten bunu düşünemiyormusunuz? Nafaka ödemek, belki tazminat ödemek, belki maddi birşeyleri varsa onları paylaşmak yerine neden keyfine bakıyor mu diyorsunuz anlayamadım? Bir erkek vantuz gibi yapışacağı bir başka kadın olmadan boşanamaz, okadar cesur ve güçlü değiller, bunu öğrenin lütfen. Ben 3 yıllık evlilikte öğrendim, cahil de değilsiniz ki...

Üslubum sert olmuş olabilir, kusura bakmayın. Lütfen kendinizi düşünün artık, kocanızı, onun ailesini, kendi ailenizi, ve evliliğinizi bir kenara bırakıp sadece kendinizi düşünün ...

size tavsiyem güçlü olun kendinizden asla ödün vermeyin mutlu görünün rahat olun ki zaten o sizi takmıyor sizde takmayın.tek düşünceniz suanda cocugunuz olsun.eger bosanmak istiyorsa davayı o acsın sizin açmanız belki daha kötü duruma getirebilir.sizde zorlamayın derim.cünkü evlilik bitmiş böyle bir babanın cocugunada faydası olmaz..

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.
İnanın her dediğinizde haklısınız, sizlere katılıyorum ama nedense bir türlü boşanmaya cesaret edemedim.
7 yıl önce babamı kaybettim, hala ona özlem ve ihtiyaç duyuyorum. Çocuğumun tam ergenlik döneminde boşanma gerçekleşirse, ileri de beni suçlar mı diye korkuyorum.Babasız çocuk büyütmenin zorluklarından korkuyorum. Belki de bunlar geçici ve yersiz korkular. Şu an kötü hissettiğim için de olabilir.
38 yaşındayım eşim 41 yaşında
Üniversite mezunuyum. İyi bir işim var. Çocuğuma ve kendime bakabilecek durumdayım. Babamdan kalma bir dairem var. Boşanırsam maddi açıdan bir problemim olmayacak.

Daha ne istiyon diye sorarlar adama ama ben sormayacam. Tabii ki evlendigimiz insanla mutlu mesut yaşayıp bir ömür onla geçirmeyi istemek hakkımız lakin plandan öte plan var. Rabbim demek ki böyle uygun görmüş sizi bu şekilde imtihan ediyor,sabrederseniz mükafatı kazanırsınız. Yine de Gonlunuzde olanı hakkınızda hayırlı eylesin rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…