Arkadaşlar önemli rica etsem yardımcı olur musunuz?

Feslegen61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
25
12
3
29
Arkadaşlar kendim için değil ama çok yakın bir arkadaşım için soracağım. Uzun bir ilişkisi var ve tahminen Ağustos yada Ekim gibi bir söz olacak. Birbirlerine 15saat uzaktalar. İsteme ve söz bir arada olacak haliyle. Ama annesi temizliğe çok düşkün bir insan çok fazla temizlik yapar. Hatta hani kızını sevdiği halde o gün güzel bir günü der ama o evin içinde yabancı dolaştıkça morali bozulur ve kızına yansıtır. Ne yapılacak bilmiyoruz uzun zamandır düşünüyoruz ama bir çıkar yol bulamadık. Hem isteme hem söz derken ne yapacağız annesi evde ailesi dışında kimse gelsin istemiyor. Bir akıl verin büyükler olarak.

Başka bir yakınınızın evinde olsa isteme. Teyze, hala gibi... Bilemedim. Kadın hastaysa tedaviye de başlayabilir. Ekim e çok var.
Malesef babasindan dolayı tayinciler ve gittikleri yerde akrabaları yok. Kadın halinden memnun evi gerçekten çok temiz ve güzel bundan dolayı çok huzurlu. Bizde bu yuzden bir şey diyemiyoruz

Yahu temizlikse temizlik..
Kizinin en önemli günunde temiz mis evini acmayacakta ne zaman açacakmiş biblolukmu bu ev :)
Yani oyleyse kafede yapilsin. Ama gene uzajtan geleni misafir edicek..
Yani ne kadar tuhaf bi yaklaşim hasta yani anladim da..
O evde birileri yasadikca iyileşemez cunku evde yaşaniyor sonucta pisleniyor dagiliyor elbet

KAfe falan bir yer ayarlasınlar ya da kız annesine ağlasın duygu sömürüsü yapsın biraz, tedavi olsun.
Kızının böyle bi günde üzülmesini hangi anne ister? bilemedim.
Tabiki istemez kız zaten annesini almış karşısına konuşmuş annesi elimde olan bir şey değil sade bir söz olsa daha güzel olmaz mı demiş kız susmus

Hastalık sonuçta anlatsin karşı tarafa hoş karşılasınlar canim 2 tarafında suçu yok yani

Yahu temizlikse temizlik..
Kizinin en önemli günunde temiz mis evini acmayacakta ne zaman açacakmiş biblolukmu bu ev :)
Yani oyleyse kafede yapilsin. Ama gene uzajtan geleni misafir edicek..
Yani ne kadar tuhaf bi yaklaşim hasta yani anladim da..
O evde birileri yasadikca iyileşemez cunku evde yaşaniyor sonucta pisleniyor dagiliyor elbet
Ev halkı da zamanla alışmış onlarda artık temiz ben gidip kaldığımda gözlemlediğim kadarıyla. Bende temiz olduğum için sıkıntı etmez beni ama misafir diyince istemiyor kadın. 5 yıl önceye kadar İstanbul'daydılar ve kışın 3 ay gelip kayınpederi kalıyormuş bütün sülale kadının evindeymis her akşam kadın yorulmuş artık misafirden

Benim anladığım annesi sadece damadın ailesi gelsin istesin söz yapılsın istiyor, ki bence mantıklı illa cümbür cemaat toplanmaya gerek yok.

Etkilenmediler kim düzen ve tertibin içinde yaşamak istemez ki onlara bir zararı yok ki zararı yorgunluğu hep kendine

Ben de onu diyorum ya.
Zararı, yorgunluğu kendine iken, herkes düzenden memnun. Kadinin cani ciksa da umurlarinda degil.
Ne zaman ucu onlara dokundu, şimdi ne yapacağız...

Vakti ile,
annecim, çok yoruyorsun kendini,
Böyle olmaz bak, bu artık hastalık, canına yazık,
diyip doktora goturmediklerinin sonucunu yaşayacaklar.

Yer tutsun madem öyle. Evinde misafir agirlamayio benm evim hep temizdir diyenler kendne temizim demesin bir zahmet. Evine gelen yok giden yok ev halki zaten diken üstünde sonra temizim.

Anneyi tedaviye ikna etsinler. Süre uzun şimdi başlarsa çok yol kateder. Davranışları normal değil kadının, tedavi olması gerek.

Ev halkı da zamanla alışmış onlarda artık temiz ben gidip kaldığımda gözlemlediğim kadarıyla. Bende temiz olduğum için sıkıntı etmez beni ama misafir diyince istemiyor kadın. 5 yıl önceye kadar İstanbul'daydılar ve kışın 3 ay gelip kayınpederi kalıyormuş bütün sülale kadının evindeymis her akşam kadın yorulmuş artık misafirden
Yorulmuş anladim da..
Bu durum sizce baska bi durum dehilmi.
Bir de sozde oynayacaksa sozlüsuyle oynamaya gitsinler bikac kişi.
Kalabalik yapmayacak oyleyse fazla.
Yapcak baska birsey yok.

Back
X